FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Kāzu vadītāji

23.05.08. 12:29

Sveikiņi :) Lūdzu padalieties, kāda pieredze bijusi ar kāzu vadītājiem? Kas paticis, kas nē, ko varbūt gribētu lai būtu bijis savādāk? Un kurš zin, cik apmēram maksā kāzu vadītāja pakalpojumi, ja jānovada pasākums kāzu dienā un vēl nākamajā,neieskaitot suvenīrus un dažādos atribūtus?

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
i
inly 23.05.08. 12:35

Kas tieši tevi interesē - kāzu rīkotāji, vai vakara vadītāji? Ir, protams, arī divi vienā...

23.05.08. 12:39

Mani interesē cilvēks, kas var palīdzēt noorganizēt pasākumu, ieteikt izklaides, atrakcijas un tas novadīt

a
amnesia 23.05.08. 12:52 | Kāzu datums: 23.08.2008

tepat precos.lv atrodamie kāzu organizatori+vadītāji līdz nākamajam rītam ieskaitot prasa aptuveni 400-600ls, cik es esmu dzirdējusi
pati esmu bijusi tikai Bonijas vadītajās kāzās un bija forshi! - vismaz, ja būtu tās manas kāzas bijušas, noteikti nebūtu nožēlojusi izvēli

tikai - jāprot nobalansēt - neizvēlēties pārāk jaunu un vēl nepieredzējušu vadītāju un neizvēlēties vecu un jau sevi izsmēlušu vadītāju

s
salina 03.05.09. 14:00

sveiki!!! :)
vai kāds varētu o pastāstīt par Intaru Rešetinu kā kāzu vakara vadītāju?!
paldies!!!

s
smaidosa 03.05.09. 14:21 | Kāzu datums: 18.07.2009

zinu Intaru personīgi un varu teikt tikai tos labākos vārdus... Domāju, ka viņš neliks jums vilties :) esmu informēta, ka arī mana kāzu organizētāja (kas ir mana tuva draudzene) apspriežas ar Intaru par šādām un tādām detaļām, tā ka domāju, ka arī man nāksies kaut ko no viņa ieteiktā izbaudīt :)

s
salina 03.05.09. 14:39

paldies, smaidosa!!! :)

Suns_Funs 04.05.09. 22:23 | Kāzu datums: 18.08.2006

Sameklē Draugos - Dace Judina. Izdomas bagāta un pieredzējusi pasākumu organizatore un vadītāja.
Priecājos, ka viņa atkal atgriežas apritē.

M
Maza_Perlite 04.05.09. 22:26

Negribu nevienu aizvainot, bet...mēs redzējām, kā vadīja Rešetins vienas kāzas un nospriedām, ka mūsējās viņš noteikti nevadīs...bet katram laikam savs...

s
salina 04.05.09. 23:28

.. mmm.. kas bija tas, kas jums tieši nepatika?!

M
Maza_Perlite 04.05.09. 23:37

Nuuu....mēs gan nebijām kā viesi, bet apkalpojošais personāls, tāpēc nebijām kā "savējie" jaunajam pārim un viesiem - varbūt, ka viņiem bija interesanti un jauki, bet mums no malas likās tik nepersoniski...Bija tāda sajūta, ka viņš nav gatavojies un, ka viņa vienīgā doma ir ātrāk tikt līdz 24.00, paņemt naudiņu un braukt prom....Bet tas tikai mans viedoklis...varbūt pa daudz gribu:)), bet nu man tiešām likās, ka atnācis svešs cilvēks pie sveša jaunā pāra, izdara standarta darbiņu un prom...

s
salina 04.05.09. 23:48

paldies tev!

Sermy 04.05.09. 23:51 | Kāzu datums: 06.06.2009

Nu, ar daudziem slavenajiem cilvēkiem tā ir. Man tieši tādas pašas sajūtas bija par Aišu. Ar to ir jārēķinās, ka baigās emocijas un sirdssiltumu no viņiem nesajutīsi. :)

s
salina 05.05.09. 00:05

mmm.. es īsti nevaru saprast, kas ir tas bezpersoniskais?! viņi ir pārāk vienaldzīgi, vēsi?! vai kā?!

G
Geee 05.05.09. 08:44 | Kāzu datums: 08.08.2009

Runajot par Rešatinu,mana draudzene viņu bija sarunajusi kāzām,bet viņš mēnesi iepriekš atteica,jo bija koncerts ar Janu :D Diezgan smagi:D
Es varu ieteikt Gintu Pļavinu. www.kazucelvedis.lv Tikai tie labākie vārdi viņai :)

M
Maza_Perlite 05.05.09. 11:41

Centos jau izskaidrot, ka tai slavenībai tie cilvēki ir sveši un tāpēc arī nav tādas personiskas, mīļas attieksmes, bet standarta variants....tāda sajūta, ka viņš domā - ka par manu vārdu jāmaksā, bet darbs nav jāiegulda....Grūti izksiadrot, bet mēs tik nodomājām, ka mūsējās viņš n oteikti nevadīs!:))

p
pekainite 05.05.09. 12:32

Tā tas varētu būt, ka svešs cilvēks, turklāt vēl slavens un kuram tas darbiņš nav varbūt īsti sirds darbiņš (nedomāju ne par vienu konkrēti) nenovadīs kāzas mīļi un sirsnīgi, jo tie ir ļoti personiski un intīmi svētki, to nemaz nevar izdarīt labi nepazīstot jauno pāri. Mums arī bija kāzu vadītāja, atlasījām un izvēlējāmies tīri pēc intuīcijas un izjūtām parunājot ar cilvēku, sapratām, kura būs "mūsējā", ar kuru izveidojās kontakts, kā vecu draudzeni :) Kas ir ar mums uz viena viļņa, iedraudzējāmies un bija ļoti labi :) Katrs ir savādāks un katram labs kontakts veidojas ar cita tipa cilvēkiem, arī humors sakrīt utt. Mūsu kāzu vadītāja trāpīja perfekti ar mūzikas izvēli mičošanā- vienu dziesmu, kad gājām uz mičošanu, no kā vīriņam skudriņas skrien un otru, kad mičoja, tādu, kas lika man iekšā visam trīcēt :) Muzikantu izvēlē arī uzticējāmies viņai, ne reizi viņus pirms kāzām nedzirdot un bija perfekti :) Joki, smiekli visas dienas garumā- tā visa nebūtu, ja mums nebūtu saskanējis humora ziņā :)

Es iesaku aprunāties ar vairākiem un noteikti jutīsiet, kurš "jūsējais" :)

s
smaidosa 05.05.09. 17:48 | Kāzu datums: 18.07.2009

varu piekrist teikumam, ka sveši cilvēki nenovadīs pietiekami mīļi... tieši tādēļ, mēs nolēmām ņemt man tuvu draudzeni, jo zinu, ka tur sirds siltums neizpaliks ;) bet par Intaru- nezinu, kā ir tad, ja viņš nepazīst jauno pāri, jo neesmu kāzās redzējusi ... taču kā cilvēks man viņš liekas ļoti foršs :)

liepajniece 05.05.09. 20:40 | Kāzu datums: 08.08.2009

Lasot jusu komentarus, izskatas, ka jums ir bijis loti tiess kontakts ar vakara vaditaju pirms-kazu periodaa. Musu izveletaa, savukart, uzsver, ka mums kaa jaunlaulatajiem par too organizaciju nekas daudz nav jazina, jo viss mums tiek gatavots kaa parsteigums. Vina parsvaraa teica, ka kontaktetos ar musu draugiem un gimenem. Ar mums taa mazak - tikai tik daudz, lai mes pateiktu, ko galigi negribam. gribeju zinat, vai vel kadai taa ir bijis ar vakara vaditaju.

s
salina 05.05.09. 22:59

liepajniece, domāju, ka galvenais, lai jūs būtu pārliecināti, ka vadītāja zina, ko jūs gribat un kā jūs gribat, jo ģimene un draugi jau nezin, kas tieši jums patīk un, kas nepatīk. Tā kā mans ieteikums ir pēc iespējas vairāk izrunāt un izstāstīt vadītājam, ko jūs gribat un ko ne (vismaz mēs tā darīsim). Ja tas ir pieredzējis cilvēks un jūs jūtat, ka tas ir īstais, tad ir jābūt labi!!! :)

p
pekainite 05.05.09. 23:29

Mums konakts veidojās labs un kontaktējāmies daudz, taču arī lielākā daļa mums bija kā pārsteigums, kaut vai tā pati mūzika- mēs par to nerunājām, neteicām, man patīk tāda dziesma, man tāda, gribam tās mičošanā... jo vairāk ar cilvēku kontaktējies, jo labāk iepazīsti un uzķer, kas varētu būt viņa, nejautājot un nestāstot tieši. Ar to pašu humoru- ar svešiem cilvēkiem jokojam ļoti piesardzīgi, nezinot, kā viņi uz to reaģēs, bet cilvēku iepazīstot, mēs zinam, par kādām tēmām varam jokot, par kādām labāk nē, cik tālu var jokoties.
Ja viņa ir pieredzējusi un viņai ir tāda laba pieredze, tad dariet tā, bet tiešām padomājiet, cik labi citi zina, ko jūs gribiet, manējie arī apkārt neko īpaši nezināja, kādas vēlamies savas kāzas.