Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Dj
Sveiki! Rakstīšu īsi:
1) Vai esat sarunājušas arī Dj kāzām un cik viņam maksājat?
2) Pirms kāda laika bija tēma par Dj Alex, bet nu to nevaru atrast. Kā īsti bija ar viņu? Un vai mums Latvijā ir vēl citi Dj Alex vai arī runa bija par to, ko mēs paši grasāmies nolīgt? Cik saprotu, "mūsējais" strādā tandēmā ar Jāni Kreili.
U, es gan neko daudz nesajedzu no tiem DJ un biezjak kaazas man gadas muzikanti, kas spele vairak vai mazak dzivo muziku.Bet man tiri labi patik arii tas ka darbojas labs didzejs.Pa shito laiku tikai no vienam kazam atceros vienu puisi, kas njemas ka traks un visadi piespeleja.Bet tiri personigi man nepatika krievu dziesmu izvele un papildinajums, ko vinhs laida latvieshu kazas.Lai gan man nav ne jausmas, varbut jaunajam parim pashiem patika.Un nav ne jausmas ar ka puisi sauca, jo cik sapratu, tas bija no kazu rikotaju(www.pozitivakimija.lv) puses meklets laikam.Ja jau baigi kadam vajadzetu, varetu noskaidrot, kas spelejapagajusha gada 13.oktobra kazas.
Tepat aprunata tema par Alex, es biju un bildeju, bet ipashi neklausijos, ko lika.Viena bridi likas neatbilstosha muzikas izvele jaunajam parim, par cik nedaudz vinjus biju iepazinusi.Bet parejais, man nav ne jausmas kas un kaa un kadel izcelas kaskjis.Acim redzot - vienkarshi meklejot ir javadas ne jau tikai pec atsauksmem, bet arii tiri pec ta vai patik vai nepatik cilveks un siki un smalki janoinstrue, ko ni vinja velas sagaidit - kadu muziku, kadu darboshanos, ali nav nepatikami parpratumi abam pusem un vilshanas...Jo gan DJ, gan muzikanti diezgan daudz ietekmee vakara gaitu.Lai ar ta ir atkariga no viesiem, tomer sha ka taa - daudz ar izsaka tas, ka muzikanti vai DJ prot piespelet attiecigo muziku...
Nus, varu ieteikt brīnišķīgu dj!
Manās kāzās visiem kājas ritmā kustējās,galvas šūpojās ,un mutes piedziedāja līdz.
Kas tik tur negāja vaļā! Sākot no 80 iem latviešu gab, 'džeza romantika, klasika, bregovičs, labvēlīgais tips, Imants Klaniņš, Kino klasika, Amēlija, Edita Pjafa.
patika visām paaudzēm un pieskaņojās atmosfērai.
Tas tak feinas DJ Montuss! Ieradās ar milzīgu klāstu mūzikas,čemodāniem! (kas vēl bija tikai daļēja izlase no visas kolekcijas, jo sarakstē izrunājām ko apmēram vajadzētu)
tā kā viņš ir Mūzikas akad. St.kluba dj, tad aparatūra un apskaņošana bij super, gaismas arī bij smukas...radīja īpašu noskaņu. Plus vēl ļoti jauks cilvēks. :)
Viņš gan nav no tiem ,kuru vedēji varētu sarunāt kā runātīgu palīgu,bet mums arī nevajadzēja. Ne brīdi nenožēloju ka nebija dzīvie muzikanti.Spēlēja par 250 Ls. līdz pēdējam dejotājam.
ja kas rakstiet ,iedošu kontaktiņus.
mums bija Dj Alekss Hercbergs ...varu teikt tikai visu to labāko. :) satikāmies ar viņu...pastāstījām, kāda ir mūsu mūzikas gaume, nosūtījām viņam arī sarakstiņu ar dziesmām, kuras vēlamies dzirdēt. mēs pat vēl pēdējā dienā sūtījām viņam papildu sarakstiņu ar dziesmām...un tās visas skanēja mūsu kāzu dienā! bija tik jauki mūsu lielajā dienā dzirdēt dziesmas, kuras atbilst mūsu gaumei! Dj tiešām bija izpratis mūsu gaumi...un piemeklējis atbilstošas dziesmas! :) superīgs Dj!!! :)
Un cik viņam samaksājāt?
ja nemaldos...tad 200Ls. bet domāju, ka šogad cenas jau ir augušas.