Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Muzikanti Cēsu pusē
Sveikas!
Vai kāda man var ieteikt muzikantus Cēsu pusē, nu Vidzemē. Kāzas notiek Cēsu rajonā.
Paldies
Mūsdienās muzikantiem pārsvarā ir mašīnas un var uz Cēsu rajonu aizbraukt arī no citiem rajoniem, ja vajag:) Bet, ja tā padomā, vietējam muzikantam īsāks ceļš, ko streipuļot no kāzām:))
varu ieteikt lieliskus kāzu muzikantus, kas arī ir lieli palīgi vedeejiem :)
Visas normālas blices ir uz saviem riteņiem un cenā jau iekļautas transporta izmaksasvai jābrauc uz blakus pilsētu vai kaimiņu ielu.
Ja vēl interesē, tad varu aizsūtīt muzikantu sarakstu, ar kuriem es sadarbojos, kad vadīju pasākumus un kas manuprāt bija līmenī. Klāt ir arī cenas, kas gan uz šobrīdi varētu būt drusku mainījušās.
Varbūt kāda var kko ieteikt no pieredzes :)
Suns, vari, lūdzu man atsūtīt to sarakstiņu? :) jau iepriekš pateicos :)
Man arī interesē kāzu muziknti Cēšis.
Labprāt palasitu atsauksmes.
Ja tā padomā tad Cēsis asociējas ar Vēju runu.Vai kādam ir bijusi šī grupa kāzās?atsauksmes labprāt izlasītu.
Pagājušo sestdien pie Cēsīm radu kāzās muzicēja izcila dzīvā grupa : taustiņi, vijole, ģitāra, bungas, akordeons. Bija mūzikas baudījums līdz 7 rītā . Repertuārā mūsu pašu latviešu izcilā fonda dziesmas un ārzemju gabali. Muzikanti a la jazz lauku kapellas variantā spēlēja ārā pie vārtiem un mičošanu.
Tas bija kaut kas izcili foršs.
Mūziķi pilnīgi noteikti visi profesionāļi.