Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
80tie-90tie, mūzika
Vai varat ieteikt dziesmas kas aizgāja uz urrā jūsu kāzās -latviešu, ārzemju, tādas roķīgas. Gribas sarakstīt diskos, lai ir ko otrā dienā ir ko klausīties, kā arī tad kad muzikants aizbrauks prom.
Mums bija līvi, opus pro, Verka Serģučka...labvēlīgais tips...menuets...autobuss debesīs...tētis lika, jo brālis salaida grīstē, bet bija paredzētas otrā dienā ārzemju- bon Jovi, Selīna Diona...netaceros jau vairs...kāzu dienā tikai latviešu:) Varu pameklēt sarakstu, kuru man atsūtīja viena no portāla biedrenēm:)) Es gan vēl mājās papildināju ar savām uz lapiņas, bet pamatā bija viņas:)
Būtu ļoti jauki, ja varētu atsuutiit.
Paldies :)
Saulīt, e-pastu vajag:))Tad aizsūtīšu:))
piedod piemirsās.
inii202@inbox.lv
Nu re:) Tagad mēģināšu sameklēt un nosūtīt:))
Mums uz urrā aizgāja, piemēram, Labvēlīgā tipa dažas dziesmas, Guns'n'Roses - bet tās balāžveidīgās- Since I don't have you, Don't cry, November Rain, tad no latviešu klasikas- Edgara Liepiņa Lola o Lola :), Ar mani atkal runā kaijas... Tad Die Toten Hosen, Sinatra, Tom Jones.. nu tā apmēram.
Mums ir tā, ka jaunie sasūta dažreiz palagiem tās dziesmas, ko gribas dzirdēt, tad nu kasām visas vietas, jo par pusi saraksta parasti neko neesam dzirdējuši - es vispār Latvijas un rietumu jauno popsi neklausos - tā nav mūzika.
Bet uz urrā - kāzās vienm;er aiziet viss vecais Paula repertuārs, Līvi, Jumprava, dziesmas no latviešu un krievu kino un multfilmām.
varbut kada var atsutit nosaukumus ka meklet DC++ sis multfilmu un filmu muziku???
jau ieprieks paldies :)