Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
80tie-90tie, mūzika
Vai varat ieteikt dziesmas kas aizgāja uz urrā jūsu kāzās -latviešu, ārzemju, tādas roķīgas. Gribas sarakstīt diskos, lai ir ko otrā dienā ir ko klausīties, kā arī tad kad muzikants aizbrauks prom.
varbut kada var atsutit nosaukumus ka meklet DC++ sis multfilmu un filmu muziku???
jau ieprieks paldies :)
Mums ir tā, ka jaunie sasūta dažreiz palagiem tās dziesmas, ko gribas dzirdēt, tad nu kasām visas vietas, jo par pusi saraksta parasti neko neesam dzirdējuši - es vispār Latvijas un rietumu jauno popsi neklausos - tā nav mūzika.
Bet uz urrā - kāzās vienm;er aiziet viss vecais Paula repertuārs, Līvi, Jumprava, dziesmas no latviešu un krievu kino un multfilmām.
Mums uz urrā aizgāja, piemēram, Labvēlīgā tipa dažas dziesmas, Guns'n'Roses - bet tās balāžveidīgās- Since I don't have you, Don't cry, November Rain, tad no latviešu klasikas- Edgara Liepiņa Lola o Lola :), Ar mani atkal runā kaijas... Tad Die Toten Hosen, Sinatra, Tom Jones.. nu tā apmēram.
Nu re:) Tagad mēģināšu sameklēt un nosūtīt:))
piedod piemirsās.
inii202@inbox.lv
Saulīt, e-pastu vajag:))Tad aizsūtīšu:))
Būtu ļoti jauki, ja varētu atsuutiit.
Paldies :)
Mums bija līvi, opus pro, Verka Serģučka...labvēlīgais tips...menuets...autobuss debesīs...tētis lika, jo brālis salaida grīstē, bet bija paredzētas otrā dienā ārzemju- bon Jovi, Selīna Diona...netaceros jau vairs...kāzu dienā tikai latviešu:) Varu pameklēt sarakstu, kuru man atsūtīja viena no portāla biedrenēm:)) Es gan vēl mājās papildināju ar savām uz lapiņas, bet pamatā bija viņas:)