Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Grupa Lilioms
Gribētos dzirdēt kādas atsauksmes par šo grupu! :) Un koordinātes arī..
Nezinu taadu!
Nav aktieru bariņš kāds kopā sameties?
Gūglā uz "Lilioms" izleca:
"7.februārī pulksten 16 Ozolnieku tautas namā notiks Sieviešu dienas atpūtas pasākums pensionāriem. Pirmajā daļā uzstāsies Jelgavas vokālās studijas «Solo» koncerts, bet atpūtas daļā sekos balle ar grupu «Lilioms». "
Ja Tev kāzās būs daudz omīšu un citu pendžu, tad jau būs jautri! :))
Bet ja nopietni, tad varētu būt pagrūti ar atrašanu, neizskatās, ka šie baigi reklamētos kaut kur. Neizklausās pēc aktieru bariņa, tad būtu mazliet populārāki.
Studijā Solo gatavo ļoti spēcīgus jaunos dziedātājus, kas uzvar daudzos konkursos.
Ja grupas mājvieta ir Ozolnieku tautas nams, tad viņiem ir savas nodevas visiem vietējiem pasākumiem un tāpēc nav uzreiz jāliek zīmogs, ka tas ir omīšu ansamblis.
Nedomāju, ka ansamblis ir tieši no Ozolniekiem. Viņi vairākos kultūras namos ir spēlējuši. Tas pats gūglis man izmeta gan Lielvārdes, gan Amatas, gan Skujenes kultūras namus. Nebija nekur teikts, no kurienes viņi ir.
Ja runa ir par to Liliomu, kuru domāju es, tad tas nebūt nav omīšu repertuāra ansamblis. Man zināmais Lilioms ir visnotaļ patīkami nepretenziozi puiši ar labām balsīm un plašu repertuāru. Kāpēc viņi sevi nereklamē, tas viņiem labāk zināms, bet kā kāzu muzikanti viņi ir ļoti pat ok. Spēlē dziesmas, kas baudāmas visiem, dara to godprātīgi un ar atdevi līdz kamēr vēl ir kāds, kurš vēlas dejot.
Tā ka reklāmas trūkums nudien vēl neko nenozīmē.
Nū, Sermy, vispirms privāti, tagad publiski :D Koordinātes būtu paprasītas, būtu arī iedevusi ...
Saulje, tas ir tas Lilioms... Es varu tikai piekrist par visiem 100%
Viņu telefona Nr. praktiski var dabūt tikai caur paziņu paziņām, netā var pat nerakties. Viņi ir pieprasīti, reklamēties nav nekādas vajadzības. Omīšu ansamblis noteikti nav.
Mūsu kāzās spēlēs tieši viņi.
Nu, vajag tak apzināt vairākus viedokļus. :) Koordinātes prasīju vairākām meitenēm, bet neviena neatbildēja.. Varbūt var kāda atrakstīt viņu telefona numuriņu, būšu ļoti pateicīga!!
P.S. Kš tsd notiek ar muzikantiem - ja iepriekš nav dzirdēta viņu daiļrade, kā var to noklausīties - viņi dod kādus diskus ar ierakstiem vai kā??
26486387