Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Stiligi muzikanti, kas dzied msudienigu muziku, nevis tikai shlagerus..
Palidziet ludzu atrast kadus muzikantus, kas spele "jauno laiku" muziku, nevis tikai slagerus..galigi negribu kazas muzikantus ar cowboy cepuri, utt..Jo svetki bus man un virinjam, nevis tikai cilvekiem ar atshkirigu gaumi :(((
kuraa vietaa tev nepieciesami muzikanti?? respektivi kur paredzetas sviniibas?
kopš kura laika Tevi ir pārņēmusi doma, ka tie kam ir vairāk kā 35 klausās Veco ratiņu? tad jāprasa - kas Tev ir stilīgi? man jau liekās, ka šādu jautājienu var uzdot bez uzbrauciena kādiem!! es jau nepārdzīvoju, bet izklausās dumji!!!
Es loti atvainojos, Jums visma, kuras sajuta aizvainojumu..Es galigi ta negribeju..Bet kautka nenaca prata pratigaks noformulejums..tiesham apvainojos!!
Svinibas notiksies Birinju pilii, Limbazhu rajons.
Ja esi draugos vari meginat kontakteties ar Ilzi Vitolu viņa ir no jelgavas tel. 29511527 viņa tiešā fantastiski spēlē man piemēram patīk un netuvu man nav vel 30 :) takā vari painteresēties par repertuāru un visu pārejo.
Liels paldies, Lauruci!
Kautka tagad neerti jutos par tiem 30.. janokaunas man laikam kartigi.. :(((
nu beidz :) man, piemēram, arī tāda tipa mūzika nepatīk... un ir jau pagrūti noformulēt jautajumu tā, lai tas VISIEM būtu pa pratam un kāds neapvainotos... :)
nav par ko kaunēties ir dažādi cilvēki un viedokļi takā viss ok galvenais lai cilvēciņam ir pašam sava pārliecība un domas.
PAldies, Noelle, par atbastu :))
Tas "pēc 35" ir tāds drusku pajocīgs formulējums, jo mūsdienās 35 gadīgie jau nu patiešām nav pieskaitāmi opīšu kategorijai. Pēc 65 skanētu labāk :)))
Laikam jadzesh ara foruma Tema un jasak no jauna :))
Teemai nav ne vainas. Starp citu, kaada stila muzikantus tu meklee?
var tacu palabot tekstiņu arī, ne? :) mēs vispār izlēmām nemeklēt muzikantus, jo diez vai atradīsiem ko tadu, kas apmierinās mūsu un mūsu viesus, jo negribās jau arī milzu naudu atdot. Izlēmām, ka laicīgi sarakstīsim sev tīkamo mūziku kādos informācijas nesējos un tad vienkārsi kāds jau atradīsies, kurš ik pa laikam "padežūrēs" pie mūzikas, jo viesu mums būs maz, tikai ģimene (pat ne tuvākie radi, bet tīri vecāki, braļi un māsas) un vismīļākie draugi...
līdz sim divās kāzās tiesi tāda situācija bija un bija forsi - visi tapat leca līdz rīta gaismai :)
A man pat 30 vēl nav, bet jau patīk šlāgeri! :P
tas (vecums) jau nav rādītājs :)) es arī varu atbilstošā situācijā, pie atbilstoša noskaņojuma paklausīties kādu veco labo dziesmu, kādu šlāgeri, bet ir dažas latviesu grupas, pret kuru daiļradi man vienkārši ir konstants riebums... :) tacu tad es tādus pasākumus vienkārši neapmeklēju, lai nebūtu jāboja sev un citiem oma. :) Protams,cita lieta, ja nakas aiziet uz kaut vai kāzām kā viesim, kur skan tāda tipa mūzika...nu tad jau var. Tik savās kāzās gribu to, kas mums patīk :)
Man ir neliela pieredze pasākumu rīkošanā un es neiesaku pašiem ņemties ar mūziku. Pat ja tā ir sarakstīta diskos, tas tomēr prasa uzmanību, pie galdiem jāliek viena, iekustināšanai cita, atrakcijām cita- mičošanai cita, ir arī jāskatās pēc viesu noskaņojuma u.tml. Tā tomēr ir baigā ņemšanās un cilvēki taču uz kāzām ir braukuši atpūsties un izklaidēties, nevis strādāt un vaktēt muz. centru - kāzas tā tomēr nav darba pirts vai dzimšanas diena.
Arī uz dzimšanas dienu cilvēki nāk atpūsties, vai ne tā? :))) kā jau teicu - esmu pati bijusi divas reizes kāzās, kur mūzika tika laista pa taisno no datora uz mūzikas centru un viss tiešām bija vislabakajā kārtībā. Viss ir ĻOTI atkarīgs no tā, kādi pasākumā ir viesi (un tas jau ne tikai uz kāzām attiecas)...un kurs gan labak zina savus viesus un viņu domu gājienu, ja ne līgava ar līgavaini? :))
Nav, nav tik traki, jo Noelle tak rakstīja, ka būs maz viesi, tikai savējie!;) mums arī tā būs, un domāju, ka būs ok bez muzikantiem, man tas galīgi arī neprasās!
Mums būs līgavaiņa draugs DJ, un arī mēs nemaz neesam noskaņojušies uz Veco ratiņu:)) kaut gan esam pāri "30":))))
Nu, mums arii buus tikai saveejie, bet kopaa sanaaca 70 cilv. + beerni . Un tie patieshaam ir tikai taadi cilveeki, ko nevaram neluugt.Un manaa uztveree laba muuzika ir viens no galvenajiem priekshnoteikumiem izdevushamies pasaakumam. Shogad biju vienaas kaazaas, kur muuzika bija salaadeeta kompii, saakuma viss bija labi, viesi aktiivi lika muuziku, peec tam, kad bija jau vairaak ierauts, vienaa briidii attapaamies, ka muuzika vairs neskan, tad atkal aktivizeejaas paaris paar meeru iedzeerushas personas un gaaja pie datora, mekleeja savas miiljaakaas dziesmas, ko noteikti gribeeja dzirdeet. Nu, vispaar chau - liidz ar to pasaakums arii beidzaas, jo paareejiem apnika un lielaakaa dalja draudziigi devaas pie miera.
Es jau nu gan ieteiktu panjemt labu DJ, iedot savus diskus, saskanjot veelmes un nebeedaat ne nieka.