Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
kāzu muzikanti ventspils pusē??
vai kāds var ieteikt kādus kāzu muzikantus ventspils pusē??vismaz kur spēlē pārī???
Jānis un Harijs. Pieredzējuši mūziķi. Spēlē ne tikai prasti dejojamu mūziku, bet arī klausāmu ever green.
oooo paldies par info!!
Viņi gan sastāvā ir vairāk nekā divi cilvēki - grupa "Zvaigžņu lietus" no Ventspils. http://www.zvaigznulietus.lv
Baigi atraktīvie puiši, ar labu repertuāru dažādām gaumēm :) Perfekti jūt publiku. Mūsu kāzās nospēlēja līdz 5 no rīta :)
Kaspars un Rasma no Ugāles (sieva un vīrs). Spēlēja mūsu kāzās - sūdzību nav, patika, cena normāla :)
Dziedāja arī populāras melodijas, piemēram no Prāta Vētras, Andra Ērgļa, Tumsas repertuāra.
Par Kasparu un Rasmu no Ugāles-vadoties pēc savām kāzām, citiem neieteiktu. Sievai problēmas ar alkoholu. Bieži ietur pauzes, pat teiktu, aizsēžas pie galda. Visas vēlmes tika pārrunātas ar Kasparu, bet, izrādījās, ka vīrs ar sievu acīmredzot savā starpā nekomunicē, sieva nebija lietas kursā. Cena gan, normāla.
No šeit minētajiem 3 ir profesionāli mūziķi ar ilgadīgu pieredzi kāzu un banketu jomā. Pārējie pašadarbinieki, kurus lai cilvēki arī vērtē pēc nospēlētām stundām līdz 5-iem un citām "ekstrām". Laikam jau tā ir, jo vienkāršāka publika, jo ilgāk viņiem vajag. Man gan liekas, ka līdz 03-iem pirmā dienā ir pietiekoši. Kā man teica viens pieredzējis mūziķis, tad pēc plkst 2-iem jau uz ballēm nāk prasta publika. Un reti kurās kāzās pēc trijiem vēl ir sakarīga publika. Kāds vai kāda jau ir, bet pārsvarā jau cilvēki ir vienādi - iesāk skaidrā, bet pa nakti aber visi pārvēršas vienādi...!
Un muzikantiem atliek vien spēlēt savu lomu, jo kāzas pārvēršas par vienu lielu skatuvi, aber, kurā katrs sāk spēlēt savu lomu, kā nu katrs prot...
Aber vai tā nav?
Taisnību tu saki ....
Nu, nemanīju, ka sieva kaut kur aizsēdētos un alkoholotu. Varbūt vienkārši nemanīju, jo bija aizņemta ar izklaidēšanos...par aizsēdēšanos pie galda galīgi nevarētu sūdzēties. Varbūt arī Kaspars vairāk dziedāja, bet tas mani nemaz nesatrauca - viņš man kā cilvēks patika jau no pirmā acu uzmetiena
Tādas lietas, cik ilgi spēlēs, kādi būs atpūtas intervāli jau var vienoties pirms tam.
kādam ir kaspara un rasmas kontakti?
Gan mums pašiem, gan daudziem paziņām kāzās ir spēlējuši Valters & Valters! Es esmu stāvā sajūsmā par viņiem :)