Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kāzu vadītāji!
Sveikas, mīļās meitenes!
Varbūt jūs varat, lūdzu, ieteikt kādus ļoti aktīvus, atraktīvus un aizraujošus kāzu vadītājus no savas pieredzes, kuri varētu runāt gan latviski, gan krieviski, jo mums būs arī daudz ciemiņu ne no Latvijas? Protams, lai arī neprasa 1000 Ls par vienu nakti... :)
Liels paldies jau ieprieksh! :)
Liels paldies par noderīgu informāciju..Kaut gan mēs jau pirms pāris dienām izlēmām, ka Boniju neņemsim.
Ne no savas, bet draudzenes pieredzes gribēju rakstīt tieši to pašu, ko Dacite :( diemžēl :( Ievākt informāciju, tas laikam standarta process, lai jaunie būtu starā un nedomātu meklēt kaut ko citu, jo beigās tāpat notika viss pa viņas prātam, pēdējā brīdī, kad citu sameklēt grūti un nauda arī jau ieguldīta sadarbojoties ar viņu, tad "nāca ārā" kaut kādā mērā ignorēšana, laika trūkums utt..
Atvainojos, bet pusi no solītā neizpilda, bet naudu paņem visu!Slēdziet ar viņu smalku līgumu un tikai pēcapmaksa.
Pilnīgi piekrītu! :) Varbūt vari man privāti atsūtīt kādas kontaktdetaļas, lūdzu? ;) Ja vien tev nav kāzas 10.07.09.:)
Mana kāzu vadītāja - Bonija, darbu jau sāka jau pirms pāris mēnešiem, kad noslēdzām līgumu. Šobrīd viņa ievāc visu informāciju par un ap mums, jo katras kāzas ir individuālas. Tā ka es domāju ka labs kāzu vadītājs intensīvi strādā vismaz vairākus mēnešus nevis tik to vienu dienu ;)
Saprotu, ka kāzu vadītājs sāk darbu ātrāk nekā pusnaktī! Bet tomēr lielākā aktivitāte kāzās, manuprāt, ir no 22.00 - 4.00, attiecīgi nakts stundas! Tādēļ arī tā rakstīju! :)
Un vēl pie tam, tu ar savu ziņojumu pilnīgi nepalīdzēji! :)
Ainārs Ašaks ir baigi atraktīvais! Bija mums par vakara vadītāju darba ballē, super, dziedāja, dejoja, striptīzu dejoja (Salaveča tērpā), dāmām ekselenti rozes dalīja, publika bija sajūsmā!
Kad meklēju vakara vadītāju mūsu kāzām tad diez gan atraktīvs šķita Ainars Ashaks, bet sanāca tā, ka ka uz mūsu kāzām viņš netika.
Viņu var draugos atrast un viņš ir diez gan atsaucīgs. Man pat sākā meklē vietā citu vādītāju :)
" ...lai arī neprasa 1000 Ls par vienu nakti... :)" - vai Tu ar to cilveeku guleet taisies vai? :D Man jau gan liekas, ka kaazu vadiitaajs saak straadaat veel pa dienu vai vakaraa :)