Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Lauku muzikanti!
Vai kādai/am ir kaut kas ko teikt par "Lauku muzikantiem" kā kāzu muzikantiem??
Pieredze?? Izmaksas??
Man liekas, ka esmu dzirdējusi, nu tādi neitrāli, ja reiz nav atmiņā, jo visus dzērājus un šībi dziedātājus atceros, ko esmu redzējusi un dzirdējusi.
Es biju kāzās, kur bija Lauku muzikanti, bija labi. Protams, 90% skanēja latviešu gabali, bet uzspēlēja arī kādu klasisko angļu dziesmu. Dejoja pilna zāle, un spēlēja līdz kādiem 3 naktī, ja nemaldos. Es rekomendētu! Mainījās - dziedāja vīrietis un sieviete. Gan kopā, gan atsevišķi.
Lauku muzikanti - tas ir Ķietis Normunds. Manuprāt labākā Latvijas šlāgergrupa. Dziedājā sieviete? Vai tad Paula Ķiete braukā uz kāzām?
Nu viņa tur tā pārāk nedziedāja, bet šo to piebalsoja, blondiem matiem bija (laikam...) Bet Lauku Muzikanti tie bija un nosauktais vīrišķis ir īstais.
lauku muzikantiem r sieviete, kas spele akardeonu un arii shad tad piedziet :) paula jau tik shad tad.
Jā, jā viņi dzied super & man ļoti patīk. Paldies Jums visām par atbildēm - šķiet, ka visām vairāk vai mazāk, bet patīk :) Neziniet kā ar izmaksām?
Jā, šie mūziķi ir profesionāļi.
Priekš atrakcijām ir vedēji, vai vakara vadītājs. Mūziķiem ir jādara savs darbs.
Ja atrakcijas ir svarīgākas, tad iesaku griezties cirkā. Tad priekšnesums būs ļoti labā līmenī un arī cilvēkus viņi iesaista.
bāc! Tas jau izklausās pēc uzbrauciena!!!
nu kā Tu nesaproti, mūziķa cēlākās jūtas ir aizskartas - lai viņš nolaistos tik zemu, ka "iekustinātos" kopā ar publiku?:D
oi! Sorry, par neprecīziem izteikumiem! - nebija vēlme neivienu aizskart vai aizvainot! (blush)
Starpcitu - nesen cirkā biju - man galīgi vairs nepatīk, tā kā iztikšu bez šādiem priekšnesumiem! :p
Man arī nebija vēlme "uzbraukt"!
Pats esmu bijis kāzās, kur mūzika bija prasta, bet joki no muzikanta, kaut arī bija prasti, tomēr jāatzīst, ka viņš ir lietpratējs un izsmējušies bijām ne pa jokam, pie tam 2 dienu garumā ar visām atrakcijām...
Vienkārši kas kuram svarīgāks, jo ja izkopj cirka elementus, tad muzicēšana paliek uz jautājuma zīmes.Bet, ja mūzika un tās izpildījums nav svarīgs, tad ok.
Bet visbiežāk, tas ir atkarīgs no pašiem kāziniekiem, kādi viņi tur ir saaicināti.
Muzikants - vakara vadītājs ;) , vai mēs runājam par vienu un to pašu personu ? Man gan arī joki šķita pilnīgi garām, visi tikai no jostas vietas uz leju. Par mūziku .... laikam būs jāpaklusē.
Lauku muzikanti ir zēni uz goda!
Arī es no savas pieredzes (cik pasākumos viņi ir redzēti un dzirdēti) varu teikt tikai to pašu labāko:)
LM droši vien dikti pa dārgo? Man jau nu ļoti patīk!