Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Pirmā deja!
Varbūt varat padalīties ar to, kāda bija jūsu pirmā deja kāzās. Mums nav konkrētas dejas, kas būtu tieši mūsu, tāpēc interesē ko ir izvēlējušies citi pāri?:)
:) mēs domājam par dziesmu -tu kā dille, es kā lociņš, tu kā podiņš es kā vāciņš......
par šo ir bijušas jau vismaz 3 tēmas.. meklētājā noteikti var atrast un apskatīties. ;)
Paldies, aplūkošu arī to forumu.:)
Mana favorīte laikam būs Jāņa Stībeļa dziesma "Tikai Tev"....šī dziesma saviļņo un perfekti atbilst mūsu mīlestības stāstam! :))
Franks Sinatra "Strangers in the Night":)
"come what may" no filmas mulenrūža! :)
Joe Cocker- You are so beautiful to me. neiznāk valsis, tādēļ dejosim vnk "lēno".
Mums būs Mežrozīte :)
zinu, ka mums bus MUSU dziesma - Fly me to the moon... vel laba ir Elvisa Can't help falling in love with u
Mēs dejojām pie Henry Mancini - Moon River. Brīnišķīgs lēnais valsis. No 1961.gada fimas "Breakfast at Tiffany's". Arī vārdi ļoti skaisti.
To dziesmu izpilda vairāki izpildītāji, to skaitā arī Frenks Sinatra, bet tai oriģinālajai dziesmai ir vislabākais temps dejošanai.
Manuprāt, ja ņem dziesmu, kas nav valsis, ir tomēr rūpīgi jāpiedomā un jāpiestrādā pie horeogrāfijas, lai tur iznāktu kas baudāms. Citādi, cik redzēts, tur vienkārši nomīcās un izskatās ne šā, ne tā. Valsi tomēr var tā skaisti un cēli izgriezt. Es savu rūdīto nedejotāju 2 vakaros iedīdīju un rezultāts bija super, visi domāja, ka mēs baigi mācījāmes, bet patiesībā jau tur nav īsti ko mācīties.
Man arī gribējās Moon River...
Bet topošajam nez kāpēc šī dziesma asociējas tikai ar bērēm :@ Nekādi nevarēju pārliecināt, ka My Way ir bērēm, šī der kāzām. Nē un vis! :(
http://www.youtube.com/watch?v=Vqiw-Kqtlr0&feature=related
Kaut kas bišķiņ fiksāks...
šitais ir labs, es jau iepriekš priecājos:)))
Mēs apsveram arī šadu priekšnesumu, bet redzēsim vai paliks laiks horeogrāfijas sagatavošanai!!!
es jau tagadiņ redzu savas krustmātes sejas izteiksmi, un tas man liek apdomāt šadu priekšnesumu:))) Mēs mācāmies arī valsi, tā kā domāju, ja vis izdosies tad no mūsu puses arī būs priekšnesums!!!
Es ar domāju, ka šitas dzīvē varētu baigi labi izskatīties un daudzus nošokēt:) Bet mums diemžēl šāds priekšniesums nesanāks, jo dziesma jau sen izvēlēta un atrasta un citu vairs negribam...
es arī gribētu šādu variantu, bet tad ir jābūt atbilstošai kleitai un kāzu tematikai....man jau ļoti gribās, lai viss ir saskaņoti. Mana kleita neatļaus man šādi kustēties!
Mums bija BetBet dziesma "Pieklauvē". īsti valša ritms nav, mēģinot raudājām paši vairāk kā dejojot, bet vārdi bija pa īstam mūsējie. Gribējām latviešu valodā, bet tādu savējo. "Vakara vējā" bija otra versija, bet tā atkal šķita par lēnu - tad nu palikām pie kā šāda.