FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Muzikanti!

saulux5 26.01.09. 21:31 | Kāzu datums: 10.07.2009

Sveikas, vēlreiz!
Gribēju uzjautāt vai kādai ir bijusi sadarbība ar grupu "Klaidoņi" ? Meklēju forumā, bet nav info ! Gribētos noīrēt viņus uz savu lielo dienu, bet negribētos kļūdīties! Izskatās jau makten jauki un jautri! :)
Vai varbūt varat ieteikt kādus citus labus un atraktīvus muzikantus?
Būšu ļoti pateicīga par jebkādu info!

18 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Nilly 26.01.09. 21:42

Es viennozīmīgi varu ieteikt grupu "Brāļi Ezeriņi" (tālrunis:29328625)!Grupa ir fantastiska un atraktīva! Zinu, ka tikko mums būs kāda liela balle, mēs atkaļ viņus izvēlēsimies kā mūsu muzikantus! Es ik pa laikam atceros, kā viņi pēc mičošanas dziedāja dziesmu "Nevajag raudāt", tā bija tik smeldzīga un skaista, ka man joprojām skudriņas skrien pa ķermeni!

saulux5 26.01.09. 23:12 | Kāzu datums: 10.07.2009

Nilly ---> liels paldies par info! :) Varbūt vari arī pateikt vai viņi var arī k-ko no krievu repertuāra, jo mums dažādu tautību viesi!
Geee ---> arī Tev lielum lielais paldies! ...liki aizdomāties par mūsu izvēli...

Nilly 26.01.09. 23:15

Ui, to gan es nezinu, jo mums viņi dziedāja tikai LV valodā!

saulux5 27.01.09. 00:26 | Kāzu datums: 10.07.2009

Labs i'! Paldies par to pašu! :)

Suns_Funs 27.01.09. 09:31 | Kāzu datums: 18.08.2006

Par Brāļiem Ezeriņiem neko nezinu, bet Klaidonis ir normāla šlāger/country grupa, kas spēlē normālā līmenī un alkoholisma pazīmes neesmu novērojusi. Krieviski gan laikam viņi nedziedās.
Vari mēģināt piezvanīt vienai komandai 29155754. Tur sastāvā sieviete, kas veco krievu estrādes repertuāru ļoti labi pārzināja

Suns_Funs 27.01.09. 10:00 | Kāzu datums: 18.08.2006

Nu tad varbūt atšķirība ir mazā niansē - Māris Sloka un grupa KLAIDONIS un nezināmie KLAIDOŅI !

i
ilmāriņš 27.01.09. 10:10

"Klaidoņi" ir normāla blice, parasti 3 cilvēku sastāvā, ja nekļūdos, no Jelgavas. Spēlē lauku ballītēs, kāzās Zemgalē un Kurzemē. Pēdējā laikā gan maz manīta reklamējoties. Neesmu dzirdējis kā viņi spēlē, bet sliktas atsauksmes par šo grupu(mūzikā un uzvedībā) arī nav dzirdētas. Pilnīgi droši, šai grupai ir vairākas priekšrocības tieši nosaukuma dēļ, jo viņu bieži jauc ar "Klaidoni" un arī kādreiz Latgalē, Preiļu pusē ar tādu pašu nosaukumu muzicējošo grupu.

Suns_Funs 27.01.09. 10:37 | Kāzu datums: 18.08.2006

Vai tad to pēc cenas nevar pateikt - slavenais Klaidonis vai parasta tautas nama grupa.
Klaidonim 4x45 minūtes jau pagājušo vasara nebija lētāk par 600 Ls.

saulux5 27.01.09. 15:43 | Kāzu datums: 10.07.2009

"KLAIDONIS" šovasar prasīs par 4x45 min ~700 Ls... Man liekas biku par sālītu..:(
Par grupu " KLAIDOŅi" skaidrs :) Bet varbūt tomēr ir vēl kādas muzikantu blices padomā? :)

s
smaidosa 27.01.09. 15:50 | Kāzu datums: 18.07.2009

varu ieteikt Lustīgo blumīzeru- nezinu cik šogad prasa, bet domāju, ka nez vai vairāk par 300 ņem... spēlē normāli, dziesmas jautras un lustīgas, uz alkoholu vairāk jūs nekā tu... ja ir interese, vari paskatīties www.lustigaisblumizers.lv
Zinu puisus personigi- ir oki;)

G
Geee 27.01.09. 16:07 | Kāzu datums: 08.08.2009

Vot ta ir viena feina grupa,lecam kazas uz nebedu-tiesam bija labi.Mes,viesi,bijam loti apmierinati ;) Gribejam vinus uz musu kazam,bet bija jau aiznemti :(

Suns_Funs 27.01.09. 16:37 | Kāzu datums: 18.08.2006

Mēgināju Tev privāti nosūtīt sarakstu ar muzikantiem un koordinātēm, bet te atkal kaut kāds gļuks. un vēstules nesūtās prom. Mēģināsu rīt.

bubu999 27.01.09. 16:44 | Kāzu datums: 07.08.2009

Oho!!!! Man kāzas spēlēs "Klaidoņi"!!!!!!!! Iepazinu viņus no vienas darba balles - tā iepatikās mums ar draugu, ka izlēmām, ja mums būs kāzas, tad mums tādus vajag. Nu ir pagājuši vairāki gadi un "Klaidoņi" ir aizrunāti!!! Viņi ir super!!! ļoti atraktīvi, pašiem savas spēles un atrakcijas un ļoooooti labi "uzķēra" publiku. Bijām diezgan snobīgā kompānijā tai darba ballē, kuri parasti spēles nespēlē, taču šie muzikanti mācēja tā "paņemt" publiku, ka ju pēc stundas meitenes spēlē vilka krūsturus nost... :D Un bija zolīdi!!! Nepiedzērās. Taču pašlaik ar viņiem runājot, apbēdināja, ka viņi spēlējot tikai līdz 3.00. Gan nepajautāju kādēļ.

Katrā ziņā es pēc tās viena vakara pieredzes, noteikti tev iesaku "Klaidoņus"!!!

Suns_Funs 27.01.09. 16:50 | Kāzu datums: 18.08.2006

Cik cilvēku, tik viedokļu. Man Blumīzers atkal nepatīk. Arī viena vakara iespaidā, jo tie joki bija šausmīgi prasti un nodrāzti. Tā arī nevienu īsti roķīgu gabalu vakara gaitā nedzirdēju. Rezultātā klients, kas bija viņus uz balli pasūtījis, palika neapmierināts. Mana kļūda - jo es pirms tam nebiju viņus noklausījusies. Bet publikas vecākajai daļai patika un lauku papi smēja kā negudri.

saulux5 27.01.09. 21:10 | Kāzu datums: 10.07.2009

Liels paldies par centību! ;) Patiešām ļoti gaidīšu!

Nu un tagad es pavisam esmu apjukusi! Nez...varbūt kāda zin, kur var noklausīties arī tos muzikantus,ko iesakat?

k
kubina 27.01.09. 22:55

Musu kazas speleja "Klaidoņi" (3 cilveku sastava) un idealakus muzikantus nevarejam veleties!Vini speleja lidz rita gaismai un praktiski netaisija pauzes, par piedzersanos vispar nerunajot!Pilniba piekritu bubu999 teiktajam ari par ballem arpus kazam, bija ideali un atkal nekadas dzersanas!Tiesam iesaku, jo ari samaksa bija adekvata!

i
ingreta 28.01.09. 11:22 | Kāzu datums: 20.02.2016

Varu teikt vienu visu pagājušo vasaru sadarbojos ar grupas Klaidoņi vienu no vīriem Normundu.Parasti viņš spēlēja viens,piedalījās imteresantu atrakciju vadīšanā.Cilvēks vispār alkoholu nelieto ,jo parasti brauc pats mājās pie stūres.Sp'wl'wjis mums ir līdz pat 5 un 6 rītā par to pašu nolīgto nadiņu.Nevienu sliktu vārdu pat nevaru teikt.
Nezinu gan kā viņi spēlē kad visi ir kopā.

i
ievazandersone 28.01.09. 22:48

Es varu 100% ieteikt Almu un Juri no Bauskas (tel. 26474592)! Es viņus dzirdēju pagājušajā vasarā, kad arganizēju kāzas draudzenei! Super! Visi dejoja, jautrība ...baigi feini! Tiešām paši labākie vārdi viņiem par jauko atmosfēras radīšanu manu draugu kāzās! Atsauksmes arī no citiem viesiem tikai tās labākās! Un spēlēja ilgāk nekā bijām vienojušies, jo jautriba bija pārāk liela, lai pārtrauktu! :) un vini par nepavisam nebija sašutuši! visiem novēlu tādus muzikantus!