Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Muzikanti, divu cilvēku sastavā!
Meitenes,vai kādai nav zināmi muzikanti,kas spelē divatā?Varbūt kādai zināms te pat, Siguldas pusē.Lasīju iepriekšējās tēmas par muzikantiem,bet tur ir 4,5 cilvēku grupas utt...
Paldies!
Es zinu puisi, kurš viens pats spēlē un dzied. Un ir baigi labais :) Nu vismaz man patīk.
Un Siguldā viņam ir vecāku mājas. Ja tāds interesē, varu iedot kontaktus.
Būtu jauki,ja iedotu,paldies!
Neesmu viņu dzirdējusi kāzās, bet gan privātos tusiņos. Bet viņš ir teicis, ka daudz kāzās un citos pasākumos spēlē. Vari uzmeklēt draugos un noskaidrot visu, kas interesē: Reinis Lazarevs (profila bildē viņš ar ģitāru, bet vispār pasākumos sintezatoru spēlē).
Mums bija un patika, līdz ar ti iesaku arī citiem Vigaru un Co (var atrast tepat precos.lv sadaļā "kāzu muzikanti")
Paldies!
Es iesaku muzikantus no Bauskas Almu (balss) un Juri (balss un sintezators)! Tel.16474592 Ļoti īsas atpūtas pauzes, jautras dziesmas, jautras dejas līdz rītam! Varu teikt tikai to labāko un nākamreiz, kad man būs gods atkal organizēt kāzas, noteikti vērsīšos pie šiem muzikantiem!
tel. 26474592 :)
Paldies!
Tepat pie muzikantiem arī ir Valters&Valters, vnk fantastiski muzikanti :)) prasa salīdzinoši mazu samaksu!!! http://www.precos.lv/pakalpojumi/kazu_muzikanti/client.php?client_id=1353638
Te - 2 muzikanti - 26410710 ( taustiņi + ģitāra ) . Ir no Rīgas rajona, kas Siguldas pusē
Te arī 2 muzikanti - 29155754. No Rīgas.
Vēl Viktors Lapčenoks ar pianistu forši spēlē balles. Varu privāti iedot kontaktus.
ja interese pasaules klasika- Beetles, romantiskas dziesmas, tad man ir pazinas - divi muziki - saksafons un klavieres :)
A Tu zini, ka Reinis vēl ir nepilngadīgs un mācās 10. vai 11. klasē ;)
Viņš ir gan pilngadīgs, bet, tā kā ir mācījies vidusskolā ar mūzikas novirzienu, taču grib iestāties datoriķos, tad viņam vajag apgūt fiziku un matemātiku un tāpēc mācās vidusskolā vēlreiz.
Nu kaut kā tā bija, cik atceros. Pārāk labi viņu nezinu, bail te kaut ko sameloties. Bet nu pāri 20 viņam ir toč.
Viņš mācījās vienā klasē ar manu māsas dēlu, kuram šobrīd ir 16 ;) . Tā kā pāri 20 viņam nav točno ;)
Liles paldies,es jau noskatijos,kas man deretu :) Varbut Reinis spele saksafonu???Varbut Jums ir zinams,kads cits,kas spele,uz kadam 2 stundinam??Nekas,ka nepilngadigs,nav jau nozime,netaisos jau darba pienemt :) Patiesiba draugiem.lv neizskatijas,ka vinam varetu but 16 ;)
Vai tad var uz nakti haltūrā nodarbināt nepilngadīgos????????
No 16 gadiem var!
16 viņam nav točna. Jau pirms pusotra gada brauca ar auto. Man liekas, ka viņam ir 21 vai 22.
Saksafonu laikam gan nespēlē.
Varbut Jums kads cits zinams,kas spele.Cik dzirdeju,Sigulda esot laba muzikas skola,domaju,varbut tur ir kads jauks cilveks,kas spele saksafoni ceremonijai?!!
Var interesēties Siguldas mūzikas skolā. Turpat Inčukalna mūzikas skolā ir foršs jauniešu orķestris, kur ir vairāki saksofonisti.