FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Livija Domina - Jā vai Nē??!! vai arī ir kādi citi varianti??

s
sabikrie 12.02.09. 17:02 | Kāzu datums: 08.08.2009

Pašlaik meklēju cilvēku, kurš man varētu palīdzēt ar programmas satādīšanu un pasākuma vadīšanu, tāpēc vēlējos lūgt Jūsu palīdzību!!! Paslaik iekritusi acīs man ir rīkotāja - Livija Domina, taču nevaru atrast nekādas atsauksmes par viņu...varbūt kāds no Jums man varēs kaut ko pastāstīt par viņu vai arī ieteikt kādu citu variantu??!!

Paldies :)

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
J
John_Winhill 14.02.09. 12:55

Man tas liekas dīvaini, proti, prasīt citiem viņa viedokli!
Viedoklim jābūt Jums pašai, pavērojiet vakara vadītājas vai mūziķu darbu klātienē, kādā pasākumā, vai, ja nav iespējams, dabūjiet video un tad izdariet pati savu secinājumu - der Jums vai neder!
Citādi sanāk, ka vadieties pēc teiciena "Viena tante teica".

r
rausiite 14.02.09. 14:13 | Kāzu datums: 20.06.2009

Man gan liekas pilnīgi normāli, ka cilvēks apjautājas un vēlas dzirdēt citu pieredzi un viedokli....pēc tam jau tāpat izdarīs savus secinājumus...starp citu atsauksmes manuprāt ir galvenais izvēloties gan frizieri, gan vakara vadītāju, gan jebko citu...protams, katram sava gaume, bet ja ir kādi konkrēti fakti, tad der gan ieklausīties...
Es personīgi nezinu tādu un nevaru neko pateikt....
Veiksmi :)

saulux5 15.02.09. 18:23 | Kāzu datums: 10.07.2009

Pilnīgi piekrītu rausiitei! Arī manuprāt, tas ir pilnīgi normāli, apjautāties citiem par varbūtējo pieredzi ar konkrēto cilvēku vai grupu! Man, piemēram, tas palīdzēja nepieļaut kļūdu mūziķu izvēlē!

J
John_Winhill 17.02.09. 12:17

Līvija - pati labākā no labākajām!
Ir viena aksioma - ja nezini ko konkrēti vajag, tad klients dabū to, kas palicis pāri.
Lūdzu uzņemt manu komentāru labsirdīgi ne sirdīgi!

Suns_Funs 17.02.09. 12:33 | Kāzu datums: 18.08.2006

Es pēc super labām atsauksmēm vienā pasākumā tā aplauzos ar muzikantiem, ka man tas gandrīz darba vietu maksāja. Pati vainīga ... uzticējos un nepārbaudīju. Tagad saprotu, ka tās atsauksmes rakstīja no tās svinību vietas, kur muzikanti piestrādāja.
Kad strādāju par kāzu vadītāju, tad Delfos par mani rakstīja sliktas atsauksmes - ne jau klienti, bet tādas pat kāzu vadītājas kā es.
Tāpēc, kas attiecas uz Līviju ... par kolēģiem vai nu labu vai NEKO.

J
John_Winhill 18.02.09. 18:11

Pareizi Suns Funs raksta!