FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Līgumu slēgšana ar māksliniekiem

S
Sonrosa 23.02.09. 16:42

Sakiet, kādā veidā organizēt vienošanos ar mūziķiem un visāda veida māksliniekiem. Proti, vai kādai no Jums ir pieredze slēgt līgumus? Negribētos īsti, lai būtu tā, ka visu sarunā mutiski (vai pat iedod avansu) un tie māklinieki pēdējā brīdī pasaka, ka nebūs vai vispār neierodas bez brīdinājuma vai kādi citādi nepilda savas saistības. Par šādiem variantiem pat domāt negribas, bet varbūt tomēr ir kādi ieteikumi iz savas pieredzes!:):)

10 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
lapsiiteee 23.02.09. 16:59 | Kāzu datums: 11.07.2009

Noteikti jāslēdz līgumi!

lapsiiteee 23.02.09. 16:59 | Kāzu datums: 11.07.2009

Noteikti jāslēdz līgumi!

sancha86 23.02.09. 17:30 | Kāzu datums: 07.08.2009

Par liigumiem starpcitu,bij ljoti laba teema calis.lv
tur ir arii noraadiiti paaris liigumu paraugi:))
tik jaapameklee...
paaris nedeeljas atpakalj uzgaaju...

s
smaidosa 23.02.09. 18:07 | Kāzu datums: 18.07.2009

jā, man arī ir plānā slēgt līgumus ar visiem iesaistītajiem... protams, neviens līgums jau nenodrošina to, ka simtprocentīgi viss sarunātais tā arī paliks, bet tomēr ja nu kas, tad vismaz pēc tam var kaut ko piedzīt :D

e
es-saule 23.02.09. 18:54 | Kāzu datums: 26.07.2008

Ja mākslinieki +/- pazīstami, tad var neslēgt, bet ja ne tad noteikti vajag :)

J
John_Winhill 24.02.09. 12:03

Atbalstu līgumus!

Ēriks_Bērziņš 24.02.09. 12:33

Līgumi ir laba lieta. Es kā fotogrāfs tos labprātāk slēdzu, nekā neslēdzu, jo arī man līgums uzliek lielāku drošības sajūtu nekā mutiska vienošanās bez drošības naudas.

K
Korg 27.02.09. 13:49

Esmu par vienošanos - rakstisku. Par līgumu to būtu nepareizi saukt, jo tad likumiskā kārtībā iestājas visas normas par nodokļiem.

Nilly 28.02.09. 21:48

Lai arī esmu 100% par līgumu slēgšanu, tomēr pilnīgi netipiski man, pati pirms kāzām līgumu neslēdzu ar fotogrāfu un muzikantiem! Biju ļoti apmierināta un mums nebija nekādu domstarpību un nesaprašanās ar māksliniekiem! Tomēr tajā laikā aizdomājos par vienu lietu- ko man dod līgums, ka kaut kas noiet greizi un svētki ir sabojāti? OK, es varu tiesāties, nemaksāt naudu, bet kas tas ir salīdzinot ar sabojātiem svētkiem...Bet līgumi ir jāslēdz!

sheer 01.03.09. 00:05 | Kāzu datums: 01.08.2009

Es domāju, ka līgums vairāk kalpo kā rakstiska vienošanās abām pusēm, lai nebūtu neskaidrības, ko viens no otra saigaida, nevis kā kaut kāds baigais dokuments ar kuru iesim uz tiesu, jo būsim tak reāli, kuram gan gribētos pēc tam krāmēties ar n-tajiem papīriem uz nez cik ilgu laiku, jo ko tad atgūtu? Pasākums tāpat paliktu sabojāts!