FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Lūdzu iesakiet kāzu rīkotāju-vadītāju!!!

b
bellydancer 23.02.09. 22:17

Sveikas :) Varbūt varat no savas pieredzes ieteikt kādu kabu kāzu rīkotāju-vadītāju? Zinu, ka tepat precos.lv ir kontakti, bet gribas arī kādu atsauksmi. Kā lai zinu, ka ir vērts to naudiņu maksāt? Nesen biju vienās kāzās, kur vadītājas atrakcijas bija diezgan prastas un vaīrāk jauniešiem domātas. Es ļoti vēlos, lai tās atrakcijas būtu mīļas un viemlīdz jautras, bet piemērotas dažāda vecima cilvēkiem :)

Lūdzu padaļieties ar pozitīvu pieredzi :) Un arī ar negatīvu, protams :)

Liels paldies :)

12 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
saulux5 24.02.09. 00:28 | Kāzu datums: 10.07.2009

Njaaa...vakara vadītāji mani arī interesētu....
Nu mums šobrīd padomā ir Modris Astičs - atraktīvs puisietis! :)

b
bellydancer 24.02.09. 00:31

Nu man kaut kā labāk gribētos sievieti :)
Vēl interesanti ir, kad vada divi cilvēki, bet nezinu vai ir vērts maksāt dubultu cenu tikai par to, ka viņi ir divi?

s
smaidosa 24.02.09. 07:09 | Kāzu datums: 18.07.2009

uz šo mēs nolēmām ekonomēt, tādēļ vakar uzrunāju divas savas draudzenes, vai viņas negribētu palīdzēt saorganizēt un novadīt šo pasākumu. Abas uzreiz piekrita, tā ka vismaz lieliskas kāzu vadītājas man jau ir :)

G
Geee 24.02.09. 07:59 | Kāzu datums: 08.08.2009

Mums bus Ginta no www.kazucelvedis.lv Vakar bijam atkal ciemos runat par kazam un man pat negribejas braukt majas pec 1,5 h sarunas.Vina tiesam ir profesioanala,strada sava joma 15.gadus. Tiesam,kolosals cilveks :)

Lauruc 24.02.09. 08:34 | Kāzu datums: 06.06.2009

Mums būs Bonija (Ilze Viļuma). Ļoti sirsnīgs cilvēks. Viņu noskatīju kādās citās kāzās, kur patika tieši tā sirsnība, romantika un atrakstivitāte ;)

M
Melnā_pērle 24.02.09. 09:53 | Kāzu datums: 08.08.2009

Varu ieteikt savu kursa biedreni, kura ar mani kopā mācās svētku režisoros. Viņa ar jau daudz gadus nodarbojās ar kāzu organizēšanu un vadīšanu - Dace Mazcirīte (~40). Viņai varētu būt viss tā pa mīļo. Nu dikti atraktīvs sievišķis. Un no vīriešiem iesaku Māri Grigalu vai Ainaru Ančevski... Abi lieliski vada kāzas.

Tātad, ja nepieciešami kontakti, tad rakstiet man personīgi.

Veiksmi jums!

Sermy 24.02.09. 10:03 | Kāzu datums: 06.06.2009

Es tagad risinu sarunas ar Ingu Riekstiņu, burvīga būtne, ir sajūta, ka nav iespējams neizdoties, jo viņa tik ļoti iedziļinās visā procesā.. Jau tagad esmu sajūsmā! :))

Twixy 24.02.09. 10:23 | Kāzu datums: 07.08.2009

O! Ginta Plavina - superigs cilveks, loti jautra un atraktiva! Tikai nesen uzzinaja, ka vina ir kazu rikotaja, jo pazistu tikai ka augstskolas pasniedzeju! Kad mes pie vinas studejam, teicam - ka vinai jabut aktrisei, jo tik interesanti vadija seminarus - jutamies ka koncerta!!! :) :)

G
Geee 24.02.09. 10:46 | Kāzu datums: 08.08.2009

Ja,vina mak piesaistit cilveku uzmanibu :)

d
dacite 24.02.09. 11:34

Ar Boniju uzmanīgi, labāk slēdziet smalku līgumu.

K
Korg 27.02.09. 13:55

Ilze Viļuma - īpatnējs, bet ļoti interesants cilvēks. Viņa der tiem, kas vēlas izteikti tematiskās kāzas - vidusslaiku stilā vai kaut kā tā.
Nav nācies strādāt kopā ar Gintu Pļaviņu. Par citām šeit minētajām dāmām viedokli paturēšu pie sevis.
Varu ieteikt divus kungus, ar kuriem kopā kāzās strādāt bija kaifs -
aktieris Zigurds Neimanis un SKONTO Valdis Melderis.
Labi kāzas vadīja ( rakstu tā, jo nezinu, vai vēl vada ) aktrises - Indra Burkovska un Ārija Stūrniece. Bet tas bija gadus piecus atpakaļ.
Kuldīgā pasākumus, gan jau arī kāzas, izcili vada režisore Dace Priede - ar neapturamu pozitīvu enerģiju apveltīts cilvēks. Pie tam ļoti muzikāls.

m
missis 15.08.10. 16:32

Vai JELGAVNIECĒM ir kādas atsauksmes par kāzu rīkotājiem???