FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Kāzu muzikanti uz pāris stundām

e
elīnīte 27.02.09. 10:48 | Kāzu datums: 25.07.2009

Mēs ar līgavaini nevaram vienoties kāda veida mūzika mums skanēs kāzās. Līgavainis grib vienkārši diskus lai kāds liek un maina laiku pa laikam. Man gan gribētos, lai kāds nodzied dzīvajā. Vienīgais iespējamais šajā situācijā laikam kompromiss, lai muzikanti dzīvajā nodzied pāris stundas, kad sāksies svinēšana un pēc tam, lai tiktu likti mūzikas diski.
Vai kādam kāzās ir bijis tā, ka muzikanti bija uzaicināti tikai uz kādām 3 stundām nevis uz visu svinēšanas laiku? Un vai kādi muzikanti maz tam varētu piekrist, jo skaidrs, ka viņi nevarētu prasīt tik daudz, kā par visu vakaru?

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
e
elfa 27.02.09. 11:01 | Kāzu datums: 20.06.2009

Pati gan neesmu bijusi šādās kāzās... bet vai nevar izveidoties situācija, ka muzikanti ir baigi labie un māk iekustināt publiku un kad visi jau ir iekarsuši tad pekšņi viņi jau taisās prom...un sākās cd dziesmas... es kaut kā nezinu vai tā gribētu..jo man negribētos tādas pārmaiņas 2 stundas tā, un tad atkal tā! Bet tās jau tikai manas domas...

dince 27.02.09. 11:43

Piekrītu elfai- šāda situācija varētu no malas izskatīties dīvaini un viesiem pat nesaprotami. Es gan ieteiktu, ja tik ļoti gribas dzīvo mūziku, pēc salaulāšanās paņemt kādu muzikantu, kas spēlē saksofonu baznīcas dārzā vai tml. un pie kāzu galda lai skan CD.

s
smaidosa 27.02.09. 12:26 | Kāzu datums: 18.07.2009

Piekrītu dāmām pirms manis :) Man arī šķiet, ka tas varētu šķist mazliet dīvaini, tādēļ tiešām iespējamais variants ir mūziķu apvienības nolīgšana pēc ceremonijas uzreiz, kas spēlē mazliet un tad viesu namā tikai diskus :) mums sākumā arī bija doma šādi darīt, lai ietaupītu līdzekļus, bet ta kā sapratām, ka neko daudz tāpat neietaupām, nolēmām meklēt mūziķus visam vakaram, jo tomēr kāzas tikai vienreiz mūžā. bet doma par saksafonistu vai jebkādu mūziķi pēc ceremoijas man pat ļoti patīk ;)

Mazā85 27.02.09. 12:27

jā tur nu gan Jums jāpiekrīt.o beigās var izveidoties diezgan neērta situācija šajā padarīšanā!!!
tehnika ir tehnika un cilvēks ir cilvēks.kaut vai arī tad ja pazūd gaisma (nu piemēram) muzikants var dziedāt tā pat a ko pretējā gadījumā???
vienīgi jādzied tad pašiem, bet kurš tad zin dziesmu vārdus no A līdz Z ????

K
Korg 27.02.09. 13:46

Ir nācies spēlēt šāda tipa kāzās, bet tikai jārēķinās, ka tad jāmeklē muzikanti ļoti tuvu svinību vietai, jo, ja piemēram, kāzas ir Ventspilī, bet gribas mūziķus no Rīgas, tad cena šādā variantā būs varbūt par % 20 mazāka nekā, ja ņemtu uz visu nakti.

E
Evinja 04.03.09. 15:45

jaa, var taa, ka saakumaa dziivaa, peec tam diski. vieniigi saakumaa vairaak taada klausaama muuzika, nekaa dejojama. Dzirdeeju muuzikjus no kvarteta Undertango, bet vinji bija trijataa. speeleeja franchu muuziku un tango. profesionaalji! vareetu buut padaargi, bet nu uz paaris stundaam dereetutu. apskaties shiten, www.akordeons.lv tur var paklausiities. :)

dilevka 04.03.09. 15:52 | Kāzu datums: 06.06.2009

biju kaazaas, kur bija dziivaa grupa uz 4-5 h, pirms 2 naktii, jau tinaas prom un tad turpinaajaas balle disko stilaa, it kaa nebija traki, bet dikti jau gribeejees, lai speelee ilgaak. bet tur jau no saakuma bija runaats, ka buus uz taam stundaam nevis visu nakti un bija baigi daargie muzikanti, paprasiija 500 Ls.... bet tas bija treknajos gados, kad visiem bija biki sakaapis galvaa... tagad noteikti ir leetaak. :)

A
Amannda 09.03.09. 19:28

Varbūt "Quando" Trio. sīkāk( ja interesē)- raksti privāti!:)

Jessy 18.06.09. 19:12 | Kāzu datums: 25.04.2009

Es domaju, ka saja situacija vislabak butu DJ. Un tad vienkarsi kada bridi uz 30min-1h muzikanti ka prieksnesums.