Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Iesakiet mūziķi dažādām gaumēm :)
Sveiki. Varbūt jūs varētu ieteikt kādus mūziķus, kas spēlētu gan latviski, gan krieviski, gan angliski un dažādos stilos - šlāgeri, pops, roks, dziesmas spēlēm vai kaut kā tā. Mums ar draugu un kāzu viesiem ir ļoti atšķirīgas gaumes un gribās atrast ko tādu, kas patiktu visiem.
Vai tiešām neviena nevar ieteikt kaut ko piemērotu? :(
varbūt der variants kā dj? es ar pat sāku tādu domu apsvērt ;) sākot no saldiem 6otiem beidzot ar šīs dienas hītiem- un ta var laist i krieviski, i angliski, kaut spāniski ;))))
biju vienas kazas,kur bija vnk super muzikji no limbaziem!tikai pilnigi esmu aizmirsusi,ka to apvienibu sauca:(bet vini vnk dievigi speleja-loti jautras kazas!latviski,krieviski,angliski+speles+vadija kazas!man zhel,ka nevaru pateikt neko konkretak.
Nu itkā jau jā, bet mūziķi kaut kā liekas atbilstošāki kāzām :)
nu tad lai tev izdodas atrast ;)) es domāju ka varbūt pat lielākā daļa kas spēlē laiž dažādās valodās...es te minēju to Narkevicu Jāni, viņi dziedāja arī angliski ;))
viss jau atkariigs, cik esat gatavi maksaat....
Nu apmēram 250-350 Ls. Vairāk gan nē :(
no kurienes tu esi??
No Rīgas, bet viesu nams būs Mālpilī.
man kaazaas buus grupa 4 cilveeki, dziivaa muuzika, ja interesee varu iedot kontaktus, domaaju, ka tavaa summaa vareetu iekljauties :) es gan pati neesmu bijusi vinju speeleetajaas ballees, bet draugi saka, ka ir labi :) nesen apspriedaam repertuaaru- vinji dzied vis kaut ko un ir ljoti pretimnaakoshi :)
Šādā cenu kategorijā varu ieteikt mūziķu trio - valodas latviešu, angļu un krievu. Labs kontakts ar publiku, zolīdi cilvēki - repertuārā bija gan vecie šlāgeri, gan Laura Reinika un Prāta vētras dziesmas.
Telefons - 29155754
Paldies, noteikti uzzvanīšu :)
Gribās pačīkstēt :D Man tagad ir jāizvēlas no 4 mūziķiem. Cenas apmēram visiem vienādas un repertuārs arī, bet kā lai izdara izvēli? Turklāt visus man ir ieteikuši nepazīstami cilvēki, tāpēc nevaru spriest par tām atsauksmēm. Saka, ka ir O.K. heh, nezinu kā lai izdara izvēli. Draugs arī saka, ka vienalga kuru ņemam :(
Kad paklausās mūziķu profilu, visiem tur šlāgeri, bet spēlē dažādu mūziku. Vecums arī visiem tā ap 40. Būs, laikam, jāmet monēta :D Ir gan viens jaunāks puisis arī, bet nezinu vai tas ir labāk?
Ja mēs skatāmies, kāda ir šlāgera definīcija, tad šlāgers ir arī pops, melodiskais roks, ko ļoti mīl tauta un pati dzied savos saietos. Tā kā, teiksim arī Kaupers un Līvi pieskaitāmi pie šlāgeriem.
Praktiski pēc definīcijas šlāgers ir viss, ko tauta uztver un var dziedāt līdzi. Tad sanāk, ka 90% mūsu mūziķi ir šlāgeristi. ;)
es stipri šaubos, ka laba grupa 4 cilvēku sastāvā spēlēs par 250- 300 ls... tad viņi sevi nenovērtē, ja tiešām ir labi, bet tik maz prasa :)
mēs sākumā Klaidoni gribējām... Māris (šīs grupas līderis) mums ir pazīstams... ilgi runājām, lauzām viņu visādi, nu 500 Ls izspiedām (grupā viņi 5)... turklāt jābrauc viņiem tikai 15 km līdz viesu namam.
beigās mums ieteica DJ... 200 Ls! kvalitatīvi ieraksti, dažāda stila mūzika, vada spēles un atrakcijas... spēlē līdz rītam :)
lai gan sākuma PAR dzīvo mūziku :) taču... paņemt 2us večus, kur viens trinkšķina ģitāru, otrs stintiņu... visu vakaru vienā stilā... ja var atļauties profesionālu grupu pilnā sastāvā, tad PROTAMS... :)
Nē, es negribu grupu, bet gan mūziķi vai 2 mūziķus. Man nav nepieciešama grupa, ja viesības paredzētas apmēram 35 cilvēkiem :)
3 izvēlētie makslinieki dzied vieni un 1 dzied kopā ar ģitāristu. Un itkā jebkurš no viņiem liekas sakarīgs, tikai jāizdara izvēle, bet to izdarīt ir grūti :o)
Nē, es negribu grupu, bet gan mūziķi vai 2 mūziķus. Man nav nepieciešama grupa, ja viesības paredzētas apmēram 35 cilvēkiem :)
3 izvēlētie makslinieki dzied vieni un 1 dzied kopā ar ģitāristu. Un itkā jebkurš no viņiem liekas sakarīgs, tikai jāizdara izvēle, bet to izdarīt ir grūti :o)
es Tev ieteiktu tad DJ labāk, jo 1 vai 2 mūziķi... nav tas skanējums un ļoti vienmuļi...
protams, var jau būs izņēmumi... ir jau arī tādi cilvēki- orķestri ;)
Nu viņi jau nespēlē visu laiku un starplaikos liek arī parasto mūziku :o) Turklāt var nospēlēt dažādus pavadījumus, kas nepieciešami kāzu vadītājai. Man kaut kā kāzām tomēr liekas atbilstošāks mūziķis nevis DJ :o)
Bet nu katram savs.
nu tieši tā... būs daudz starplaiku, kuros liks maģīti... neticu, ka viņiem līdzi būs kāda nopietnāka aparatūra :) un ja vēl čarkstēs (joks!)
bet, ja nopietni- protams, katram savs :) vēl nedēļu atpakaļ es domāju tāpat kā tu šobrīd :)
gan būs labi- gan jums, gan mums!