Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Atsauksmes par mūziķi Edgaru Lindi
Sveikas!Vai varat sniegt atsauksmes par muziki Edgaru Lindi?!
Nezinu tādu!
Foršs mūziķis, bijām ļoti apmierināti. Ļoti atsaucīgs un atraktīvs. Pats iesaistījās un atbilstoši notikumiem piemeklēja jautru mūziku. Mums diemžēl nebija, bet zinu, ka viņš spēlē kopā ar saksofonistu, skan superīgi.
Noteikti iesaku, mums bija tikai pozitīva pieredze. Uz šo mūziķi vismaz var paļauties. Nesanāks vismaz kā man, ka 3 mēnešus iepriekš jāmeklē ar uguni, jo kāds cits piekāsis.
draudzenes kāzās bija. spēlēja uz akardiona un sintizatora, dziedāja, lika diskus, iesaistījās pasākuma vadīšanā.. kopumā kā viesis nevaru teikt neko sliktu. es savām kāzām neņemtu, jo vnk nav manā gaumē, bet ja meklē "tradicionālo" kāzu mūziķi/us, tad ir ok.
viņš bij mūsu mūziķis kāzās. Mums patika, jo bija tieši tas, ko vēlējāmies. iepriekš ar viņu vīrs tikās, nosūtījām viņam dziesmu grāmatas saturu un CD, kur atlasījām savu mīļāko mūziku, lai var iepazīties ar mūsu gaumi. ļoti labi juta publiku un spēlēja līdz pēdējam dejotājam un samaksa ar bij pieņemama. mums ļoti patika!
Cik viņš prasa par vakaru?
Vel neesmu ar vinu sazinajusies,tik gribeju uzzinat viedoklus.
man tāds pats jautājums- cik prasa par vakaru :) un kā ar viņu sazināties :) ir draugos???
ir gan draugos, gan mājaslapa
Man nav vina kontaktu,tik esmu par vinu dzirdejusi.Draugos vins ir
ohohoooo...izrādās, ka zinu šo cilvēku :) reiz pie viņa rakstījām vairākas dziesmas- superīgs cilvēks, mūzikas aranžija arī vienkārši burvīga:) neesmu dzirdējusi ballēs, bet cita veida sadarbība ir pat ļoti iepriecinājusi :)
Orientējoši: E.Linde viens pats prasa kkādus 200,- + 150,- par katru nākamo cilvēku (saxafonists, akardionists). Jā vēlas nākamā dienā fona mūziku - diskus, tad vēl + kkādi 70,-
man viņs bija vakara vadītājs - ideāls cilvēks! :) - visiem iesaku!
edgarslinde.lv
Sveikas līgaviņas! Varu ieteikt muzikantu Edgaru Lindi. Viņš tika uzaicināts arī manās kāzās, un viss bija vienkārši SUPER:) Izvēloties viņu savās viesībās, kāzās, neko nenožēlosiet, viesi dejoja līdz rīta ausmai:) tas jau daudz ko nozīmē... Samaksa arī ir pieņemama mūsdienu apstākļos.
Es arī noteikti iesaku Edgaru! Fantastisks mūziķis un cilvēks! Arī mūsu kāzās viņš spēlēs un kopā ar saksafonistu. Cenas ļoti draudzīgas :)
Sveikas meitenes.
Varbūt vēl ir kādas jaunākās atsauksmes par šo mūziķi? :)
Man 2014. gada augustā nospēlēja visas kāzas un vēl nākošajā dienā! Viesi bija sajūsmā, visiem ļoti patika! Atsaucīgs, vienkāršs, cenšas papildināt kāzas ar idejām no savas puses (ja publika un pasūtītāji vēlas un akceptē).