FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Mūzika baznīcā

P
Pola 06.03.09. 15:19

Gribētu kaut ko savādāku, ne ierastās ērģeles baznīcā. Kādi ir varianti? Varbūt kas interesants?
Saksofons atkrīt, tas bija draudzenei.
Bija doma par Gunāra Kalniņa gospeļu meitenēm, esmu dzirdējusi un ir ļoooti skaisti, bet viņš vēlamajā datumā netiek. Ir variants mūzika uz glāzēm. Varbūt varat ieteikt vēl kaut ko?

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
M
Minna_Bremze 06.03.09. 15:23

Drīkst jautājumu?
Ir paredzēta laulību ceremonija vai šovs?

b
bellydancer 06.03.09. 15:24

:D :D :D

t
trusha 06.03.09. 15:28

man jau skiet,ka muzikai jabut tadai mierigai-diez vai glazes deres..var jau pajautat ergelniecei,lai nospele kadu jums tuvaku melodiju.vai ari tradicionalo kazu marshu.

s
saulceriite_ 06.03.09. 15:35 | Kāzu datums: 08.05.2009

kas tev ar to kazu datumu?tiesam vel mekle ;)

i
inve060609 06.03.09. 15:43 | Kāzu datums: 06.06.2009

Man arī ir jautājums par šo tēmu - es meklēju kādu ansambli, kas 6.jūnijā Lielvārdes baznīcā varētu dziedāt. Ari bija doma par G.Kalniņa gospeļiem, bet mācītājs neļauj ņemt gospeļus...:(
Varbūt kādai ir kādi kontakti ar kādu ansamli?

S
Sonrosa 06.03.09. 15:48

Inve060609, saki, esi jau samaksājusi baznīcai par laulības ceremoniju? Rotāsiet baznīcu paši?

s
smaidosa 06.03.09. 15:52 | Kāzu datums: 18.07.2009

es iesaku paņemt vijolnieku (-nieci)... domāju, ka tas būs gan skaisti un neierasti, gan arī atbilstoši baznīcas statusam :)

Beatriss 06.03.09. 15:56 | Kāzu datums: 13.07.2013

Kāds mācītājam ir pamats atteikt gospeļus? Viņam ausīs griež?

bebriic 06.03.09. 15:58 | Kāzu datums: 07.08.2009

esmu dzirdējusi kokli baznīcā-skanēja dievīgi, kā paradīzes eņģeļu spēle:):)

P
Pola 06.03.09. 16:02

Drīkst uz stulbiem komentāriem neatbildēt?

P
Pola 06.03.09. 16:03

Jā, vēl meklēju, iedomājies!? Meklēju labākajai draudzenei, kurai kāzas 4. jūlijā, 2009.gadā!

P
Pola 06.03.09. 16:09

Es kaut kā nesaprotu - vai tagad arī visas līgavas ir izdomājušas izgāzt žulti te un bojāt citiem omu? Nepietiek ar delfiem un tamlīdzīgiem forumiem, kur rakstīt savus indīgos, neadekvātos, ironiskos, slimos komentārus???

Īpašam cilvēkam gribas sagādāt ko īpašu dvēselei. Zinu, ka viņa ļoti gribēja gospeļus, bet viņi diemžēl netiek.

PS. Paldies tām meitenēm, kuras krīzes ietekmē tomēr vēl ir saglabājušas pozitīvu un atsaucīgu noskaņu un deva savus ieteikumus.

K
Kuta 06.03.09. 16:09

Minna_Bremze komentārs riktīgi sasmīdināja. :)

Akustiskā ģitāra arī skan ļoti labi!

kaamitis 06.03.09. 16:23 | Kāzu datums: 07.08.2009

Ir taču daudz iespēju, kas varētu dziedāt... Jo e slabāk gribētu kaut kādu sirdi raujošu dziesmu, nevis kaut ko uz glāzēm spēlētu!
+ noskaidro vai attiecīgā baznīca vispār pieļauj kaut kādas atkāpes no normas. Dziedāšana ir viens, bet glāzes... varētu gadīties, ka dabūtu dzirdēt no baznīca spārvaldnieces lielāku žulti. Un vēl, šajā gadījumā jau tā nebija žurlts, bet pavilkšana aiz zoba un asprātīga ;)

s
saulceriite_ 06.03.09. 16:24 | Kāzu datums: 08.05.2009

neapvainojies-tikai apstaklus noskaidroju :)

kautkas looti skaists ir Rīgas Vilandes baptistu draudzes zvanu ansamblis+soliste pardabisks skaistums(nav gan ne jausmas,vai var uz kazam sarunat-bet domaju ka ja loti gribesiet to varetu dabut gatavu)

vai rigas gospelkoris- skasiti svinigi un sirsnigi-apskatities var www.gospelkoris.org(bet ar ta tikai personiski jaruna)

citas kazas dzirdeju dziedataju Aneti(Anete Kozlovska) un stigu ansambli,tas arī bija brinumaini.(kontakti droši vien ar internetā atrodami)

P
Pola 06.03.09. 16:37

Attiecīgajā baznīcā var arī ko neierastāku, jo tur šobrīd nav pat ērģeles, tās ir remontā. Ir tikai sintezators. Un šad tad dievkalpojumos tur piedalās arī citi mūziķi un ir ļoti skaisti.
Un par glāzem runājot - iesaku paklausīties, tas ir ļoti skaisti un es pat teiktu, ka skaņas ir kā "eņģeļu dziesmas".
Paklausies, piemēram šeit - http://www.youtube.com/watch?v=RwCR1FpbnhQ

P
Pola 06.03.09. 16:41

Ir ok! Paldies!
Sazinājos jau ar gospeļiem, skatīšos ko viņi atbildēs!
Par zvaniem - paklausīšos, arī tāda doma man bija, bet laikam man glāzes patīk labāk. Bet nu paklausīšos tavus konkrētos.
Un paskatīšos arī Aneti.
PALDIES!

Beatriss 06.03.09. 16:56 | Kāzu datums: 13.07.2013

Pola, neapvainojies. Mēs jau te tikai diskutējam un ja nevēlējies dzirdēt dažādus komentārus, nākamreiz pie tēmas pieraksti - aizmālējiet man acis, sakiet tikai to, ko es gribu dzirdēt - labo :)
Jauku dienu superīgās 2009 līgaviņas! :)

T
Taciņa 06.03.09. 17:07 | Kāzu datums: 06.09.2008

Aivars - nereāli labs čalis ar ģitāru... spēlēja un dziedāja mūsu kāzās Vecajā Ģertrūdes baznīcā... tas tik bija skanējums!!! tikai viņš un ģitāra... ideāli... kontakti atrodami tepat Precos.lv - http://www.precos.lv/pakalpojumi/kazu_muzikanti/client.php?client_id=934521

E
Evinja 06.03.09. 17:13

iesaku meitenju vokaalo ansambli AnimaSola (5 vai 6 meitenes, iisti neatceros) varu iedot kontaktus privaati, vai arii vadiitaaja Dita Tarvida- paskaties draugos.lv!!
Tad veel smuki ir vijoloe solo, flautu kvartets arii taa neko, akordeons+vijole (speelee gariigo muuziku)
vispaar varianti daudz. ja gribi - aizsuutiishu tev kontaktus, raksti :)