Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kāzu muzikanti
Lūdzu iesakiet, feinus kāzu muzikantus, kas ir atraktīvi, kam spēlēšana sagādā prieku, un vienīgā doma, nav tikai fiksāk nospēlēt līdz norunātajam laikam, lai saņemt naudu, vēlams par saprātīgu cenu, kāzu vieta Ādaži, kāzas notiks jūlija mēnesī!! Paldies!
Grupa "Kombuļi", būs īstie!
Naudu daudz neprasa, spēlē, kur un kad vajag un nevajag. Uzstājušies pat TV.
Nevaru ieteikt no pieredzes, bet domāju, ka atkarīgs no stila, kurš Tev patīk. Apskati www.daylight.lv....cik Tu esi gatava maksāt? Runā ar mūziķiem. Iespējams vienoties.
Tas par Kombuļiem labs! :D
Paldies par informāciju!
Lisa27 - atraksti privāti, varu iedot kontaktus. Cena būs līdz 300ls. Transporta izdevumi jau ir cenā.
Savukārt es varu ieteikt grupu Quando. Trīs jaunieši ar piemērotu attieksmi :) sīkāku informāciju( demo un cenas) vari iegūt rakstot uz grupa.Quando@gmail.com
Veiksmi.
P.S. Tiešām iesaku, labas atsauksmes
Es viennozīmīgi varu ieteikt grupu "Brāļi Ezeriņi" (tālrunis:29328625)!Grupa ir fantastiska un atraktīva!
Tomēr lieku par "Kombuļiem"!
Mūziķi no Rīgas, pedagogu TRIO - 29155754.
Labākais un lustīgākais, ko esmu pēdējā laikā dzirdējusi.
Meklēju Tavus Trio - atradu šādus :D
http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=2148
;) ;) ;) - žēl, ka nav simboliņu ko ielikt ...... skatījos pati - Draugos viņu nav.
Suns Funs, Tevis ieteikto Trio var kkur paklausīties? Varbūt kādas demo versijas?
Es nezinu, es viņus Ziemassvētku pasākumā dzirdēju vienai firmai un paņēmu kontaktus.
Isaku Jāni no grupas ROJA, viņs vada arī vakaru:) Esot kolosāls cilvēks:)
Piemēram, uz manu datumu [arī uz Tavu, Elfa (: ] viņš jau ir aizņemts...
..
Hmz.... tātad viņš ir brīvs? padomāšu!!!
Elfa, viņš tiešām kāzās spēlē tikai viens? tas nozīmē, ka pavadījums viņam ir ieraxts un dzīvajā netiek spēlēts?
..
Man nav nekas pret Rojas Janku - dzied forši, bet, ja viens muzikants grib līmenī nospēlēt un vēl paralēli novadīt pasākumu, tad 50% ir tikai uz ierakstītiem pavadījumiem.
To, ka viens muzikants var normāli kāzās nospēlēt - tas ir redzēts un pārbaudīts.
Bet nu dārgs gan tas Janka.