Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Tautas muzikanti
Mīļās meitenes!
Par spīti tam, ka puse no pāra latviešu valodu sevišķi labi nesaprot, ir radusies ideja (pat tai otrai pusei) par kāzām ar tautas mūzikas pavadījumu. Tas ir, tautiskās mūzikas grupa, kas ne vien spēj nospēlēt, bet arī ierādīt soļus un rotaļas nezinātājiem. Šlāgeri nav īsti favorīti ne man, ne ģimenei, ne arī lielākajai daļai draugu, tāpēc ņemt tāda tipa grupu tikai tāpēc, ka visi tādas parasti ņem, nav īsti..
Mēs pagājušajos Jāņos bijām Turaidā uz pasākumu Jāņu kalnā, bijām sajūsmā, kā 3 cilvēku kopa (2 vijoles un akordeons) spēja izvilkt cilvēku možumu un labu garastāvokli līdz pat rītam!
Vai kādai no jums ir kas tamlīdzīgs zināms?
Maskačkas spēlmaņi - patiesi iesaku. Dzied, spēlē, iet rotaļās. Repertuārs plašs, bez latviešu un latgaļu dziesmām arī krievu riomances :)
es ieteiktu Kristini un Edgaru (bralis ar masu), ieks druagiem.lv var atrast - Edgars Kārklis, Kristīne Kārkle
nu tie Jus iekustinas pa isto... es 14 gadus kopa ar viniem biju. Tagad vini ir profesionali muziki, loti labi spele un dzied... un bus visadas - gan loti tautiskas, gan skaistakie slageri...
Nu, ar krievu valodu viņam iet vēl švakāk kā ar latviešu :D Eiropa krievu romances nesapratīs ;)
Puisim 25 gadi un māsai (tur bija 2 dažādi profili, vienai 26, vienai 27 gadi)? Bet nevienā no tiem profiliem nebija norādnes par to, ka ko spēlētu..
http://www.draugiem.lv/friend/?23068
http://www.draugiem.lv/friend/?324654
viniem pilna galerija ar bildem no koncertiem - sevi ipasi atseviski nereklame, jo visi pie viniem nak :)
caur vinu profiliem noteikti bus kadas muzikas grupas, kuru gabalus varesi paklausities.
ja nevari atrast, tad uzraksti man!
Vai ir vēl kādi ieteikumi? Mēs ar' ko līdzīgu vēlētos atrast, bet līdz šim - neveiksmīgi... Kristīne mūsu dienai uzreiz atbildēja, ka nevar :( un tas laiks tā paskrien...
Nu, ja kādam izdosies Kristīni un Edgaru noķert strap kārtējiem ārzemju koncertbraucieniem - tad labākus neatrast! Mūsu deju kolektīva dejotāji vēl tagad par viņiem runā kā par dievībām! (Kaut pati nebiju pavasarī līdzi uz Maljorkas konkursu). Bet, ja virkne no mūsdienīgajiem disko fanātiem jūsmo tagad par letiņu senajiem dančiem un labprāt tos uzdanco - tad skaidrs, cik harizmātikski un iedvesmojuši ir bijuši Kristīne ar Edgaru.
Vēl pamēģini Mārtiņu Pružinski uzrunāt! Arī draugos.lv varētu būt. Viņš mums LLU folkfestivālos ir 10 gadus pēc kārtas bijis skatītāju favorīts. Spēlē sākot no roka līdz tautas dziesmām. Un etnofolks balīšu variācijā ir viņa stiprā puse. Spēlē akordionu, ģitāru līdz ar to ir mobīls, piemēram, ja mičošana ārā. Cik zinu atsauksmes no kāzām - vedējiem dzīvi atvieglojot, jo māk perfekti izklaidēt publiku ar rotaļām, humoru. (Starp citu pēdējā laikā paralēli dejošanai deju kolektīvā sācis darboties arī folkloras kopā - tā kā foklorā būtu jābūt diezgan ok zināšanas)
Pati biju viņu sarunājusi uz LLU EF salidojumu - attiecīgi balle uz 600 cilvēkiem. Visi lustējās līdz trijiem naktī un nebija prom dabūjami. Gan šādiem lielākiem pasākumiem viņi nāk 2-3 cilvēku sastāvā un saucas Gateris.
Ja neatrodi draugos.lv - raksti, aizsūtīšu mob.nr.
Cena ĻOTI draudzīga. Šeit pat neteikšu, teiks, ka denpings.
Naudiņas
Knope es Tev piekritu. Ar viniem kopa biju gandriz 15 gadus. Man liekas energiskakus jauniesus taja joma bus gruti atrast :) bet tapec jau ari brauka pa visu pasauli. bet ir ta verts papuleties, lai vinus dabutu roka, ja gribas ko tautisku, jo kristine smuki dzied un Edgars forsi spele. Abi kopa neko pielikt ne atnemt.
Ja gribās līvu stila, var meginat ar Davi Staltu parunat. ari draugos atrodams, bet nezinu vai vini taisa tiesi micosanas ritualu, bet visadus citadus gan.
Lai veicas!