Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Bērni kāzās
Man interese, kas notiek ar visiem maziem kipariem kaazas? Pasai ienaca doma prata par klauniem vai maksliniekiem ,kuri vareu ar viniem nemties! Varbut kada no jums zin kur un kaa tadus var noorganizet!?
man bija doma njemt aukliiti, atraktiivu sievieti,kas ir stradajusi bernu daarzaa. Vinja sadomas visadas speles, atrakcijas. mes sapirksim visu tam nepiecieshamo,zimeshanas papirus, zimuljus,flomishus utt un protams visadus niecinjus berniem,ko vinji vares sanjemt kaa balvas uzvaras. piemeram,lielie chupachupsi,krasojamas gramatinjas, mazie mashinu modelishi,protams,ar vinjiem tik svarigajiem varonjiem-makvins, spaidermens utt. Biku japiedoma,kadi berni vairak bus -puikas vai meitenes, kada vecumaa. Es domaju,ka musu mazajiem bus jautri. ir doma mazajiem atvelet savu sturiti,kur auklite vares njemties ar tam atrakcijam, spelem. maksasim auklitei par nakti 30 Ls
mums bija 3 bērni kāzās. tici man, nekādi klauni vai aukles nebija jepieciešami. ja vecāki paši paņem līdzi mantas, zīmuļus, papīru utt. bērni ir nodarbināti un ietusē viens ar otru. es vispār mazos ķiparus nejutu. mammas ar nemaz tā nenoskrējās pakaļ. bērni diezgan patstāvīgi.
rafinja, tas gan izklausas fantastiski tikai 30 ls pa nakti vai tu jau to aukliti esi sarunajusi? Un vai vina paliek arii uz otro dienu?
skaa, mums bus 12 berni lidz 10 gadu vecumam tadel es neriskesu ar savu draudzenu labsajutu un labak meklesu kartigu paliigu lai jau tad nemas ar rakariem, bet vecaki lai atpusas:)
personiigi ar vinju neesmu runaajusi,bet runaaju ar savu mammu. taa sieviete ir manas mammas draudzene,kas stradaja bernu darza un nu palikusi bez darbinja,takaa pec mammas teikta vinjas draudzeniite bus prieciiga par nakti nopelnit shso 30 ls. Bus mums taa,ka vinja manu mammu ar mantaam no Igaunijas robezjas vedis ar mashinu uz kazu vietu,lidz ar to mammuks apmaksas vinjai benzinu un tiri par darbinju,par nakti vinja sanjems 30 Ls. Otrajaa dienaa viss jau bus mierigaaks, takaa otraja dienaa vinja vares ar mums vienkarshi kopa atpusties,jo otrajaa dienaa domaaju,ka vecaki pashi vares vairak laika mazajiem veltiit,jo pirmajaa dienaa visa uzmaniba bus tikai uz mums, bet otraja dienaa jau bus viss savaadaak :)
Buutiibaa, arii viesu nama saimniekiem var paprasit vai vinji nepiedavaa aukliiti par sapraatiigu cenu,jo,kad sakumaa planojam kaazas vasaraa vienaa riktiigaa lauku viesu naminjaa, tad tur mums piedavaja aukliiti un par veel mazaaku naudinju. Teica,ka esot tur laukos super sieviete,kas parasti pasakumos,ja vajag ar mazajiem dzivojas un njemot vera,ka laukos lieka naudinja tik biezji nenaak, tur taas cenas bija veel demokraatiskaakas :)