FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Kāzu rīkotāja un vadītāja - Bonija

dublina 27.01.10. 20:51 | Kāzu datums: 07.08.2010

Sveikas meitenes! Vai ludzu varetu izteikt savas domas un pieredzes aprakstus par
kāzu vaditaju Boniju!
Un vel ,vai vina ir latviete?

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
v
veta123 27.01.10. 22:49 | Kāzu datums: 07.08.2009

Neesmu bijusi viņas vadītajās kāzās, tomēr noskatoties video, kas ievietots www.bonija.lv mani pirmie iespaidi ir tādi, ka nepatīk. Šķiet, ka viņa ir visur un tik pa priekšu, bet jaunie kaut kur aizēnā. Iespējams video ir ar tādu nodomu taisīts, tomēr nesimpatizē. Arī etiķete nav ievērota, ja viņai ir vadītāja loma uzticēta, jāizvēlas cita krāsa kleita, nevis kā līgavai. Arī tas ļoti iekrita acīs. kopumā laikam sanāca negatīvi, bet šis ir forums kurā var izteikt savas domas, es to atļāvos izdarīt. Interesanti būtu paklausīties labu pieredzi.

Madeline 28.01.10. 14:39 | Kāzu datums: 14.08.2009

pameklē viņu draugos... tur varēsi paskatīties bildes no viņas vadītajiem pasākumiem. Bonija (Ilze) ir mana radiniece un, jā, latviete... pati gan arī neesmu bijusi viņas vadītajos pasākumos, bet, cik spriežu pēc galerijām - aktīva un atraktīva. Bet - vai jums ir raksturu saderība, kas nepieciešama, lai vadītu kāzas, manuprāt, var noskaidrot tikai personiskā kontaktā...

e
es-saule 29.01.10. 18:22 | Kāzu datums: 26.07.2008

Diemžēl pēc video noskatīšanās mans viedoklis ir līdzīgs kā veta123......

B
Bumbulbite 29.01.10. 19:14

Piekrītu te jau izteiktajam viedokliem veta123 un es-saule. Protams, skatoties, kāds, kuram stils, bet nu katrā ziņā - ne manā gaumē. Izskatās pārāk aktīva, skaļa.. Kaut kas man viņas vizuālajā arī nepiesaista.. Kā cilvēks, iespējams, ļoti jauka. Atvainojos, ka spriežu ļoti subjektīvi. Bet te nu mēs izsakām viedokli.

u
ulula 29.01.10. 21:28 | Kāzu datums: 21.08.2010

Es esmu piedalījusie Bonijas vadītās kāzās un teikšu bez liekulības- tās bija kolosālākās kāzas, kādās esmu bijusi, un esmu bijusi daudzās......Bonija spēja radīt kolosālu atmosfēru, pacelt viesus un mičošanu padarīt vnk pasakainu, romantisku un šķita, ka jaunajam pārim ir tikai viņio divi vien uz tām pāris minūtēm..elpa aizrāvās....

Leila_Feina 31.01.10. 15:53 | Kāzu datums: 14.08.2010

piekrītu ulula viedoklim!
Biju viņas vadītajās kāzās un tās tiešām bija fantastiski novadītas.

Lauruc 09.02.10. 19:44 | Kāzu datums: 06.06.2009

Esmu bijusi Bonijas vadītajās kāzās un līdz ar to manās kāzās arī tika izvēlēta tieši viņa. Ļoooti enerģisks cilvēks (saskaņā ar manu raksturu dažreiz nedaudz par daudz) tomēr pasākumā ne reizi nemanīju, ka tiktu kaut kas samākslots, uzspiests vai pataisīts pārāk atraktīvs. Viņa ir cilvēks kas spēj pielāgoties jebkurai Tavai vēlmei un iegribai un tas pozitīvisms, kas nāk no viņas ir neizsakāms. Manas kāzas tika noorganizētas tieši tādas kā vēlējos - sirsnīgas un ar jaukiem pārsteigumiem. Bonija arī iestudēja mūsu fantastiski romantisko un skaisto kāzu deju, kā arī piedāvāja tik daudz ideju, ka kāzu diena bija patiešām piepildīta ar fantastiskām emocijām un burvīgiem mirkļiem :)