Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Mūzika kārtīgai dejošanai
Gribēju pavaicāt kādas dziesmas Jūs izmantojāt vai domājat izmantot kāzās, tā lai kārtīgi var izdancoties? Protams, ka daudz kas ir atkarīgs no muzikantiem, bet kas būtu tās galvenās dziesmas, kuras prasītu vai muzikanti māk spēlēt, vai arī kuras varētu tikt CD kamēr mūziķi atpūšās. Gribēju tieši dziesmu nosaukumus zināt.
Nu tu taču labāk zini, kas tev patīk un kādi būs tavi viesi. Mums vispār bija tikaai Dj, kas spēlēja mūziku. Es atlasīju veselu kaudzi - bija gan manas jaunībdienas mūzika:D gan manas mammas, gan omes:D vīrs piemeklēja to, kas viņam patīk (es gan centos ierobežot, jo tad visi viesi aizmuktu:D ). bet nu jā, mūzikai jābūt pēc iespējas dažādākai. ņēmām, lai ir latviešu autoru darbi 9tādi zināmākie, jestrākie), lai ir ārzemju - bet dažādība - lēni, ātri, neitrāli, ko var uzlikt fonā klusu, kamēr tiek ēsts
Bet es tieshi gribeeju zinaat Jusu domas. Bez kaadaam dziesmaam JUS nevarat iedomaaties savas kaazaas?
Vai man bija šausmīg daudz vecas un romantiskas dziesmas :D:D:D:D:D Moon river, daudz no Louisa Armstronga, Braina Adama, Vitnijas Hjūstones, Marajas Kerijas Bon Jovi halelua :D:D:D No lēkajamiem gabaliem bija daudz no latviešu estrādes 70 - 80 gadu gabaliem:)
viss kas pa manai gaumei
Mums arī bija DJ, kurš spēlēja paŗbaudītas vērtības mūsu stilā:) t.i. visu labo roka klasiku (AD/DC, Guns 'n Roses, Aerosmith, Kid Rock, Metallica, ZZ Top, Bryan Adams utt) kā arī dejojamās latviešu estrādes dziesmas - Paula gabalus, Kalniņa, tautas meldiņus utt. Visi teica, ka sen nav pie tik labas mūzikas izdejojušies:)