FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Atsauksmes par grupu "Pilnmēness" - Steidzami.

dublina 16.02.10. 19:13 | Kāzu datums: 07.08.2010

Steidzami mekleju atsauksmes par grupu Pilnmeness.Paldies!!!!!

11 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
ETANER 16.02.10. 21:24 | Kāzu datums: 21.08.2010

Steidzami mekleju atsauksmes par kāzu vadītājiem.Paldies.

Suns_Funs 16.02.10. 21:36 | Kāzu datums: 18.08.2006

Ātri tikai blusas ķer ;)
http://www.draugiem.lv/pilnmeness
Tur ir uzskaitīti tuvākie koncerti 20. februārī Jelgavā, 6. martā Ozolniekos- brauc un klausies pati, jo visas atsauksmes 90% ir ļoti subjektīvas.

V
Vin:) 17.02.10. 08:32 | Kāzu datums: 24.07.2010

Ja tas ir puišu ansamblis (kādi 5 laikam bija) no Jelgavas - tad biju vienās kāzās, kur šie spēlēja. Un jāteic, kā ir - fantastiski atraktīvi un feinu kāzu muzikanti - spēlēja visādu stilu mūziku, kustināja un lustināja viesus ne pa jokam, ļoti pozitīvi. Pie vārtiem un mičošanas nāca laukā ar akordeonu (kas kāzas nav mazsvarīgi), vadīja atrakcijas utt. Precējas mana kursabiedrene - un ja pareizi atceros, tad viņi sazinājās ar puišiem, vienojās, ka paši brauc uz Jelgavu paklausīties - un pēc tam mums stāstīja, ka bijuši šokā - šiem diviem puiši bija veselu koncertu sarīkojuši, turklāt arī cena bija ļoti pieņemama...
Katrā ziņā- ja man kāzas būtu šai pusē - es viennozīmīgi viņus uzmēklētu pirmos. Tā, ka atsauksmes subjektīvas- bet no manas puses vislabākās - un tieši par kāzām :)

s
sencis 17.02.10. 11:47

Tikai tās labākās atsauksmes ne tikai no mums, bet arī no mūsu kāzu viesiem. Džeki jautri, atrakstīvi, labas balsis un laba spēlētprasme. Mēs viņus izvēlējāmies, jo viņiem bija labs repertuārs no vecajām labajām latviešu dziesmām, un mēs arī to repertuāru varējām rediģēt. Un kas mūs patīkami pārsteidza - džeki bija iemācījušies vairākas dziesmas, kuras mums patika, bet kuras nebija viņu repertuārā!!!
Ar ierašanās laikiem un spēlēšanas ilgumu nebija problēmu - viss bija kā iepriekš norunāts!

Gundega 17.02.10. 21:32

Suns Funs :)
Tev noteikti atkal jāpievienojas mūsu vadītāju pulkam :)
Manuprāt,Tu esi lielisks cilvēciņš.Patiesa,bez divkosības,īsts dabas brīnums :)
Es jau sen to gribēju teikt,bet labāk vēlāk,nekā nekad;)
Lai Tev izdodas :)

dublina 17.02.10. 22:36 | Kāzu datums: 07.08.2010

Un kaa ir ar to janciigo latgaliesu akcentu vai tadaa tas solists dzied visas diesmas?

s
sencis 18.02.10. 09:58

heh, manuprāt, viņam nav latgaliešu akcents. Bet dziedāšanas maniere, manuprāt, ir uz Lapčenoka pusi :)

bubītis 18.02.10. 10:57 | Kāzu datums: 15.05.2010

Taisni tas dziedāšanas veids/ maniere/ balss tembrs vai kā jau to sauc, man vismaz griežas ausīs. Vienu tādu muzikantu tikai dēļ balss izbrāķēju, kas visādi citādi būtu bijis lielisks. Viedoklis tīri subjektīvs, bet man kaut kā nesimpatizē, kad dzied it kā stiepti un it kā mākslīgi pazeminātu balsi.

s
sicilia 18.02.10. 12:52 | Kāzu datums: 05.09.2009

Tas tiešām nav latgaliešu akcents, bet A'la Lapčenoks:D
un šitādus es savās kāzās negribētu (bet tas ir tikai es):)

s
sencis 18.02.10. 15:22

Pārskatot kāzu bildes ar viesiem, lielākā daļa pie muzikantu bildes izteica komentārus "...šitie bija labie...kas tie tādi bija...kur tādus dabūjāt...utt." un mums 50 no 70 viesiem bija jaunieši.
Savukārt mums pašiem patika tas, ka varējām izvēlēties repertuāru (un nebija visādi "mēs esam grupa E-Scars un spēlējam tikai savas sacerētās dziesmas, pie kurām gan nevar dejot, bet mēs esam grupa E-Scars..." varianti); džeki dēļ mums iemācījās vēl papildu dziesmas; pēc mūsu lūguma ieradās zolīdi uzvalkos; ieradās laikā; spēlēja tik ilgi, cik norunāts; demokrātiska cena.
Un deju zāle bija pilna visu laiku :)

pilnmeness 18.02.10. 18:06

par Lapcenoka manieri, esmu gar zemi :D nu ir Uldzam tads makslinieciskais stiepiens, nu ko daris, citam patik, citam ne :D