FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Saksofonists

Keisa 09.03.10. 09:22 | Kāzu datums: 10.07.2010

Sveiki!

Zinu, ka ir bijis jau šāds temats, taču neatradu tajos atbildi uz sev interesējošo jautājumu. Meklēju savai kāzu dienai saksafonistu, kas varētu skaisti nospēlēt ceremonijā, pēc tam pie šampanieša un aukstā galda un braukt līdzi arī pa vedēju sagatvotajām vietām. Kopā aptuveni 6h. Priekšroku labprāt dotu jaunajiem saksafonistiem, nevis populārajiem, kas spēlē slavenās grupās (galvenokārt jau izmaksu dēļ). Vai kādai no jums ir kāds paziņa, kas varētu izpalīdzēt? Diemžēl pašai mūziķi pazīstami nav :)

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
V
Vin:) 09.03.10. 09:56 | Kāzu datums: 24.07.2010

Sazinies ar Mūzikas akadēmiju - viņiem ir atsevišķa koncertdaļa, izstāsti savu vēlmi, un domāju, ka atradīsi labu labo - esmu korporatīvajiem pasākumiem klasiskās mūzikas spēlmaņus šādi meklējusi - tiešām kvalitatīvi un labi muzikanti par lētu naudiņu, dažādām vēlmēm - viņi meklē koncertēšanas iespējas un tāpēc vienmēr ir ļoti atsaucīgi :):)

e
eduxxx 09.03.10. 10:08

Piekrītu VIn :) Tiešām laba iespēja. Vēl vari meklēt mūzikas skoļu pēdējo klašu audzēkņus, vai skolotājus. Zinu, ka Kuldīgā ir ļoti labs saksafonistu ansamblis mūzikas skolā (vairāka balvas un atzinības konkursos) un viņu skolotāja tiešām labi spēlē!Lai izdodas!

S
Skesterite 09.03.10. 11:07 | Kāzu datums: 12.01.2008

Kurā pilsētā kāzas?

Keisa 09.03.10. 13:17 | Kāzu datums: 10.07.2010

Ceremonija Bīriņu pilī, vedēju izvēlētās vietas tiltiem un citiem uzdevumiem Vidzemes pusē.

s
smaidosa 09.03.10. 14:13 | Kāzu datums: 18.07.2009

Keisa, ja vēl ir interese, uzraksti privātā vēstulītē :) Mana draudzenīte ir saksafoniste, domāju, ka ļoti labprāt izpalīdzētu ;) Iedošu koordinātas :)

Suns_Funs 09.03.10. 17:39 | Kāzu datums: 18.08.2006

Vienam vajag saksAfonistu, otram draudzene saksAfoniste.
Es laikam tāda dīvaina, kas pazīst tikai saksofonistus.

S
Skesterite 09.03.10. 18:54 | Kāzu datums: 12.01.2008

Atbildēju privāti... :) Veiksmīgu un skaistu Jums šo dienu!