FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

DJ

d
dadaa 09.03.10. 13:21 | Kāzu datums: 20.08.2010

Sveikas meitenes!
Gribētos uzzināt Jūsu domas un viedokli par DJ, kāzu muzikantu vietā.Vai kāda no Jums plāno savās kāzās aicināt DJ,ne muzikantus? Vai kāda no Jums ir bijusi kāzās,kur spēlē DJ, kādas atsauksmes?

10 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
V
Vin:) 09.03.10. 13:28 | Kāzu datums: 24.07.2010

palasi meklētāju - vēl nupat šāda diskusija te cirkulēja uz nebēdu.. nez - man DJ asociējas vienīgi ar skolas diskotēkām un ne kāzām, esmu rīkojusi daudz pasākumu un līdz ar to varu ar pilnīgu paŗliecību teikt, ka neviens dj neuzburs to gaisotni, ko "dzīvā mūzika" līdz ar to mans viedoklis negatīvs.

s
skypresent 10.03.10. 10:27 | Kāzu datums: 09.07.2010

Mans viedoklis ir pretājs Vin:), tā kā augsta līmeņa dzīvā mūzika, piem. "Prāta Vētra" maksā nenormāli daudz, nevaru iedomāties savās kāzās "onkuli uz sintizatora" vai kaut ko tamlīdzīgu.
DJ nebūt nenozīmē mūziku kā skolas diskotēkās, DJ ir tikai profesionāls cilvēks, kas liek Tevis izvēlētu mūziku, manās kāzās būs DJ, kurš liks pasaules klasiku, piem. Braens Adams, Phils Colins, u.t.t.

V
Vin:) 10.03.10. 11:40 | Kāzu datums: 24.07.2010

Nu ar tiem slavenajiem var dikten iegrābties - kāzu muzikantiem ir mazliet cita specifika- te jau kāzu rīkotājas vienā diskusijā dalījās iespaidos par slavenajiem mūziķiem un kāzām. un ne vienmēr dzīvā mūzika grupas bez nosaukuma izpildījumā paredz onkuli pie sintezatora, turklāt visiem mūziķiem ir pauzes, kur arī spēlē to, ko jaunais pāris grib :)
bet tas jau protams- katra mēs esam citādāka un citādas domas - un nav ne pareizo, ne nepareizo :)

Harlita 10.03.10. 13:28 | Kāzu datums: 28.08.2009

Mūsu pieredze:
Zinājām, ka "čīgātājus uz sintezatora" pavisam noteikti negribam, un arī nebija pārliecības, ka kādi mūziķi zinātu nospēlēt mums mīļu mūziku, kas ietver arī visu roka klasiku - tādas grupas, kā AC/DC, Guns 'n Roses, ZZ Top, Kid Rock utt.
Turklāt "pārbaudīts dīdžejs" mums ir pazīstams - Jānis Ozols jeb Johansons no Malimbu show - vīra motokluba biedrs ir arī tajā apvienībā un tā šis foršais DJ ir spēlējis daudzos mūsu moto tusiņos - gan vecos, labos LV gabalus - Paulu, Kalniņu, popūrijus visādus, gan ārzemju roku, tāpēc 100% zinājām, ka gribam viņu.
Un viņš bija uztaisījis arī pārsteigumu - kad ieradāmies viesu nama zālē, tā bija izdekorēta arī ar nopietām gaismām, par ko nemaz nebijām vienojušies - izskatījās kā pasakā:)
Un pēc balles daudzi viesi teica, ka sen nebija tik labi izdejojušies, pat mana mamma un vecāmamma (!!!) paziņoja, ka esot bijusi reti laba mūzika:))
Vārdu sakot - bija tieši tā, kā bijām iztēlojušies un vēlējušies un vēl labāk:) noteikti iesaku!;)

N
Nensija 10.03.10. 23:40

Nevēlos kādu "nolikt", jo gaumes ir dažādas. Kas patīk vieniem, tas nepatīk otriem un otrādi. Mans subjektīvais viedoklis un personīgā pieredze: Kāzām vajadzīga dzīvā mūzika, DJ var palikt citiem tusiņiem. Cik ir būts tādās kāzās, kur muzicēja DJ, nu.... kā lai pasaka, lai neviens netiktu aizvainots..... DJ ne vienmēr prot īstajā vietā un īstajā laikā uz sitienu piemeklēt kādu piespēli, nu piem. saucot "Rūgts" muzikanti uzsit kādu taustiņu, pie apbalvošana uzspēlē arī kādu "fanfaru", bet DJ nesagatavots tā neuzspēj. Bet galvenais mīnuss ir bijis manā praksē ļoti glaunās kāzās ar sabiedrības krējuma klātbūtni viesu statusā, kur diezgan slavens DJ daudziem padarīja kāzas par galvassāpēm. Ļoti daudzi viesi visu laiku lūdzās, lai nogriež klusām bumsi-bumsi, jo nebija iespējams ne sarunāties, ne normāli izdejoties pie tik skaļas mūzikas. Bet par cik uz vairākkārtējiem viesu un maniem lūgumiem, DJ tomēr uzturēja skaļumu viņa un jauniešu gaumē, tad sanāca tā, ka vecāka gadagājuma (pēc 40) viesi ar lielām galvassāpēm pameta deju zāli un vairs nebija tur piedabūjami. Tā arī pateica, ka vairs nevar izturēt mūzikas skaļumu.
DJ jūt jauniešu publiku, bet par nedaudz un vairāk vecākiem cilvēkiem, diemžēl nepadomā.Es neesmu sajūsmā par DJ kāzās, bet kā jau teicu - tas ir mans subjektīvais viedoklis.

Harlita 11.03.10. 09:33 | Kāzu datums: 28.08.2009

Manuprāt, viss atkarīgs no DJ. T.i. - vai viņš ir spēlējis speciāli kāzās, vai tikai diskotēkās un klubos. Jo, nezinu kā mūsējais to visu dabūja gatavu, bet bija gan "fanfaras", gan visādi akordi, kan mūzikālais pavadījums spēlēm un atrakcijām utt - tiešām, cepuri nost!:)

s
sicilia 11.03.10. 10:01 | Kāzu datums: 05.09.2009

Piekrītu Harlitai - viss atkarīgs no cilvēka. Mums pat bija neprofesionāls DJ, bet iepriekš ar viņu biju kārtīgi izrunājusies un viņš jau bija pamatīgi gatavojies. Varbūt viņa pluss bija, ka ir vedēju dēls un mamma ar tēvu mājās visu bija jau nostrostējuši, bet viņš dziesmas lika kā vajag.
Nepatika tikai omei, jo viņai nebija galda dziesmu..... :D:D::D:D:D (mums visiem pārējiem par lielu atvieglojumu, jo nespēju iedomāties dziesmu kaujas pie galda savās kāzās)

zermena 14.03.10. 15:05 | Kāzu datums: 01.08.2009

mums bija DJ ar tadu apsverumu, ka negribu klausities apshaubaamas kvalitates izpildijumu un man galigi pie sirds neiet 'sintezatormuzika'. Lielakai/profesionalakai grupai naudinjas nepietika. Turklat mums bija divvalodigas kaazas un gribejam pec iespejas vairak integret abu valstu muziku. Mums paveicaas ar fantastisku DJ - DJ Marex, mes un viesi bijaam sajusmaa, visi izdejojaas peec sirds patikas. Ari loti atsaucigs cilveks. Tieshaam iesaku!!!

Vicis 14.03.10. 15:13 | Kāzu datums: 08.05.2010

Man nepatiik sintezatora variants un liekas, ka arii DJ nebuutu iisti atbilstoshs kaazaam, taapeec mums buus forshi 5 jauni dzheki, kas speelee visus intrumentus un dzied jeb viena paziistama grupa, kas uzstaajas kaazaas zem cita nosaukuma. Leeti nav, tas skaidrs, jo tomeer summa jaadala uz 5 un instumenti, tehnika, veshana no Riigas utt nemaksaa leeti. Bet uzskatu, ka atbilstoshi :)

Peonija 14.03.10. 21:55

Zermena, tas bija Mareks Kruzbergs?