FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Grupa "Sikspārnis"

e
evuklii 12.04.10. 13:31 | Kāzu datums: 04.09.2010

Sveikas! Vai kāda man lūdzu varētu palīdzēt? Gribēju sameklēt grupu ar nosaukumu "Sikspārnis". Diezgan jau sen biju vienās kāzās pie Alūksnes, kur viņi spēlēja, bet tagad nevaru saprast, jo draugos grupa ar tādu nosaukumu, liekas ir pavisam citi. Vai kāda zin kaut ko vairāk? Vai arī varat ieteikt kādus citus Gulbenes tuvumā pa saprātīgām summām, kur nav tikai sintezators? Paldies!

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
V
Vin:) 12.04.10. 14:30 | Kāzu datums: 24.07.2010

hmm, nu ja tas ir tas pats Sikspārnis, ko es zinu, tad man viņi nevisai :) No Balvu puses.

e
evuklii 12.04.10. 14:34 | Kāzu datums: 04.09.2010

Varbūt ka arī bija no Balviem. Es jau arī viņus sen dzirdēju. Tad likās ļoti labi! Kas bija tas, kas Tev nepatika?

V
Vin:) 12.04.10. 14:44 | Kāzu datums: 24.07.2010

Nez, konkrēti nepatiekšu, bet nepatika.. liekas tāds pliekans ansambelis. es gan kāzās neesmu dzirdējusi, tikai ballēs, un tas arī ir mazliet kas cits.

e
evuklii 12.04.10. 15:19 | Kāzu datums: 04.09.2010

Paldies Vin:) Tev par vēstuli. Paklausījos tikko draugos vienu no grupām, ko iesaki. Nu jā, tā jau vairāk ir deju mūzika, nav jau slikti, bet kāzās tādu negribu. Tad jau labāk drusku "pliekanāku" :), nekā tikai ka skan sintezators vai dators:) Vai Tev lūdzu nav kādi kontakti tām citām grupām, draugos var atrast tikai otto.

Santux01 12.04.10. 15:55 | Kāzu datums: 22.05.2010

Vēl ir grupa Ceļavējš no Gulbenes, un grupa Velves no Gulbenes rajona - Lizuma. Arī grupa Rolise ir no Gulbenes apkārtnes. Visas minētās grupas var atrast draugiem.lv mūzikas sadaļā.

V
Vin:) 12.04.10. 16:59 | Kāzu datums: 24.07.2010

Jap, Ceļavējš toč šādiem baļļukiem der ;) OTTO draugu profilā ir tikai viņu pašu dziesmas, un tās man ar nepatīk, bet pārējais ko šie spēlē no citu repertuāra ir citādi ;)