Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
netradicionalie muzikanti kazas...
hey, toposas un esosas sievinas :)
tatad ta ka esmu no latvijas un mans toposais virins nak no vacijas, nevelamies musu kazas slagerus, bet k-ko aktivu un netradicionalu ..
mums tika piedavas ivarspetersons, kas ir latviesu elviss, bet nu visu nakti klausities elvisa preslija dziesmas ir diezgan boring....
varbut varat ieteikt kadus atraktivus izpilditajus, kas nespele tikai slagerus?!
jau ieprieks liels palides par atbildem :)
Tev ir ļoti nepareiz priekšstats - ir ļoti daudzas grupas, kas kāzās spēlē ļoti plašu repertuāru.
"Valters un Valters" - spēlē gan latviešu vecās, gan jaunās paaudzes mūziku sākot ar R.Paula dziesmām līdz Prāta vētrai, un tikpat labi izpilda ārzemju hitus. Var uzjautāt lai atsūta dziesmu repertuāru (man atsūtija), tad būs priekšstats, kas gaidāms. Un izpildijums ļoti kvalitatīvs, viņi nupat spēlēja mūsu kāzās, visiem ļoti patika.
Tiešām aplams priekšstats - ļoti daudzi ir tādi, kas nespēlē tikai šlāgerus :)
Bubīt - pamanīju, ka Tev jau kāzu bilde profilā - skaisti :):) lai sievas dzīve tikpat laimīga kā smaids uz kāzu bildēm :)
Mēs arī meklējām un atradām mūziķus, kas nespēlē šlāgerus. Ja vēl neesi sameklējusi, tad varu iedot savu mūziķu koordinātes.
es jau nesaku, ka visi spele tikai slagerus...vnk, tadus, kas spele plasu repertuaru ir loti gruti atrast..
es tomer ari jau vairakus gadus nedzivoju latvija un man ir diezgan gruti orienteties un saprast kur meklet...
nav jau pagaidam ari nekada liela steiga, jo kazas paredzetas tik nakamvasar...
KetijaG, butu loti pateiciga ja atsutitu muziku koordinatas man personigaja mailina :)
uzrakstīju privāti