FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Meklēju vakara vadītāju un muzikantus uz 2. oktobri

meldrinjsh 12.06.10. 22:02 | Kāzu datums: 02.10.2010

Sveikas līgaviņas un sieviņas, sveiki vakara vadītāji un mūziķi :)

Meklēju vakara vadītāju uz 2. oktobri. Samaksa ap 150-200 ls.
Vajadzīgs gados jauns, atraktīvs, mūsdienīgs kāzu vadītājs.
Mums nav vedēju, līdz ar to darba pienākumos ietilps visi no tā izrietošie pienākumi sākot no brīža pēc ceremonijas līdz brīdim pēc mičošanas.

Man nav īsta priekšstata par to, ko un kādam vakara vadītājam jābūt- manas kāzas man ir pirmās, kurās būšu bijusi :) bet es zinu, ko es negribu- uzpēlētus, pārspīlētus, vecmodīgus (gan uzskatos, gan spēļu stilā un vadīšanas stilā), garlaicīgus, paredzamus, neinteresantus, izklaidēt nespējīgus, teatrālus, savu gribu uzspiedošus utt utt
Ja tu saproti, ko vēlos vai pazīsti kādu, kas to spētu, gaidu piedāvājumu vai ieteikumus :)

Meklēju mūziķus uz 2. oktobri. Cena pēc iespējas zemāka.
jau atkal :) nezinu ko gribu, bet zinu, ka negribu zaļumballes variantu ar Paula repertuāru un putniņdeju. Noteikt netiks nolīgti mūziķi, kas katrā pārtaukumā sēdīsies pie šņabja glāzes. Vēlamies dejojamu mūziku, piemērotu gan jauniešiem, gan vecvecākiem. Foršus mūziķus, kas būtu arī forši cilvēki :)
Gaidu piedāvājumus un ieteikumus :)

Ceremonija notiks Rīgā, vakara daļa Augstrozēs Raiskuma muižā.
Paldies visiem, kas izlasīja, un ieteica :)

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
meldrinjsh 12.06.10. 22:05 | Kāzu datums: 02.10.2010

Pie reizes, varbūt vēl kādas atsauksmes par vadītāju Modri Astiču?

Suns_Funs 12.06.10. 23:36 | Kāzu datums: 18.08.2006

Atsauksmes par Modri pašas labākās.
Ja muzikantus nemeklē sastāvu par 100 ls un bļodiņu kāpostu zupas, tad aizsūtīju Tev vairākus variantus 150 - 250 Ls robežas.

meldrinjsh 13.06.10. 15:49 | Kāzu datums: 02.10.2010

Paldies par vēstuli, Suns Funs :))

Mūziķiem cenas nav norādītas, jo nezinu, cik maksā normāls mūziķis kāzām. "Cena pēc iespējas zemāka" nenozīmē uzreiz 100 lati un stabules vai akardeons, tas nozīmē, ka no divām repertuāra ziņā vienādām grupām ņemšu to, kas būs lētāka ;)

Gaidu vairāk ieteikumus, vēlams ar e-pastiem vai vismaz nosaukumiem/vārdiem, neesmu LV, pa telefonu ļoti neizdevīgi sazināties. Paldies :)

meldrinjsh 14.06.10. 19:12 | Kāzu datums: 02.10.2010

šādus tādus kontaktu un ieteikumus jau esmu saņēmusi, taču neviens vēl nav izvēlēts, gaidu vairāk ieteikumus :)

saulux5 14.06.10. 21:50 | Kāzu datums: 10.07.2009

Es atkal par Modri Astiču! Arī mūsu kāzās viņš bija vakara vadītājs!!! Mums un viesiem ļooooti patika! :)

a
anneI 15.06.10. 16:13 | Kāzu datums: 19.11.2010

Pagājušo gad draudzenes kāzās spēlēja grupa D-Light - baigi foršie čaļi un mūzika arī ļoti forša (par ciparu gan nemācēšu teikt). Bija gan labi LV gabali, gan ārzemju. Izdejojāmies riktīgi! Šajās kāzās vadītājs bija Valdis Melderis - forši novadīja (nebija gan nekādas baigās spēles, vairāk tādas viktorīnas tipa par jauno pāri un vadīja arī mičošanu).
Mums kāzas būs novembrī un meklējam arī citus variantus kāzu vadītājiem. Listē ir arī Modris, ko ieteica mana līgavaiņa draugs. Tiksimies ar viņu gan pēc līgo - tad varēšu ko vairāk pateikt, ja vēl būs aktuāli.