Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Līvija Dominja kāzu vakara vadītāja atsauksmes
Mūsu kāzu vadītāja bija Līvija Dominja.sākām meklēt kāzu vadītāju izskatīju daudz variantus un atradu internetā Līviju sazinājos un sarunājām tikties viss tika izrunāts un mēs piekritām.kad mēs tikāmies un izrunājām visus sīkumus mums bija ar sievu arī uzdoti daži uzdevumi bet dažus mēs palaidām garām,bet mūsu vakara vadītāja tika galā arī bez kāzu naudas un vel visadiem dažādiem niekiem mēs ar sievu nosākuma nervozējām domājām ka tulīt vis būs savādāk bet nekā Līvija tik ideāli tika galā ar savu uzdevumu sarīkot mums vakaru ar spēlēm un rotaljām ka mēs visu mūžu acerēsimies kāzu vakaru jo viss bija tik grandiozi.Līvija pielāgojās mūsu pīpauzēm kas arī ir ljoti svarīgi viss vinjai bija saplanots ljoti labi grandiozi un vinja vadīja mūsu kāzas divās valodās kas ir diezgan grūti jo mums bija cilvēki gan no lietuvas krievijas un latvieshi un visiem bija jautri cieminji bija sajūsmā par konkursiem un nebija tā kā visi apsēdās piedzērās un gulēt nebija laika bija jāpriecājās visi priecājās,Līvija mums palīdzēja ar muzikantu kursh dziedāja vienkārši perfekti mēs pat negribējām lai brauc projām tāpec vinji uzturējās daudz ilgāk neka bija runāts un ja kāds meklē tieshām supērīgu kāzu vadītāju tad es jums ieteiktu Līviju un ja kādam intersē cena vinja nav liela ticiet man.konkursos piedalijās pat tādi cilvēki kuri nu nekad nebūtu domajis ka celsies no galda.Paldies jums Līvija par neaizmirstamo vakaru
Tā runā, ka viņa labi saprotas ar slāvu publiku...., bet man ir pilnīgi pretēja tipa atsauksmes no izteikti latviskām kāzām.
Delfos arī šitais ap to pašu laiku iepostots
http://forums.delfi.lv/read.php?f=118&i=132098&t=132098 ;)
nu man izteikti latviskas kāzas nevajadzēja jo tur nav problēmu,bet manās kāzās problēmu bija daudz jo vajadzēja katram pielāgoties