Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Palīgā-vakara vadītājs, krievu valodā
Sveikas meitenes! Meklēju vakara vadītāju, kas novadīs kāzas krievu valodā. Izlasīju jau visus forumus galva griežas.
Nav pārāk liels budžets, bet vakra vadītāju tomēr gribam. Vai kāds var padalīties pieredzē? Gribētos, lai ir arī savs dīžejs, bet šobrīd pats svarīgākais ir vakara vadītājs. Gribu sirsnigas un jaukas kāzas. Esmu bijusi kāzās, kur vakara vadītājs visu vakaru cenšas dziedāt, bet nav konkursu, vai runā ļoti garus un garlaicīgus monologus, savās kāzās neko tādu negribētu. Būšu pateicīca par jebkuru atbildi!
mēs bijām vienās krievu kāzās, tur kāzu vadītājs bija ANDREI VESELOV. nu ļoti labi vaditājs.
ķer @
Tamada Gaļina, varu ieteikt kā sirsnīgu vakara vadītāju. Ir arī savs DJ.
Kontaktus rakstu privāti :)
greymouse - pasakains vakara vadītājs, pēc tikshanas izkusu. Tik sāpīgi bija atteikt! Diemžēl nevaram viņu atļauties, bet honorārs, ko prasair atbilstošs. Ja būtu biki vairāk naudas, vienozīmīgi būtu viņš.
Paldies meitenes visam, visam par atbildēm- gan privātajām, gan forumā.
Šobrīd jāivēlas, bet laikam jau nevajadzēja tikties ar Veselovu, viņam tiešām grūti atrast līdzvērtīgu!
cik ņem Veselovs,palika interisanti?
Beatai Bērziņai - ir liela pieredze kāzu vadīšanā krievu valodā.
par to cik prasa Andreis Veselovs, man nav zināms, bet vaditājs viņš ir tiešam ideāls. Bet es fomāju, ja ir naudas iespējas, tad tas ir tā vērts.
Mums ļoti paveicās. Viņš ir arī ļoti atsaucīgs un sirsnīgs! Man tik ļoti gribējās, lai viņš vada mūsu kāzas, ka viņš uztaisīja atlaidi (tik un tā sanāca dārgāk, bet tas ir tā vērts) tagad viņš ir mana kāzu dāvana no topošā vīra. Man liekas, ka ja kaut ko ļoti gribās un tam tā jābūt, viss notiks, lai piepildītos un tā notika arī šoreiz.
Vakara vadītāji (DJ+TAMDA) ņem apmēram 200-300 Ls (plus dāvanas viesiem). Veselovs+DJ ņem 350 Ls plus dāvanām un piedāvā interesantus pasākumus par piemaksu (dažādi aktieri, dejotāji, triku meistari, pārģēbti cilvēki utt.) Bet ziniet meitenes, tas ko viņš piedāvā un kā izturas pret jauno pāri, nav aprakstāms. Tikāmies ar vairākām Tamadām, kuru cenas bija robežas no 200-300 LS. Viena centās uzspiest savu programmu un mūsu viedokli pat neklausījās, pie tam izskatās, ka programma nav mainīta jau 2-3 gadus. Jo pēc bildēm viens un tas pats, tikai cilvēki citi. Kopā ar visu, kas viņai vajadzīgs sanāca 280-300 Ls.
Viena mums ļoti patika, jo jutās, ka sastāda individuālu programmu. Un vispār patīkama seviete.
Pārējie atstāja viduvēju iespaidu, šur tur piekāpās, šo to uzspieda, kā superjaunas un superīgas idejas, kaut gan visa yutoobe pilna ar tādiem klipiem. Galu galā visiem cenas sanāca ap 250- 300 Ls. Dažas idejas tiešām bija interesantas un kopumā var just, ka lielākājai daļai vakar vadītāju, tas ir sirds darbs.
Piekrītu greymouse viņš tiešām ir tā vērts un patiesībā, pat vairāk nekā prasa. Tik daudz jaunu, svaigu un nedzirdētu ideju neviens nepiedāvāja. Kad viņš, vēl nenoslēdzot līgumu piedāvāja anketu ar savām idejām, mana otrā pusīte pajautāja: "Vai Jums nav bail, ka mēs Jūsu idejas nodosim tālāk?", viņš pasmaidīja un mierīgi atbildēja: "Nē, no informācijas noplūdes nevar izvairīties. Un tas, kas ir šobrīd manā piedāvajumā pēc mēneša - pusgada vairs nebūs, to vietā būs citi piedāvājumi".
Meitenēm, kuras meklē sev Tamadu varu ieteikt saitu, tur ir ļoti daudz un ar visiem komentāriem. Rīt paskatīšos un ievietošu.
Tajā mājaslapā http://www.fete.lv/?/service/11/ ir vadītāja Катерина (28818486), jūlija beigās manai draudzenei vadīja kāzas. Vadīja ideāli - daudz spēles (ne vienu no spēlēm nekur iepriekš nebiju redzējusi), pārsteigumu jaunajiem (labi sadarbojās ar vedējiem), interesanta jaunā pāra sagaidīšana, mičošana - nebija redzēti tādi varianti. Gan jaunajam pārim patika, gan viesiem. Bija kopā ar Dj un cik draudzene stāstīja cenas arī pieņemamas. Tikai un vienīgi pozitīvas atsauksmes par viņu :)
Sveiki, es varu ieteikt vakara vaditaju Valdemaru 29569775. Vins ir aktieris, intelegents, saprotosh, profesionals, prot ieklaisities klienta velmes. Radija jauku atmosferu musu kazas, viesiem loti patika, vinam ir originali konkursi. Adekvata cena.
Vai kāds var padalīties ar Egīla Melbārda kontaktiem?