FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

muzikanti, kas speletu muziku latvieshu, vaacu un anglu valodaas

a
ance_berzina 21.10.10. 15:05

Labdien,
mekleeju muzikantus, kas speletu muziku ne tikai latvieshu valodaa, bet arii starptautiski pazistamus muzikas gabalus un idealaja variantaa arii kautko vaacu valodaa.
Planojam kaazas uz 2011.gada juliju.
Bushu pateiciiga par jebkadiem ieteikumiem!

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
frauA 21.10.10. 17:19 | Kāzu datums: 11.06.2011

Es arī precos ar vācieti, mēs izvēlējāmies grupu Valters&Valters. Viņi spēlē arī angļu val., vācu gan nē - bet, ja godīgi, es nezinu kuras vācu dziesmas es gribētu dzirdēt kāzās. Tādas kā Silbermond vai tml. var uzlikt pauzēs

a
ance_berzina 21.10.10. 19:04

vai tu njeemi arii Dj??

Zhagatinja 21.10.10. 22:46 | Kāzu datums: 15.07.2011

jaa, man arii gribeetos dziivo muuziku , bet man vajadziiga buutu grupa kas speeleetu LV , vaacu un ungaaru muuziku , bet lai taadi jautrir muuzikanti , bet tas jau man taads sapnis , un noleemaam njemt Dj , tad buus gan lettinji, gan vaacu , gan ungaaru , gan starptautiskaa muuzika ....

a
ance_berzina 22.10.10. 10:26

meitenes, un kaa jus organizesiet tulkoshanu?? Jums bus vakara vaditajs, kas runaa abas valodaas?? Es domaju sarunaat tulku (latvieshu - vacu un otradi), bet nevaru iisti iedomaties, kaa tas izklausisies, kad visus tostus tulkos utml...

s
spafruit 22.10.10. 10:47 | Kāzu datums: 06.08.2011

Visu jau nevajaga tulkot un varbūt tikai tad, kad notiek iepazīšanās un atrakcijas (izstāstīt spēles, lai saprot, ko vajaga darīt), un tostus jau arī nevajaga pārtulkot, bet tikai pateikt otrā valodā, ka tagad var izteikt tostus :)

frauA 22.10.10. 14:42 | Kāzu datums: 11.06.2011

mēs sarakstīsim savu mūziku dikos vai cietajā diskā (jāsarunā ar mūziķiem kā labāk), to tad varēs likt spēlēšanas pauzēs. Domāju, ka DJ šim mērķim nav vajadzīgs

Tulku mēs ņemsim pilnīgi noteikti, man tikai nav ne jausmas kur viņu meklēt. Un vēl jādomā ko tulkot un ko nē, vakara vadītāja mums arī minimāli runā vāciski, domāju, ka tiksim galā

evitarik 22.10.10. 23:30 | Kāzu datums: 10.07.2010

Muusu kaazaas speeleeja jau piemineetie Valters&Valters. Vispozitiivaakaas atsauksmes un neko labaku veeleeties nevareejaam. Dziesmu izpildiijums augstaakaas kvalitaates un tuvu origjinaalajam. Ja jaaspeelee internacionaalaas kaazaas (te es domaaju dziesmas anglju, krievu un latvieshu valodaas), tad iesaku. Par paareejaam valodaam nemaaku teikt. Arii muusu kaazas bija 2 valodaas. Vakara vadiitaaja runaaja gan latviski, gan angliski un viss izdevas lieliski. Galvenais neizpluust garaas runaas un dzejas rindaas, jo tas aiznjem dubultiigu laiku. Kaut arii otra viesu dalja bija no norveegjijas, taapat izveelejamies anglju valodu, jo taa ir saprotama lielaakajai dalju viesu.

Pankucinja 23.10.10. 16:00 | Kāzu datums: 10.07.2010

Lauku muzikanti spelē angliski,vāciski un latviski.Ja nemaldos LM solists ir vācu valodas skolotājs ar fantastisku balsi.Tā kā ir vērts padomāt. :)