Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Sabiedrībā zināmi cilvēki kā vakara vadītāji
Sveiki.
Domājam ka varētu būt jautri un interesanti ja kāzu vakara vadītājs/a būtu kāds sabiedrībā zināms cilvēks piem.aktieris. Kā viņus sameklēt, kā uzzināt izcenojumu? Varbūt kādam no jums tādi ir bijuši kā vadītāji?
Vai arī varbūt kāds var ieteikt kādu pārbaudītu vērtību no šajā portālā reklamētajiem vadītājiem? Meklējam kādu kurš būtu tiešām atraktīvs ar superīgu humora izjūtu bet reizē arī elegants :)
Šeit daudz ir atsauksmju par Modri Astiču. Kā viņu varētu sakontaktēt? Paldies :)
vispirms iesaku sākt ar izmaksām - cik esi gatava samaksāt vadītājam? No tā būs ļoti atkarīgs, ko varēsi noalgot. Tā, ka regulāri rīkoju koorporatīvos pasākumus, tad zinu, ka izcenojumi ļoti variē- piemēram, Rešetins par vakara vadīšanu (4-6 stundas)prasa 500 ls.. ir mākslinieki ar zemākām cenām un ir arī ar augstākām. Rēķinies, ka kāzas ir garš pasākums, kam proporcionāli pieaug arī cena.
otrkārt paturi prātā, ka populārie cilvēki parasti ir vadītāji, nevis rīkotāji - tas nozīmē, ka Tev pašai viņiem būs jāiedod scenārijs, ko darīt, kādas atrakcijas gādāt, ko likt jauam pārim darīt utt. izspried, vai to vēlies :) zini, man godīgi sakot liekas, ka kāzās populārais cilvēks nav to vērts - ja nu vienīgi gribi, lai visi radi pēc tam klačo - zini, viņiem kāzas vadīja tas un tas.. :) Bet reāli ar labu kāzu rīkotāju iegūsi vairāk un par mazāku cenu.
Kontaktus var iegūt caur paziņām - vismaz es tā parasti iegūstu :)
Nu tur jau tā lieta, ka nevienu kā tu saki labu vadītāju nepazīstu un arī paziņu vidū neviens neko nevar rekomendēt, tik vien cik plašāk pazīstamus cilvēkus kuri ir vadījuši koorporatīvos pasākumus :) tos tad arī rekomendē :)
ja vari ieteikt kādu labu vakara vadītāju- lūdzu :)
šeit nav runa par to kādu iespaidu uz pārējiem atstās tas ka cilvēks ir zināms vai nē.. tas mani maz satrauktu.. tā pat kā izmaksas :) bet vairāk ir runa pat to, ka +\- tādus cilvēkus ir bijusi iespēja apskatīt darbībā (vienalga teātra izrādēs vai raidījumu vadīšanā, bet kaut kāds priekšstats par viņu jau rodas), atšķirībā no cilvēka kuru ieraugu pirmo reizi portālā precos.lv Jāni Liepiņu vai Andu Kļaviņu :)
Katru pavasari Valmierā un arī citās pilsētās notiek Vakara Vadītāju festivāli, kur ir iespēja aplūkot, izvērtēt un salīdzināt pasākuma vadītājus. Iesakām apmeklēt kaut vai patīkamas izklaides nolūkos.
Ieskats iepriekšējā gada pasākumā.
Ir gadījies vadīt kāzas kur vienam no brāļiem bija slavenība un tad gan viesi gan vecāki apsprieda ka salīdzināt nevar kā vadīja slavēnība un kā mēs parastā tauta.Iesaku tomēr palūkoties no parastajiem mirstīgajiem.Būs daudz mīļāk un sirsnīgāk
Zakjuks - no pieredzes saku, ka cilvēks, ka tas, kā tiek spēlēta izrāde vai vadīts TV raidījums ļoti atšķiras no tā, kā tiek vadīts saviesīgs pasākums, kāzas, tur ir pilnīgi cita specifika, cita cilvēku sajušanas prasme utt. tā, ka no tā gan nevadies :) Korporatīvie pasākumi vēl jā, noder priekšstatam.
Pati neesmu izmantojusi nevienu kāzu vadītāju, tāpēc arī ietiekt neko nevaru, bet, tā, ka lūdzi atsauksmes par slavenajiem cilvēkiem, norādīju uz lietām, ar ko noteikti jārēķinās :)
Man ļoti patika kā vakaru vadīja Jānis Kalniņš no grupas "Roja" arī pati esmu vadījusi daudz pasākumus un kāzas, bet Jānis man tiešām ļoti patika, viņu var sameklēt draugiem.lv un cenas arī nav no lielākajām. Konkrētajā pasākumā viņš bija gan kā mūziķis, gan kā vakara vadītājs.
Draugos tik daudz Jāņu Kalniņu :)))) meklēju- nevarēju atrast :)
Nu protams, ka TV redzētais atšķiras no dzīves :)))) tas jau vairāk kā skaidrs.. bet TOMĒR rodas kaut kāds priekšstats par cilvēku, kurš tad apstiprinās (vai nē) tiekoties pirmo reizi un pārrunājot piedāvājumu :)