Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Meklējam muzikantus kāzām.
Meklejam jautrus muzikantus - lūdzu iesakiet!
Cena max 150Ls-200LS
Pacelju :)
patiesībā nezinu, vai būs iespējams atrast muzikantus līdz 200Ls. Gan mana draudzene, kad pagājušajā vasarā rīkoja kāzas, gan arī es jau aptaujājot cenas, neko zemāk par 200Ls pagaidām neatradu. Arī mūsu potenciālais muzikants (kurš būs viens pats, un nav nekāda baigā slavenība) prasa 220Ls par 2 dienu darbu. Vienīgais cena varētu būt zemāka, ja runā tikai uz vienu vakaru.
No pieredzes varu teikt (arī pati spēlēju dažādus instrumentus-tiesa gan ne kāzās :)), tas nav vienkāršs darbs un arī labi instrumenti dārgi maksā. Tāpēc ja fotogrāfa pakalpojumi maksā ap 250Ls, tad muzikanti arī lētāki nebūs...
jautri muzikanti kāzām ir grupa "Eja"
Labu tiešām šī vārda īstajā nozīmē fotogrāfu var atrast arī par 150 ls!!! saku no pieredzes!
Es varu teikt ka pati esmu loti daudz meklejusi: arii fotografa mekelejumos kad bijam tad artadu fotografu pat par 70Ls un loti labas bildes-cepuroi nost puisim - Latvijas teritorija nevienmer cenaa slepjas talants - drizak mantkaare. Vajag vajag vajag noplest vairak. :( Bedigi.
Bet nju par lietu. Ari muzikus kurus jau noklausities paspeju prasa ap 150 LS - 200LS un atsauksmes vel raxta ka cena runajama, ta ka vajag biki kauleties un bargu naudu par tadam lietam atdot nevajadzetu. Kaa jau visur raxtu tad es negribu maksat kadam vaiarak par 150-200LS jo citi Lv tadu summu suri gruti stradajot veselu menesi a seit grib vel vairak un pa vienu nakti - biki crazy tie latvieshi.
Saki kaa man atrast grupu "eja", kur varu noklausities dziesminjas????
Cenu amplitūdā no 150 - 200 Ls Latvijā uz kāzu nakti var atrast ļoti normālu mūziķu duetu.
Instrumenti parasti ir taustiņi, ģitāra ( solo ) + āra atrakcijām un galda dziesmām - akordeons vai akustiskā ģitāra vai abi šie instrumenti.
Zinu, ka 2 mūziķu sastāvs no grupas Sievasmāte laukos spēlētu par šādu cenu
Nezinu nosaukumu, bet no Siguldas vai Līgatnes ir viens duets mūzikas skolotājs ar meitu vai sievu, kas kāzās skaisti dzied un spēlē 150 - 180 Ls robežās.
No Kurzemes puses bija tādi Nakstputni, kas arī iekļaujas šajā summā. Nekas galvu reibinošs, bet normāls šlāgeris.
Ir vēl grupa Nakts ziņas - arī šlāgerītis, bet cenā iekļaujas.
Ja gribas labu dzīvo sastāvu - sākot no 4 mūziķiem, kur ir dzivas ;) bungas, abas gičas, tad ar 300 Ls uz augšu ir jārēķinās.
Mums pilnigi pietiktu ar duetu, jo kaazas nebus tik lielas lai njemtu grupu ar 4-5 cilvekiem. :)
Paldies, Suns Funs :) noteikti uzmekleshu ieteiktos maksliniekus :)
var jau būt, ka roku nepareizā lauciņā, ja neko lētāku pagaidām neesmu atradusi :)
Palma 2 pati ir nedaudz crazy, viss vinai slikti, nu tad sanemsi ari pati, ko gribi.Nav labi un leti, ari krizes laikos, ta ka esi tik mila un paturi savu zulti pie sevis,ludzu. Vnk atzisti,ka tev nav naudas un kazas ir par dargu, nevis vai katra foruma temata raksti cik te Lv viss ir slikts un dargs un kadi visi mantrausi.
Tā kā pati vadu dažādus pasākumus, tad zinu vairākus un labus muzikantus, kas spēlē par normālām summām!Tikai atkarīgs , kur notiks kāzas.Ja ir interese , raksti uz @!Varu padalīties!
Manās kāzās arī spēlēja Suns Funs pieminētais sastāvs no Sievasmātes laukos (sintezātors un ģitāra), bija ļoti skaisti, spēlēja līdz pēdējam dejotājam (apmēram 5 no rīta) un cena bija minētajās robežās! Visiem patika, deva dziedāt arī citiem (bija neliels karaoke no vedējmātes sagatavotajām dziesmu grāmatām).
Nāca līdzi arī uz micošanu, kas notika ārā, līdz ar to arī tā notika mūzikas pavadījumā!
Tiešām iesaku!
Super, paldies - noteikti lidz janvarim atradisim kadu kas iepatiksies un no visiem ieteiktajiem izvelesimies sev tikamako :))
Super, paldies - noteikti lidz janvarim atradisim kadu kas iepatiksies un no visiem ieteiktajiem izvelesimies sev tikamako :))
muļķības, ka nevar atrast muzikantus zemāk 200ls. ļoti forši muzikanti no Iecavas " Brenča muzikanti" , 150ls!
Parunājiet ar Džava - super zēni - spēlēja manās kāzās. 4 gab. - tik godprātīgi! Sameklējiet Draugos Zigmārs Krastiņš.
Meklējam muzikantus, bet par 150 latiem neko jēdzīgu neviens nepiedāvā, cik saprotu cenā no 300 latiem jau var atrast labus sastāvus!