FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Iesakiet kāzu vadītājus un muzikantus Latgalē!

K
Kri6e4ka 28.12.10. 10:55 | Kāzu datums: 23.07.2011

Lūdzu iesakiet labus kāzu vadītājus un muzikantus no Latgales, kuri runā un spēlē gan krievu, gan latviešu valodā! Kāzas notiks Rēzeknes rajonā. Būtu prieks dzirdēt, kuri jums iepatikušies!

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
S
Seene 28.12.10. 13:17 | Kāzu datums: 29.07.2015

es ar' ļoti lapbrāt vēlētos uzzināt par muzikantiem Latgalītē :) ja interesē kas tautisks k-ko varbūt var meklēt šeit: http://www.balvurcb.lv/kb/?CategoryID=57&browse=Aiziet pie sadaļas muzikanti, pati diemžēl no savas pieredzes neko ieteikt nevaru :(

u
umbrea 28.12.10. 14:22 | Kāzu datums: 24.07.2010

Mums kāzas notika Krāslavā un vadītāja bija Inese Cauņa (var atrast draugos). Baigi foršā, mums ļoti patika. Vadīja gan latviski, gan krieviski. Muzikanti bija vietējie krāslavieši. Lai veicas meklējumos! ;)

I
Ievuciss 28.12.10. 15:34 | Kāzu datums: 20.08.2011

Umbrea, cik tad aptuveni ņem tādi vietējie?

u
umbrea 29.12.10. 09:27 | Kāzu datums: 24.07.2010

Ievuciss-atbildēju privāti.

k
kukuruku 29.12.10. 17:29 | Kāzu datums: 17.07.2010

Vienkārši fantastisks muzikants! Viens pats fantastiski spēlē un dzied, vasarā ņēma par 2 dienu kāzām 150 Ls. Apskatiesties draugos, tur var arī paklausīties viņa mūziku, bet dzīvajā ir daudz foršāk. Noskatīju citās kāzās un sagribēju sev :)

J
Jena 29.12.10. 20:45 | Kāzu datums: 17.07.2010

Mūsu kāzās spēlēja Eversi: vīrs, sieva. (vēl jābūt dēlam, kurš spēlē uz saksofona, mūsū kāzās nebija.) Repertuārs: LV, RUS, latgaliešu.
Mums nospēlēja ļoti sirsnīgu pirmo valsi, arī pēdējo pirms gulētiešanas. Mičošanas laikā spēlēja uz ģitāras.. Kas man likās ļoti svarīgi - viņi nopietni piedomā pie repertuāra - jestras dziesmas par mīlestību, laimi, prieku utt. Un protams, pielāgojas publikai. Nevis kā piedzīvots vienās kāzās - kā tik dziesma, tā pat nelaimīgu mīlestību ("Neviens nepieskarsies nemūžam, pie šīm krūtīm, šīm gūžām.." - sit vai nost, bet tā nav kāzu dziesma - man tas liekās briesmīgi un nepieņemami, Dejām tās dziesmas bija OK, bet ne kāzām).
Mēs un viesi bijām sajūsmā par Eversiem.

Cena: 250 Ls/1 diena, 300 Ls/2 dienas.

J
Jena 29.12.10. 21:10 | Kāzu datums: 17.07.2010

Mūsu vakara vadītāju gan nevaru ieteikt.. vairāku apsvērumu dēļ, bet galvenokārt, lai nesabojāto to dienu sev un viesiem :)
Te vienai no šī gada augusta līgavām bija ļoti pozitīva pieredze ar kāzu vadītājām Latgalē :)

Cielava 30.12.10. 08:38 | Kāzu datums: 18.10.2008

Muzikanti - Tony & Bony band. Ir arī kopā ar folkloras kopu programma mičošanai.
Tonija Breidaka Dombrovska meklējama Draugiem.lv
Repertuārs plašs - solistei ģeniāla, samtaiina balss - esmu dzirdējusi citos sastāvos, bet Latgales pusē spēlē šādā.
Par cenām šim sastāvam nezinu.

V
Vin:) 30.12.10. 09:28 | Kāzu datums: 24.07.2010

Mums kāzās spēlēja OTTO - visi - gan mēs paši, gan viesi bija sajūsmā :) jestri joki, laba un kvalitatīva mūzika, pa vidam kāda atrakcija - tagad no citām līgaviņām dzirdu, ka mūsu viesi arī šos iesaka kā labus esam :)

Protams, atrakcijas ar vedēju akceptu, jo esmu bijusi vienās kāzās, kur muzikante - kaut kāda dāma, šķeit, Aija no Rēzeknes (bet ne tā, kas jau viņā saulē un savulaik daudz dziesmas pati komponēja) pa vidu vedēju scenārijam jaucās ar savām atrakcijām, kas bija ļoti nevietā - piemēram, vedēji nosauca tostu par vieniem vecākiem - vecāki iededza svecīti jaunās ģimenes pavardā.. pēc scenārija bija ar mazu pauzi jābūt svecītei par otriem vecākiem (kas, manuprāt, jebkuram ir pietiekoši skaidrs, kur nu vēl kāzu muzikantam) bet šī bāba pa vidu piecēlās ar akordeonu un sāka veco dzertiņgabalu - "kas Janvāra mēnesī dzimis..." un tā līdz decembrim