Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Vakara vadītāja un muzikanti
Sveiki!
Es meklēju kāzu vakara vadītāju, kas sadarbojas ar muzikantiem. Varbūt varat ieteikt labas vakara vadītājas cenu amplitūdā 150-250Ls. Svinības notiks Ogrē, tā kā, ja ir laba pieredze, varbūt kāds var ieteikt muzikantus? Man vēl ir vēlme atsevišķi samkelēt saksofonistu, kas spēlētu laulības ceremonijā un dažās izdarībās. Ja kādam ir ieteikumi par šo tēmu, tad gaidīšu atbildes (varat rakstīt arī privāti) ;)
Viss labakie vārdi par šīm meitenēm,spelē fantastiski The Green Land.Vari sameklēt viņas Draugos.
http://www.draugiem.lv/music/artist/?id=24896
Mums tikko Ziemassvētku darba balli nospēlēja arī Ogres pusē baigi foršais trio. Kolēģe bija caur Ķekavas mūzikas skolu atradusi.
Bija taustiņi, ģitāra akustiskā un tā solo laikam un trešais puisis kolosāli spēlēja vijoli tādā roka un kantrī stilā - gluži kā šitā Vanesa Meija. Sākumā mums piedāvāja kvartetu, esot arī sieviete soliste, kas spēlē akordeonu un vēl laikam arī ģitāru, bet mums pietika ar trio.
Nolīgām no 22.00-3.00. Puiši ieradās jau 20 kopā ar mums - palīdzēja telpu sakārtot, kamēr visi vācās spēlēja fona mūziku, un beidza spēlēt tikai 6.00 un arī piemaksāt neko neprasīja. Samaksājām 250 ls. Telefons - 27460879 ( Zane vai Aldis)
Ir ļoti laba pieredze ar grupu Sievasmāte laukos. Tur arī ir 3 cilvēku sastāvs, bet var izvēlēties 2 vai visu komandu ar bungām. Ideāli ir, ja sastāvā ir džeza dziedātāja Antonija Breidaka. Vienkārši ir kaifs klausīties. Nederēs tiem, kas gaida lētu popmūziku. Telefons - 26410710.
Vēl esmu bijusi ballēs, kur dzied Laimis Rācenājs. Viņam baigi labi sanāk visus itāļu solistus atdarināt un vecos džeza dziedātājus. te gan kontaktus nezinu.
Visburvīgāko kāzu dienu mēs ar vīriņu šovasar piedzīvojām pateicoties kāzu rīkotājai Ingūnai Šķesterei. Arī viņas ieteiktie muzikanti bija kolosāli. Kaut gan pagājis jau gandrīz pusgads, mēs vēl joprojām dzīvojam skaistās atmiņās par šo dienu.
Savas kāzas plānojām atrodoties ārpus Latvijas, tomēr Ingūnai tas nebija šķērslis, lai radītu mums šo dienu tieši tādu kā vēlējāmies. Viss bija super! Vēl joprojām esmu sajūsmā!!!!!
Pirms izvelaties vakara vaditaju, kartigi pameklejiet atsauksmes, jo savas kazas diemzhel sabojaajaam ar kazu vaditajas palidzibu