FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Iesakiet, lūdzu, vakara vadītāju!

l
lauvens 14.01.11. 22:27

Mīļās meitenes, mums ir sanākušas problēmas ar to, ka plānotie vedēji atteicās no atbildības un nevienu citu piemērotu pāri pašlaik nevaram atrast.
Vai jūs varētu, lūdzu, ieteikt kādu labu, jautru vakara vadītāju? Kādi vispār ir vakara vadītāja pienākumi? Cik apmēram izmaksā vakara vadītājs (ieskaitot nepieciešamos sīkumus, balviņas utt.)? Mūsu lielākā problēma laikam ir tā, ka neatrodamies pašlaik Latvijā, bet kāzas notiks Latvijā!
Būšu ļoti priecīga, ja topošās un esošās līgaviņas padalīsies savā pieredzē! :)

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
e
eduxxx 14.01.11. 22:53

Pasākuma vadītāja pienākumi var būt dažādi sākot no visa noorganizēšanas (kad vedēji ir tikai kā liecinieki) līdz tam, ka tikai vada atrakcijas viesu namā! Tas viss jūsu pašu izvēle. cenas līdz ar to ļoti dažādas, bet ar kādiem 100-300ls jārēķinās. Tas, protams, atkarīgs no vadītāja un viņa atpazīstamības. Minētajā interneta lapā, labajā malā var atrast dažādus rakstus par kāzām, apskaties, varbūt noder! Lai izdodas!

l
lauvens 15.01.11. 16:20

Paldies, eduxxx!
Esmu atradusi vairākus vakara vadītājus, taču biedē tas, vai tiešām viņi labi novadīs kāzas. Tamdēļ ļoti priecātos, ja kāda/kāds varētu padalīties ar tiešām labu vakara vadītāju kontaktiem (no savas vai citu cilvēku pieredzes).

Z
Zane:) 15.01.11. 22:27 | Kāzu datums: 19.06.2010

Kurā vietā plānojat svinēt savas kāzas!???
Mūsu kāzās bija 2 vakara vadītāji, noorganizēja mazo kāzu ceļojumu, novadīja vakaru..., bija super, mēs un visi viesi bija ļoti apmierināti...
Viņi piedāvā vairākus scenārijus gan ar eņģeļiem, gan pils spokiem u.c., viss atkarīgs no Jūsu vēlmēm...
Turklāt izgatavo arī ielūgumus, galda kartes, amata kartes u.c.
Principā par visu var vienoties...

l
lauvens 16.01.11. 15:11

Mums laulību cermonija plānota Rīgā, bet svinības notiks pie Cēsīm.
Vai vari, lūdzu, pateikt, cik jums izmaksājās šie vakara vadītāji un vai vari arī iedot viņu kontaktus?

K
Korg 17.01.11. 13:41

Mana vadītāju top augšgalā noteikti ir Beata Bērziņa un Gundega Šmite.
Abas ar lielu pieredzi, ļoti profesionālas, izdomas bagātas, perfekti saprot klientu.
Ar vadītāju noteikti ir jātiekas un jāsaprot - vai tas ir MŪSU cilvēks.

a
aurora 10.04.11. 00:28

tikai ne Gundegu!!šī vadītāja spēj jebkuru pasākumu izbojāt!pavirša attieksmē un rupja pret viesiem.

J
Jaunā_sievasmāte 14.07.11. 23:55 | Kāzu datums: 21.05.2011

Manas meitas kāzas jau pagājušas, bet sirdī vēl rūgtums! Mums vakara vadītāja bija Gundega Šmite. Neteikšu, ka viņa ir slikts cilvēks, bet, kā vakara vadītāja, viņa apsolūti neder. Esmu bijusi daudzās kāzās, un saprotu- vakara vadītājam ir jābūt dabas dots talants, kas Gundegai diemžēl nav. Nolasīt no lapas var jebkurš, it īpaši, ja to ir sagatavojis kāds cits... Pat kāzu avīzi, ko veidoja vedēji, nejēdza izdalīt! Piekrītu Aurorai, ka viņa ir rupja. Uzskatu, ja tev ir savs arods, un, tu par to saņem atalgojumu, tev savs darbs ir jāizdara labi! Un vispār-es viņai ieteiktu ieskatīties spogulī, lai kāzu foto nav jātaisa korekcija! Ja kādam ir citas domas par Gundegu Šmiti, gaidīšu atsauksmes! Tomēr jaunlaulātajiem šī ir īpaša diena, neļausim neprofesionāļiem to izbojāt!

Bailey 15.07.11. 10:33

Dažkārt vakara vadītājam nav citas vainas kā vien.... nesaderība ar konkrēto auditoriju. Tāpēc jau Korg saka, ka jātiekas ar vairākiem vadītājiem, lai saprastu, kurš ir Tavējais, kurš saprot Tevi vislabāk, ar kuru Tu jūties vislabāk un Tev liekas, ka viņš sapratīsies ar Tavējiem. Jo, ja vakara vadītājs jūt, ka viņam neveidojas saikne ar auditoriju, viņš jau aŗī nejūtas labi...

K
Korg 15.07.11. 11:17

"Un vispār-es viņai ieteiktu ieskatīties spogulī, lai kāzu foto nav jātaisa korekcija!" - par šo teikumu ... nu, ko lai saka, tad jau uzreiz vajag izvirzīt prasības par apkalpojošā personāla parametriem ... zin, muzikanti pārsvarā nav skaistuļi un var izbojāt jebkuru foto, īpaši, ja spēlē dzīvajā un tiek fočēti darba procesā. Man ir nācies, spēlējot 2 kreklus nomainīt un pauzēs eju nevis stebderi stutēt, bet dvieli meklēt, lai sviedrus slaucītu.
Nez kam Gundega ir tā ieriebusi? Jaunā sievasmāte, kāzu vietu un datumu - studijā!!!!!!

Bailey 15.07.11. 14:08

Nu, studijaa saukt kaazu vietu un datumu laikam lieki, - katram ir savs viedoklis, kaadam ir jaaizskataas un kaa jaastraadaa vakara vadiitaajam. ja prasiibas pret vadiitaaju ir specifiskas, taas vajadzeetu aprunaat pirms kaazaam. Un veel ko esmu secinaajusi - nereti jaunaa paara gaume atshkjiras no vecaaku gaumes. Un nereti taadeelj vadiitaajam ir jaalavieree...

J
Jaunā_sievasmāte 15.07.11. 23:19 | Kāzu datums: 21.05.2011

Es izteicu tikai savas un kāzu viesu domas. Kā jau teicu, man nav nekas pret Gundegu kā cilvēku, bet gan, kā kāzu vadītāju. Vēlreiz un vēlreiz pārskatījos kāzu video. Runājot par kāzu viesiem- 80 procenti bija jaunieši vecumā līdz 28 gadiem. Kādu auditoriju jautrām kāzām tad var vēlēties? Var jau būt, ka viņa vēlējās vecāku paaudzi, jo vecvecākus, kam ir 70 gadi, Gundega jau pašā sākumā uzrunāja uz -tu-. Ir jau jābūt taču kaut kādai cieņai pret vecumu.
Par atrakcijām un spēlēm- Nezin kāpēc neviens par viņas stulbajiem jociņiem īpaši nesmējās. Tāpat mūslaiku jaunatne ne sevišķi saprot krievu valodu, lai saprastu krievu dziesmām vārdus. Un, man liekas, ja notiek kādas izdarības ar jauno pāri, to vismaz pasaka un tiek pieaicināti arī skatītāji, nevis visi sēž pie galda. Tālāk sēdošie nemaz nesaprata, ka tur kaut kas notiek.
Tāpat arī- jaunais pāris tika nolikts gulēt ātrāk, nekā viņi paspēja svētku torti apēst!
Par to, ka viņai vajadzētu ielūkoties spogulī- Kāzu viesus viņa sagaidīja treniņbiksēs!!! Laikam negaidīja, ka mēs tur ieradīsimies noteiktajā laikā:D Pēc tam gan viņa pārģērbās, bet vajadzētu saprast, ka cilvēkam, kam ir izteikti liels vēders (es ļoti atvainojos, ja viņa ir stāvoklī), īsa adīta bolero jaciņa īsti gan neiederētos. Es nenoliedzu, katram mums ir savi trūkumi, arī man, bet nevajag būt modelim, lai vienkārši SOLĪDI izskatītos.
Muzikanti gan bija jauki- grupa" Avārijas brigāde", varu ieteikt arī citiem. Arī fotogrāfs- Artūrs Zuika. Patiešāam cilvēki gatavojušiem. Paldies viņiem!

J
Jaunā_sievasmāte 15.07.11. 23:58 | Kāzu datums: 21.05.2011

Ja kāds grib vairāk ko uzzināt par Gundegu Šmiti, par viņu var palasīt Delfi forumā -http://forums.delfi.lv/read.php?f=118&i=143908&t=143908 , tā kā tā domāju ne tikai es vien!

Vitta 17.07.11. 21:04 | Kāzu datums: 02.07.2011

Varu ieteikt vissuperīgāko kāzu un pasākumu vadītāju, kādu esmu savā dzīvē redzējusi un kurš par laimi vadīja arī mūsu kāzas - Viesturu!! Viņa kontakti ir tepat mājaslapā, rekur links -
http://www.precos.lv/pakalpojumi/kazu-rikotaji/client.php?client_id=2698534
viņš ideāli sapratās ar visiem kāzu viesiem un panāca, ka mūsu kāzas bija super jautrs un sirsnīgs pasākums...ai, nevaru jau visu tā uzreiz izstāstīt!! Puisim ir supertalants!!! :D Lai veicas!!

k
kristihs 19.07.11. 09:25

Ketija Puze, Jauna atrakstiva, visiem bija loti jautri un priecigi, godam tika ar saviem pienakumiem gala, jau no dzimtsarakstu nodalas, speja izklaidet viesus ari kad mums bija 1h pasniegta davana no vecakiem tikai 4rata ar vedejiem.
Vari uzzvanit apjautaties, 26519852

kerija21 19.07.11. 15:58 | Kāzu datums: 21.05.2011

mēs savu vakara vadītāju meklējām ilgi. sarakstījos/sazvanījos ar vairākiem potenciāliem vadītājiem, beigās ar 3 arī tikos. un pēc satikšanās bija skaidrs, ka Inga Riekstiņa būs īstā. tiešām ieskau un cena salīdzinot ar to, ko prasīja citi, bija diezgan zema.
var viņu atrast draugos,

i
ingreta 20.12.11. 21:45 | Kāzu datums: 20.02.2016

Pavisam nejauši manās rokās nonāca video kur kāzas bija vadījusi Beate Bēriņa un varu pateikt tikai savu viedokli.ļoti nepatika viņas runas veidas jo katrs teikums bija piesātināts ar vārdiem-ārprātīgi,pavisam,ļoti......Piemēram vairākums iskanēja teikums -ārprātīgi vienkāršs.Kaut kā likās ļoti vulkārs teksts kurā neizskanēja sirsnība un mīļums.Esmu redzējusi kādu vīrieti vadām ,teikšu gan ka krievu kāas un pats viņš krievu tautības neliela auguma ,bet nu vienkārši jauks cilvēks ar sirsnību ,savu jociņu un tiešām atraktīvas kāzas.
Negribu nevienu paemot un nolikt ,bet ieteiktu jaunajām līgavām ļoti izsvērt ,pieprasīt kāu vadītājiem video ierakstus no viņu vadītajām kāām lai ir kaut neliels ieskats viņu darbībā.
Lai visām jauks un mīlš kāzu gatavošanās laiks.

M
Mele 21.12.11. 01:22

Man interesē ingretas mērķis rakstot šo komentāru - vai nav mazliet netaktiski kāzu vadītājam/vedējam piedalīties šādā diskusijā, turklāt nekorekti izsakoties par sava amata brāļiem (māsām)? Ja pārējais teksts sagādā grūtības gramatikas ziņā, tad jau nu personas vārdu gan vienmēr vajag pacensties uzdrukāt bez kļūdām. Vai tas tāpēc, ka liela emocionāla spriedze komentējot bijusi? ja jā, tad kur tāds naids?
Turklāt, mans ieteikums, lai nekļūdītos kāzu vadītāja/organizētāja izvēlē, noteikti pirms lēmuma pieņemšanas potenciālo vadītāju vajag satikt, aprunāties (nepieciešamības gadījumā pat vairākkārt), domāju, ka jebkurš saprātīgs cilvēks spēj pats izvērtēt vai tas ir tas, kas vajadzīgs. Negribas ticēt, ka zinošs, inteliģents, komunikabls cilvēks pēkšņi kāzās pārvēršas par totālu nejēgu un neprašu...
Un ar ieteikumiem šeit ļoti grūti, jo tas, kas man liekas jautrs un interesants, citam liksies 100reiz dzirdēts/redzēts vai garlaicīgs...Nu jābūt klikškim :)

Vēlu veiksmi!

s
sencis 21.12.11. 10:50

Pārlapoju savu kāzu, kuras vadīja Beata Bērziņa, video - redzēju ar kādu sirsnību jaunais pāris tiek sagaidīts svinību vietā; redzēju ar kādu mīļumu tiek pasniegti vadītājas sagatavoti atstāsti par pāra satikšanos un saderināšanos. Redzēju cik aprīnojami vienam cilvēkam izdodas savākt un vadīt 70 cilvēku lielu pūli, noturot visu interesi ar jautriem jokiem un pārdomātām izdarībām. Neredzēju nevienu sēžam malā spēļu laikos, toties pat kūtrāko viesu sejā bija saskatām azarts un prieks. Redzēju neredzētas spēles, kāzu tradīcijas un mičošanu, kas perfekti iederējās kāzu noskaņā un noformējumā, un pēc priecīgajām un apmierinātajām jaunā pāra un viesu sejām spriežu, ka vadītāja ir attaisnojusi uz viņu liktās cerības, lieliski tiekot galā ar šo atbildīgo uzdevumu.
Tās ir lietas, ko novēroju, skatoties kāzu video, un, manuprāt, tās kā reizi arī ir tās lietas, par kurām topošajiem laulātajiem ir visvairāk jautājumu, uzburot savu kāzu norises ainiņu.

K
Klinģerīte 21.12.11. 11:01 | Kāzu datums: 01.02.2012

Nu tad tā - lai nebūtu lieku vārdu, slēptas reklāmas vai anonīmas kritikas - Lūdzu video studijā!

Abas iesaistītās puses - droši ievietojiet saites no Youtube vai vimeo, lai arī mēs varam izvērtēt, kā tad ir patiesībā.

Jūs viens otru slavēt un nolikt variet arī pasākumos. Bet mums, līgavām, kāzas tad būs tikai vienas. Nu tad dodiet iespēju vērtēt arī pašām.

i
ingreta 21.12.11. 13:35 | Kāzu datums: 20.02.2016

Nevienu nenoliku un jau gadu ar šo amatu nenodarbojos.Vai tiešām cilvēki nemāk uklausīt kritiku.Es pateicu savas domas un savu viedokli ,domāju ka neatkarīgi no tā kas es esmu kāu vadītāja vai līgava man drīkst būt savs viedoklis.Jā man nepatika viņas darba stils ,kas tur slikts?Kādam varbūt patīk,nešaubos.Mēs katrs esam savādāks un kas der vienam neder citam.
Jā esmu redzējusi 2 viņas vadītās kāzas un abas man negāja pie sirds.
Mana meita pašlaik gatavojās kāzām un viņai ir tieši tādas pašas domas,kaut gan viņai vispār nepatīk kāzu vadītāji kā tādi.