Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Sievasmāte laukos
Esmu lasijusi labas atsauksmes par grupu Sievasmāte Laukos, tachu isti vel neesmu sapratusi, vai vinu repertuars ir dejojams un lustigs. klausoties vinu dziesmas, shkiet, ka tas tende uz fona muziku. Vai kadam ir pieredze?
Vari ņemt nešauboties, dancāsi Tu un tavi viesi ar :)
Vismaz to sastāvu, ko dzirdēju šovasar kāzās viesu namā Kunči, par nelustīgu nevarēja nosaukt, bija nonstop popūriji. Jā, bija izcili laba fona mūzika un ģeniāla soliste, kas dziedāja a la Nora Bumbiere/i Laiza Minelli. Es nezinu, ja ir vajadzīga umcā ballīte nonstopā 3 stundas, kur muzikantiem viss notiek ar ierakstītiem pavadījumiem, tad šī laikam nebūs īstā komanda, jo viņi spēlēja nevis atskaņoja.
Kāzās nav vajadzīgs koncerts, kāzās vajadzīgs komandas darbs, kur muzikantiem jābūt uz viena viļņa ne tiakia ar viesiem, bet arī vedējiem vai kāzu vadītājiem, nedrīkst jaukties vedēju scenārijā bez saskaņošanas utml.
Kur es rakstu, ka minētā grupa jaucās vedēju darbā?
Viens no minētās grupas jau pirms pāris gadiem spēlēja arī manās kāzās un toreiz ļoti palīdzēja ar idejām, bet kāzas Kunčos vispār bija sakarīgākās kāzas, kādas man vispār bija nācies būt kā viesim. Gods un slava organizatoriem un visiem pakalpojumu sniedzējiem - viss notika laikā, viesiem nekur nebija jānīkst, kaut arī jaunais pāris atbrauca pavēlu uz viesu namu, muzikanti jau bija klāt ļoti agri un visu laiku spēlēja, bija saorganizēts furšeta galds. Kad pati nākamreiz iešu vedējos, noteikti kontaktēšos ar šo kāzu vedējiem, lai viss būtu tik pat labi.
Jūs mani pārpratāt, manam komentam nav itin nekāda sakara ar jūsu komentāru. Šajā tēmā nav nekāda sakara arī ar organizatoriskajiem jautājumiem (furšeta galda organ.)
Meitenes, padalieties, cik maksā šīs grupas pakalpojumi uz vienu vakaru?
Baley : "Vari ņemt nešauboties, dancāsi Tu un tavi viesi ar :) "
+ Pievienojos.
Paldies par info :) mums vienkārši ir tik interncionālas kāzas, ka gribās, lai visiem būtu jautri. Vēl dzirdēju, ka Vigars un Vladimirs ir laba grupa.