Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Sievasmāte laukos
Pēc daudzām labām atsauksmēm gribētos dzīvajā dzirdēt kāzu muzikantu grupu "Sievasmāte laukos". Marta sākumā tiek plānota "noklausīšanās" kādā kafūzī Rīgā vai Siguldā.
Varbūt kāds vēlas pievienoties? :)
Ja tā, rakstiet šeit vai personīgo ziņu. Par datumiem tad jau vienosimies! :)
Super. Ja būšu Latvijā, noteikti aiziešu paklausīties ;)
Laikam neprecīzi izteicos. :)
Ideja sekojoša - ja ir 3-4 pāri, kas būtu ieinteresēti grupu nolīgt uz kāzām, tad tiek rīkota noklausīšanās.
Bet pieļauju, ka arī citi interesenti prom dzīti netiks. ;)
Joprojām aktuāli. :)
Hmm, vai tiešām visi mūziķus nolīgst bez klausīšanās?
es viņus esmu panjemusi uz 2. jūliju, padodiet man ziņu par datumu, gribas zināt,. lai velak nav skrobigi
27095850
Viola
Sveika!
Labi, došu ziņu!
Tev arī personīgā ziņa. :)
Sveikas!
Ziņoju, ka 4. martā no 19.00 līdz aptuveni 21.- 21.30 Valentīna ielas pašā galā pie Zasulauka stacijas sliedēm ir rūpnīcas RITA ēdnīciņa - būs "Sievasmāte laukos" mēģinājums.
Interesenti laipni gaidīti! :)
Ļoti centīšos tikt kopā ar vienu pāri. Paldies par info.
Paceļu tēmu - varbūt vēl kāds vēlas šovakar pievienoties! :)
meitenes, kas bija uz noklausīšanos - ko sakat? kā bija?
bijām, bijām varen smagi vīlušie,s nu nevienam neieteiktu....
jau esam atraduši citus fantastiskus muzikantus , šoreiz gandrīz ar personīgu koncertu un visu detaļu izrunāšanu!
Alkohols + darba atdeve, rezultāts gaužām bēdīgs. Nevēlos nevienu nomelnot, bet izbaudīju savās kāzās, bijām ļoti apbēdināti :(
Nu lūk, manas kāzas bija šā gada jūlijā un, izlasot superlabās atsauksmes šeit forumos par šo apvienību, viņus arī sarunājām savām kāzām...
Es teiktu ĻOTI, ĻOTI slikti... diemžēl!
Tikšanās reizē sevi Jānis tā saslavēja, likās tiešām cerīgi!
Bet jo vairāk sevi slavē, jo sliktāks rezultāts. Dziesmu izvēle briesmīga, dziesma mammām - speciālveltījums, tā kā bērēs, beigās es kā līgava ņēmu rokās dziesmu grāmatu un rādīju kuras dziesmas spēlēt!
Turklāt bijām sarunājuši 4 cilvēkus, no kuriem viena meitene sliste, beigās tikai laikam 3 dziesmas pa vakaru nodziedāja, tiešām nezinu ko viņa mūsu kāzās darīja. Bundzinieks un ģitārists ar TĀdu "peregaru".
Uzmanieties un ja esat viņus sarunājuši, izrunājiet visu... vai labāk sarunājiet kādus citus muzikantus... jo jautrības nebija nekādas!