FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Vai par vakara vadītāju Solvitu Balodi?

n
nicola 23.02.11. 23:04 | Kāzu datums: 30.07.2011

Kāzu rīkotāja un vakara vadītāja Solvita Balode? Vai kādai no jums viņa ir vadījusi vakaru? Kādas atsauksmes? Vai patika?

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
B
Barba 24.02.11. 10:38 | Kāzu datums: 04.05.2011

Esmu dzirdējusi labas atsauksmes, bet gan laikam nebija no lētākajiem variantiem :)

g
gacho 25.02.11. 21:41

Ir redzēts, ļoti profesionāli viņa strādā, cepur nost!

N
Nina2011 18.09.11. 13:01

Neiesaku sho vaditaaju, es biju viilusies! Biju kaazas un biju shokaa, vaditaja vispaar neparvaldija krievu valodu, kaut arii man ligava teica, ka tika uzsveerts, ka bushot daudz krievu publikas, un vadiitaja teikusi kaa tur nav nekaadu probleemu un ari precos.lv reklamee sevi kaa krievu val. parzinos vaditaajs. Nespeeja publiku iekustinaat, jo manupraat tas ir galvenais, kas kazu vaditajai japrot!!Nebija sirsnibas, netika pat dots vaards ne jaunajam parim, ne vecaakiem. Ja kaut kas tika runats krieviski, tad ar lielu akcentu un diezgan nesparotami. Nebija ne tosti, ne runas, ne iepazishanas viens ar otru, jo tak cilveki nezin pat kas vinam blakus sez! Ari latviesi teica, ka bija vilusies, jo nespeja uzturet romatiskumu, milumu, saliedetibu un galu gala jautriibu!!!

n
nicola 19.09.11. 14:04 | Kāzu datums: 30.07.2011

Es arī vīlos. Reklāmraksts iespaidīgs, bet īstenībā nekā tur nav. Tāda muļļāšanās vien bija. Kur viņas trakums normas robežās, nezinu? Atbrauca pavisam nesagatavota. Tieši tā , kā Nina2011 saka, nekādas sirsnības, bez emocijām. Auksti un nelabprāt. Atbrauca, atzīmējās, pāēda , paņēma naudu un aizbrauca. Labi, ka mums bija superīgi vedēji. Malači! Tad nu Solvitas vietā nostrādāja viņi. Es, savukārt, meitenēm iesaku nepavesties uz reklāmām, kā to izdarīju es. Simts reizes jau nožēloju. Pateicoties vedējiem , vakars izdevās lustīgs un neaizmirstams. Bet ne Solvitai.

p
puma101 03.10.11. 23:36 | Kāzu datums: 20.08.2011

Piekriitu arii es gan Ninai gan Nicolai. Precos.lv reklama tieshaam iespaidiga, bet patiesiba viilos.Diemzheel man bija viesi tadi, kurus vajadzeja iekustinaat, kad solvitai teicaam, lai iekustina viesus ar dejam konkursiem utt, vinja atbildeja:es nevienu aiz rokas nevilkshu.Vienvard sakot bija skumji, publika nebija saliedeta, nebija ne miluma ne romantisma, ne kaa absoluti interesanta. Runaa vinja diezgan klusi, tapec otra galda galaa neko nevar dzirdeet. Un jaa, protams, arii mums bija problema ar krievu valodu. Nabaga krievu tautibas cilveki nesaprata ne varda ,Kaut gan bija uzsveerts, ka buus krievu publika, uz tika atbildeets, ka nav nekaadu problemu ar to. Esmu arii viilusies Precos.lv comentaros, jo var teikt, ka gan vaditaju izvelejos no Precos.lv gan fotograafu un abos viilos, tapeec laikam neuzticeshos nezinamiem komentariem un reklamaam un vislabak visiem iesaku izveleties peec draugu rekomendacijaam!!!!

g
gacho 04.10.11. 20:47

Taa nu ir gadiijies un izskataas, ka esu bijis vienaas no shiim kaazam un kauns par maniem itka draugiem kuri shitaa runaa.....ne jau vakara vadiitaaja bija vainiiga,ka mikrofona vads ir metru garsh un zaale dikti gara,ka nevar sadzirdeet un dj var teikt vispaar nav,kauko kompii provee ar milzu pauzeem, muzikaa neorienteejas, aparatuura cherkst un bija arii atrakcijas kad visi jautri darbojas, tikai pec tam nebija muuzikas ...... vadiitaja bija forsha! Pashiem vairaak jaagatavojas kaazam, nevis jaaierodas atziimeeties un jaavaino citi...vedeejmaate aiz nekaa nezinaashanas pat pinkshkeeja jau dienas gaitaa...kad ar vadiitaaju veel nekaada sakara.Te es taa iisumaa,laikam cilveekiem vienmeer kaads jaavaino un esu jau teicis-jaaballejas pashiem ,nav nekaads bernudarzs vai senie laiki kad kaadu vilkt aiz rokas un luugties!Un ja viesi peec vairaakarteja aicinajuma nesaka nevienu tostu, tad padomaajiet pashi kapec vinjiem par jums nav ko teikt vai sakaamais uzrodas tikai reibumaa!
Ar vadiitaju Solvitu viss ir kartiibaa! Un pats dzirdeeju kaa aktiivaakie pateicas vinjai,taa ka labi nebija tikai tiem kuri pashi nezin ko grib un pukst pa dziivi sveshumaa!

l
ligavina16 20.07.16. 14:01 | Kāzu datums: 16.12.2015

Es arī neiesaku šo sievieti. Man viņa sastāstija, ka strādā tik orģināli un profesionāli, bet nekā nebija.  Atbrauca, dažus uzdevumiņus izdarīja, savāca naudu un aizbrauca. Vēsa. Labi, ka man viesi bija atraktīvi un izglāba visu pasākumu. No viņas nenāk nekāda sirsnība, mīļums. Divas dienas pirms kāzām vēl paaugstinājua savu summu, jo viņas kolēģi redziet prasot vairāk. Ļoti nesmuki izdarījās. Meitenes neiekrītiet uz skaistajiem vārdiem , glaimiem un reklāmas.  Neko orģinālu,kas nav bijis citās kāzās arī neredzēju, ko solija. Žēl iztērētās naudas tādai nullei. Tad labāk laikam paņemt un piemaksāt īstam vakara vadītājam.