Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
DJ kāzās
Sveikas ligavinas, kuras ari apdoma iespeju par DJ kazas!
Kadi jums iemesli sadai izvelei un kuru DJ tiesi izvelejaties (cik maksa)?
Es saku nosverties par DJ, jo viesu nams ir diezgan mazs (vai pareizak sakot, esam saaicinajusi parak daudz viesu)..:) un ar muzikantu izvietosanu butu problema. Bez tam, ja bus silts laiks, tad mes gribetu dejosanu rikot ara - tad jadoma ka tos muzikantus ar visu aparaturu parvietot un manuprat ta nav ipasi laba ideja..:D
Bez tam mums butu iespeja klausities dazada zanra muziku - klasisko pie pasam vakarinam, jestru pie spelem un salsas ritmus pie pasas dejosanas..
Mums bija DJ, jo zinājām, ka mūziķi AC/DC un ZZ Top diez vai nospēlēs:)
Bet DJ bija pazīstams un daudzos tusiņos jau pārbaudīts, spēlēja mūziku no latvju gabaliem līdz rokam, visi izdejojās kā vēl nekad un bija sajūsmā, pat vecāsmammas:) brīnišķīgs un negaidīts pārsteigums bija gaismām izrotātā zāle + vēl atraktīvi piepalīdzēja aktivitātēs, uzrunās u.c.
Jānis Ozols jeb DJ Johansons no Malimbushow.
jā, un tas ir tiešām piemērots variants, ja vajag mūziku arī ārā - atliek tikai izlikt tumbu.
man arii buus DJ , jo mums ir internacionaalas kaazas ...... es latviete, vinjsh ungaars un vinjam saakumaa ljoti gribeejaas dziivo muuziku , bet iebildu , jo es savaas kaazaas arii ko no Praata veetras , Tumsas un Liepinja gribu dzirdeet ..... un shaada apsveeruma deelj palikaam pie DJ .....jo nu viesi sameeraa jauni , vecaakie viesi ir muusu vecaaki .... un nu DJ var uzlikt gan letinjus , gan ungaaru, gan citu muuziku ....
mums DJ + aparatuura , no 16 - liidz peedeejam dejotaajam ir pa 250 EUR :)
ļoti labs variants...Es arī domāju par DJ,jo tad var gan latvju gabalus,gan ārzemju uzlikt visiem pa gaumei un vēl pluss,ka nav cilvēciskā faktora kas ir grupai- viens bundzinieks saslimst, ģitārs peidzeras, neskan instruments, tad vēl jāatpūšas pa vidu kādam un līdz rītam spēlējot viņi prasa mežonīgas summas.
DJ plusi- tumbas savelk kur gribas, mūzika visām gaumēm(jo man personīgi nepatiktu ja manu mīļākoārzemju gaablu atskaņo kaut kāda lauku blice, zūd smeķis), nav pārrāvumu mūzikā... atpūtas paužu utml...
Nenoliedzu esmu bijusi daudzās kāzās, kur ir tiešām abi mūziķi,kuri iekustina publiku,spēlē līdz rītam,taču tas nav mans vienkārši... un arī krīzes laikā sanāk lētāk DJ.
Vislielākā kļūda ir paņemt kādu tuvu radu par DJ,esmu bijusi kāzās kur tuvākais līgavaiņa rads lika mūziku, gaumelaba viss ok, taču nabaga cilvēks pilnīgi neko no pasākuma neizbaudīja, jo tad bija jāliek pirmais valsis, visu laiku jāskraida pie pults lai aizpildītu klusuma brīžus(fona mūzika)- kad visi dejoja,viņš nabadziņš nevarēja pat vienu valsi ar'līgavu izmest,jo nākamā dziesma pēc valša uzleca kaut kāda metāla mūziak un viņam bija 'jāskiren glābt situācija... katrā ziņā tas ir atsevišķš pienākums kāzās,par ko labāk samaksāt un viesiem baudīt to :)
Mums arī būs kāzās DJ. Jo man un topošam vīram patīk mūsdienīga mūzika un vēlamies mūsdienīgas kāzas. Protams skanēs arī pāris veco populaāo gabalu, lai vecākiem arī būtu patīkami, bet parsvarā mūzika būs orientēta uz jauniešiem. Biju pāris kāzās kur visu vakaru muzikanti dziedāja vecās dziesmas, man personīgi ne ļoti jautri gāja. DJ nāk komplektā ar vakaru vadītāju 300 Ls, bet atsevišķi maksā no 18.00-02.00 100 Ls.
Varu pateikti tikai ja izvēlēsieties DJ tad uzmanieties no dīdžeja Vitālija Feņko (dee_jay57) , jo mēs viņu pasūtījām spēlēt mūziku mūsu kāzās , bet viņš nemaz Neieradās!!!!!
Mums bija DJ:
Alekss Hercbergs
Kāzu un banketu DJ
Tālr.: 29395163
www.djpakalpojumi.lv
Kontaktus atradām tepat precos.lv un bijām ļooooti apmierināti. DJ ieradās laikā, viss bija kā vienojāmies, gan reperturārs, gan gaismas un pārējais, ne mirkli nenožēloju, ka izvēlējāmies DJ. Kāzu valsis tika atskaņots kā vienojāmies, nevis zālē, bet ārā un skanējums bija ļoti labā kvalitātē.
Un arī izmaksas bija saprātīgas, mazākas nekā būtu bijuši piemēram 3 vai 4 mūziķi.
Izlēmām par labu DJ šādu iemeslu dēļ:
1)viesu namā mūziķiem atvēlētā vieta bija pavisam neliela, maksimums 2 cilvēkiem;
2) nevarējām atrast tādus mūziķus kuru izpildījums mums patiktu (mums bija uzstādīts izmaksu limits mūzikai ~ 300 Ls, toties ar DJ vienojāmies par 200 Ls, summa bija atkarīga no tā cik ilgi spēlē, kur atrodas viesu nams un vai vajadzīga arī cita aparatūra, gaismas utml, bija iespējams arī lētāk, bet mēs paņēmām visu ko piedāvāja :)
3)gribējām dažādu mūziku atkarībā no noskaņas, gan džeziņu fonā, gan jestrus dejojamus gabalus,gan Raimondu Paulu vecākiem cilvēkiem, gan naktī bumsi bumsi jauniešiem, to visu varēja sakombinēt
Iesaku Aleksu :)