Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Vakara vadātājs krievu valodā
Sveikas, meitenes,
Manas kāzas ir pēc 3 nedēļām, bet vakara vadītājs joprojām nav atrasts! Esmu panikā, jo sakumā domāju, ka organizēšu nelielu programmu un viesu izklaidi pati (mums būs tikai 3.stundu gara pasēdēšana viena laba restorānā). Bet kaut-kā nesanāk - neviens negrib man palīdzēt ar īdējām, bet pašai pieredzes nav, tāpēc beidzot saprotu, ka jāaicina profesionāls. Gribu cilvēku, kas inteliģenti un neuzbāzīgi izklaidēs viesus, novadīs kādus 2-3 konkursus, loteriju (negribas neko tādu, ko parasti dara kazās). Sāku meklēt variantus –ārprāts! Prasa neadekvāti daudz, uzbāžas ar saviem DJ-iem un vēl esmu vainīga, ka negribu standarta programmu.
Vai kāds, lūdzu, var ieteikt kādu jaunu, pozitīvi domājošo, jautru cilvēku, kas var novadīt 2-3 konkursus un loteriju un organizēt cilvēku plūsmu par adekvātu cenu? Priecāšos par jebkādu info.paldies
Es varu ieteikt Valdi Melderu. Viņš specializējas uz starptautiskām kāzām. Bet var gadīties ka izmaksas būs lielākas par plānoto, bet pajautāt jau var. Droši rakstiet viņam draugos.lv, jo pati tā viņu sameklēju.
Varu ieteikt Andreju Veselovu. Super labs vaditājs, ļoti atraktīvs cilvēks. Bija ar viņu laba pieredze (mēs bijam vedēji). Viņam pat ir mājas lapa www.showman.lv - ja nekļudos.
Mums arī vadīja Valdis Melderis (mums gan bija LV/RUS) kāzas - viņš bija ideāls!
Gan bezgala patīkams kā cilvēks, gan arī ļoti labi māk "savākt kopā" publiku, divas valodas, utt. Vienvārdsakot, viņš bija vakara daļas lielākā veiksme :):)
Liels paldies, meitenes!
Gribu palūgt vēl Valda kontaktus, jo izskatās, ka draugos atrast cilvēku, kurš nav Tavu draugu lokā vairs nav iespējams. paldies