Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Vai kāds var ieteikt kāzu vakara vadītāju?
Sveiki! Kāzas jau pēc mēneša un domātā vakara vadītāja pēdējā brīdī atteicās... Vai varat ieteikt kādu vakara vadītāju, un ja ir tar visiem kontaktiem lūdzu!
Paldies jau iepriekš...
Es varu ieteikt vienkārši fantastisku vaditāju. Gatavu jebkuriem dzīves paversieniem (ir domāts kāzu laikā nekas neparedzēt nenotiks, viņa uzbūrs tā ka jūs neko sliktu nepamanisiet). Laba pieredze. gan RUS gan LV. Sagatavošanas laikā ļoti daudz rūpes ņem savās rokās. Fantastiskas idejas netradicionālām kāzām.
Ginta Pļaviņa
www.kazulaiks.lv - viņas mājas lapa.
pirms kāzām satikāmies ar ļoti daudziem vadītājiem, bet izvēlēties bija viegli.. mūsu kāzu vadītāju - Viesturu atceros ar platu smaidu sejā, tādēļ iesaku viņu visiem, kas vēlas savas kāzas padarīt par labāko notikumu ne tikai savā, bet arī viesu dzīvē:D
starp citu - manas precētās draudzenes izteica nožēlu, ka apprecējušās pirms manis, bet vēl neprecētās - berzē plaukstiņas, gaidot, kad arī viņām būs tik jautras svinības kā man!!! :)
telefons un kontakti ir atrodami šeit -
http://precos.lv/pakalpojumi/makslinieki/client.php?client_id=2698534
Paldies, Kerij, par ieteikumu - nu jau sievas kārtā ar vīriņu pavadu medusmēnesi pie jūras, daudz smejamies un pieminam visu ko no savas laimīgākās dienas un tā vien liekas, ka TO atcerēsimies visu mūžu un būs vēl ko stāstīt bērniem un mazbērniem!!!
Varu ieteikt Amazing komandu, sīkāka info un kontakti www.amazing.1w.lv
Viņi bija mūsu kāzu "atbalsta komanda", par viņiem varu teikt visu to labāko!:)
Mēs un viesi bija vnk sajūsmā! :))
Varu ieeikt Ketiju Puzi! 26519852.
jautra atrakstiva, spej ieintereset gan jaunus gan vecakus!!!!visi bija loti pareteigti un apmierinati.
Varu ieteikt - Uģis Točs, var atrast draugiem.lv. Riktīgs publikas iekustinātājs un spēļu meistars, mūsu kāzās uzturēja riktīgu jautrību!
Inga Riesktiņa
Kerija86 - nevaru atvērt to precos.lv lapu! :( vai Viesturu var sameklēt kādā citā veidā?
Viestura Vizuļa kontakti ir atrodami sadaļā Kāzu rīkotāji.
aa, liels paldies, man kkas ar internetu nenostrādāja. Bet paspēju jau viņu atrast draugos! :d
Arī iesaku Ingu Riekstiņu!