Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kāzu vakara vadītājs - Viesturs Vizulis
Sveiki,
Zinu, ka jau iepriekš forumā ir apspriests vakara vadītājs Viesturs Vizulis, taču tomēr gribētos zināt ko vairāk, tā kā viņš sevi pozicionē kā netracionālu kāzu vadītāju. Atsauksmes, kāds ir vadīšanas stils....
Jā un iepriekš jāsaka, ka Jūs visas kopā veidojat lielisku atbalstu jaunajām līgavām. :) Nezinu, ko darītu bez šī portāla. Paldies
sveika, Kristiane!
par Viesturu - viņš atšķiras no parastajiem kāzu vadītājiem ar to, ka ir profesionāls improvizātors - (varbūt esi bijusi uz improvizācijas teātri - tad zini, par ko runa) - tas ir kā aktieris, kas ne tikai spēj ideāli notēlot sagatavotu lomu, bet ir apveltīts ar talantu uz vietas, rēķinoties ar apstākļiem, impulsīvi rīkoties.
Vadīšanas stils - mēs ar Viesturu to smalki atrunājām pirms kāzām un gan jau katram pārim priekšstats par īstām kāzām ir savādāks.. mūsu kāzu vadītājs pieturējās pie mūsu noteikumiem - nekādu salkano frāžu, nekādu skaitāmpantiņu no lapas, nekādas viesu piespiešanas uz spēlēm, nekādas garlaicības!!!
Juhuu - joprojām jūtos kā no laimes apreibināta, atceroties savas kāzas - par tām varētu runāt un runāt... :D:D Lai arī Jums viss izdodas!!!
Paldies par informāciju! :)
Varbūt ir vēl kāds iespaids par Viesturu Vizuli ???
Meitenes padalaties :) Kas tieši ir tas netradicionālais viņa vadīšanas stilā?
Tā kā mana skaistā diena ir vien skaistās atmiņās, tad varu padalīties arī iespaidos par Viesturu.... Ja līdz brīdim, kamēr nebijām klātienē tikušies,es šaubījos, tad pēc tikšanās ar Viesturu ne man, ne manam vīram šaubu nebija - tas ir tas, ko mums vajag - jauks, sirsnīgs, mazliet haotisks savā sarunā, bet atvērts un pilns trakām idejām cilvēks... Viņš ne tikai uzdāvināja mums lielisku kāzu pasākuma atmosfēru, bet arī smieklu vēdersāpes viesiem...
Netradicionālais stils izpaužās tajā, ka nav tādu pierasto spēļu un atrakciju, kuras ir spēlētas jau n-tās kāzās, bet gan vakars notiek tādā stilīgā šovprogrammas stilā, kura laikā uzmanības centrā ir jaunais pāris, taču viesi ir pilnībā iesaistīti programmas, kuras ir sagatvojis Viesturs - intervijas, raidījumi, šova programmas.
Ja šaubaties - satikaties ar mākslinieku vai apmeklējiet kādu no viņa izrādēm Rīgas Improvizācijas teātrī! :)
Tieši par to es arī satraucos-"mazliet haotisks savā sarunā" ,cerams,ka viņš nav haotisks kāzās....bet par pārējo Tev piekrītu-atvērts un jauks cilvēks, bet nez kāpēc baidos....
Ja viņš nebūtu tāds mazliet haotisks, domāju, ka viņš nebūtu pārpilns ar dažādām kolosālām ideājām, par kurām neviens cits kāzu vadītājs līdz šim nav aizdomājies...
Mūsu dienu viņš novadīja kolosāli un nevis kā cilvēks no malas, kuri bieži vien krīt arī viesiem uz nerviem ar savu pārāk lielo aktivitāti, bet kā mūsu cilvēks, draugs, kurš īstajā brīdī uzņēmās iniciatīvu un organizēja nevienam no viesiem neredzētus šovus un programmas.
Noteikti nenožēļoju ne cik par Vietura izvēli. Vairāk - esmu sajūsmā. :)
Paldies meitenes!
Par "haotiskumu" pilnībā piekrītu Kristiane - TIK radošs un impulsīvs cilvēks nevar tak būt kā no akmens! :D Mums ar vīru tieši patika, ar kādu neviltotu aizrautību Viesturs ķērās pie mūsu kāzu vakara plānošanas - viņam tiešām rūpēja, lai viss sanāktu perfekti un nepiespiesti, un tā arī bija - esmu ļoti, ļoti priecīga, ka viņš mums bija! Man arī patika, ka viņš "vada kā draugs" - un tiešām tā arī ir - pirms kāzām bijām ielūgti uz viņa improvizācijas šovu un vēl satikāmies 2 reizes pusdienās - pēc šī kopīgi pavadītā laika un tuvākas iepazīšanās jāteic, ka nevienam mūsu draugam vai radam nemaz nebija aizdomas, ka tik foršs puisis nevarētu būt viens no mūsu draugiem, kas ielūgts uz kāzām...
cik maksā viens vakars? :)
Man šķiet, ka Viesturs, kā jau katrs kāzu vai vakara vadītājs, par cenām skatās ļoti individuāli - tā atkarīga no tā, vai jāpaliek divas dienas, cik tālu jābrauc utt... Mūsu kāzas bija pagājušogad un viņš mums vadīja visu kāzu neformālo daļu līdz kādiem plkst.2-3 rītā (viņš darbojās kamēr bija tāda nepieciešamība - pēc tiem plkst. 2, kad visi laidās dejās, tad jau vairs vadītājs nav vajadzīgs....) un tas mums izmaksāja tikai Ls180!:) Esam ar vīru ļoti laimīgi, ka mums tā noveicās viņu atrast! No sirds iesakām! :)
Viesturs ir ļoti profesionāls, oriģināls un jauks cilvēks.
No sirds iesakām!
Viss bija super forši un citādāk nekā parasti. Viss vakars tika aizvadīts patīkama, brīvā, ar labu humoru pilnā gaisotnē, visi viesi un arī mēs bijām sajūsmā.
Esam laimīgi. Paldies vēlreiz! :)
Laura un Valdis