FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Uzmanību! Kāzu rīkotāji, kuri krāpj klientus!

L
Liza12345 21.08.11. 09:51 | Kāzu datums: 08.08.2009

Meitenes, gribu visus brīdināt par kāzu rīkotājiem 7SKY, kuri paņem 100% priekšapmaksu par saviem ne lētajiem pakallpojumiem un tad sabojā Jums kāzas. Manam draugam ir sanācis uzķerties uz viņu reklāmas un solījumiem. Tagad tiesāsies.
Te ir vairāk informācijas par šiem krāpniekiem!
http://zinas.nra.lv/vakara-zinas/54046-uznemejs-tiesasies-par-izbojatam-elitaram-kazam.html
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/54272/braucam-uz-kazinam--juhu-jautrais-kazinieces-stasts
http://www.tv3play.lv/play/251801/?autostart=true

Lūdzu, brīdiniet arī savus draugus!

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
L
Lielsbriedis 21.08.11. 12:55 | Kāzu datums: 11.08.2012

Njā, diezgan skarbi :(

Zhagatinja 21.08.11. 14:27 | Kāzu datums: 15.07.2011

pirms laika lasiiju tieshi rakstu kasjauns. lv
saakumaa man arii bija doma njemt kaadus paliigus ,jo buutiibaa te biju viena.... bet priecaajos , ka ar maasu paliidziibu iztiku , jo neviens iisti nepiedaavaaja paliidzeet uzriikot kaazas Budapestaa.... un vieteejas firmas njemt , kam nav ne sajeegas par latvieshu tradiicijaam + man tulks te vajadziigs ... priecaajos , ka tikaam ar pashu speekiem galaa.....

pareizi ir, es ar noteikti tiesaatos

N
Nensija 24.08.11. 10:27

Lai mani atvaino visi laimīgie un kam tas vēl priekšā, bet vēlos teikt, ka izlasot tikai pirmo stāstu varēju prognozēt galarezultātu bez'izklāstītām bēdām.... Jā, katra pāra sapnis - neaizmirstama kāzu diena un tas ir tikai loģiski. Protams, žēl, ka tā gadījās, bet pie tik pārspīlēti bagātām kāzām gandrīz vienmēr tā gadās- darbojas Mērfija likumi. Tas nozīmē - gribējām kā labāk - sanāca kā vienmēr. Nezinu, kā lai pareizi uzrakstu, lai neviens nepārprot un neapvainojas, jo es nebūt neattaisnoju kāzu aģentūru - tieši otrādi - fui viņiem. Bet parāda dusma, kur rakstīts, ka pēc salaulāšanas Jp un viesi viens uz otru skatūijušies un nezinājuši ko darīt tālāk... Vai tad tiešām visi viesi bija tik aprobežoti, ka bez priekšā teikšanas nezina, ka pēc salaulāšanas notiek JP sveikšana? Tas nu gan brīnums, vai tad patiešām tas jāsaka priekšā?
Tautas gudrība - nekad nevajag neko pārspīlēt, jo Dieviņš nav mazais bērns. Laikam šajā gadījumā šim pārim nepaveicās.Toties lai laulības dzīve lai viņiem ir ļoti laimīga un lai ir kopā līdz mūža galam bez šķiršanās, bez īpašumu dalīšanām utml, lai dzimst laimīgi bērniņi un viss ir ok!!!!

G
Gabrielle 24.08.11. 10:33 | Kāzu datums: 21.05.2011

Vienīgais, kas mani šajā stāstā mulsina, ir kāpēc vispār jaunais pāris izvēlējās šo aģentūru?
Šķiet, ka abi ir izglītoti un ļoti racionāli domājoši, dzīvē nodrošināti cilvēki, tāpēc neticās, ka viņi nebūtu pagooglējuši atsauksmes (šī nav pirmā reize, kad par 7Sky ir sūdzības), nebūtu prasījuši references, darbu portfolio.
Citu rīkotāju lapās gandrīz vienmēr redzamas bildes no reālām kāzām, turpretim 7Sky ir tikai no interneta novilktas skaistas fotogrāfijas.

Protams, laiku vairs atpakaļ nepagriezt, bet varbūt šī rūgtā pieredze noderēs citiem pāriem, kad tie meklēs savu ideālo kāzu rīkotāju:)

Un Konstantīnam tiešām iesaku tiesāties, kaut vai morālam gandarījumam.