Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Grupa "Roja"
Kādas atsauksmes par šo grupu? vai bijāt apmierināti ar viņu sniegumu? Vai Jums kāzās spēlēja visi grupas puiši, vai tikai viens?
Priecāšos, ja padalīsieties ar pieredzi un viedokļiem. :)
Mūsu kāzās bija Jānis viens pats - visi viesi un arī mēs bijām sajūsmā par viņu. Esmu bijis vēl dažās kāzās kur spēlē gan Jānis viens pats, gan arī visa grupa un varu teikt tikai to pašu labāko!
Cik viņi izmaksā?
250Ls, ja spēlē tikai solists. Ja grib vēl kādu pusi, tad jāpiemaksā klāt.. (laikam 100Ls)
Esmu bijusi vairās kāzās, kurās muzicē un vada Jānis. Gribu ieteikt arī Jums!
Pirmkārt jau prožektoru krāsainās gaismas, kā viņš izgaismo telpu ir vienreizējs...
Iesaku ikvienam, kurš gatavojas rīkot kāzas, jo mūzika būs profesionāla, situācijai un cilvēku vēlmēm piemeklēta, jo Jāis darbojas arī kā dīdžejs līdz pat rīta agrumam...
Kāzas būs jautras, atraktīvas un svinīgas, jo sākot jau pie galdiem, Jānis palīdz vedējiem uzturēt jautrību ar savām atrakcijām, jokiem, rotaļām, kuras ir apvienotas ar mūziku...super!
Mani drugi un draugu draugi izvēlējās Jāni, tapēc esmu vairākās kāzās bijusi...
Biju kāzās , kurās Jānis spēlēja kopā ar saxafonistu - svinīgums, skaistums, emocionālais pacēlums... vienkārši izcili!!!
Manā rīcībā nonāca viņa vizītkarte un domāju, viņam nebūs nekas pret, ja padalos ar šo pozitīvo informāciju - Jānis Kalniņš -+371 29593291