Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Dzīvā mūzika kāzām
Sveiki!
Vai kāds lūdzu varētu ieteikt labu dzīvo mūziku kāzām?- Tas, ko mēs vēlamies ir laba, dejojama, kvalitatīva mūzika LV, RU un EN valodās, un vēlams ar vismaz diviem cilvēkiem sastāvā un vismaz diviem mūzikas instrumentiem. Tā kā esmu latviete un topošais vīrs krievu tautības, arī viesi attiecīgi 50%/50% un tādēļ arī velamies dažādu mūziku.
Tas, ko pavisam nevēlamies ir, šlāgeris viena cilvēka sastāva pie sintizatora vai kaut kas tamlīdzīgs!
Būšu ļoti pateicīga par ieteikumiem!
Paldies! :)
zinu , ka dziivaa muuzika ir laba lieta , bet ne vienmeer izpildiitaaji prot arii citu tautiibu taa teikt hiitus , latv., anglju + krievu .... man liekas nebuus tik viegli .....
es preceejos arii ar citu tautiibas viirieti, vinjsh arii teica , ka veelas dziivo muuziku , teicu , ok , bet lai tava grupa arii samaacaas manas miiljaas latvieshu dziesmas .....
galu beigaas nonaacaam pie dj , mums bija super dj , ja vajadzeeja iekustinaaja tautu , bija latv., ungaaru un populaaras dziesmas anglju valodaa .... bija gan vecaakiem sirdij tuvas , gan man un maniem draugiem , gan vinja tautas hiiti .....
man ir vienaas kaazaas tik gadiijies tieshaam labs dziivais muzikants ......
Tieši kurš?:)
Es ieteiktu ļoti labu muzikantu Aināru Lipski. Viņs gan pārsvarā ir pieejams Latgales pusē,bet visu vienmēr var sarunat!
Viņš izpilda latviešu,krievu,angļu,latgaļu dziesmas...
Savās kāzās gribu tieši viņu! ;)
1 cilvēks, ja vien viņa instruments nav akordeons vai akustiskā ģitāra vai viņš nespēlē klavieres - nav dzīvais muzikants
1 - cilvēks + sintezators ir ........
Dzīvā mūzika, ja runājam par grupu, tad pēc teorijas sākas tad, kad grupā ir bungas un tas nozīmē vismaz 4 cilvēku sastāvu, ko šobrīd kāzās reti kurš var atļauties, ja vien sastāvs nebrauc par zupas bļodiņas cenu.
Jutrais Blumiizers laikam taa saucaas ....
bija jautri , izdejojaamies , pa vidu vienjsh arii muuzikaalas speeles taisiija ...