Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Pirmais valsis - ko savām kāzām esat izvēlējušās Jūs?
Sveikas meitenes, vēlējos painteresēties, kāda ir/bija jūsu izvēlētā dziesma, pie kuras dejosiet pirmo valsi?
mums bija Vara Vētras- Tu esi skaista visos niekos sīkumos
Man ir padomā vairākas:
1) Otra Puse - Ieskaties
2) All 4 One - I swear
3) Savage Garden - Truly Madly Deeply
mums bija astro`n`out - tici sev
Mums būs Lonestar "Amazed". To gan nedejosim kā ierasto valsi, kautko pirms kāzām interesantu izdomāsim paši :)
Pagaidām plānoju Sugababes- Mended by You...
Bet kā jums izdodas iestudēt deju,mums nav pilnīgi nekādas peiredzes dejošanā, bet mīcīties uz vietas arī protams negribas... gribētu ko gaisīgu un jauku :)
Mums abiem patīk dejot, bet neesam nekādi profiņi, domājam iesaistīt arī pārējos, tādēļ pirmo pantiņu un piedziedājumu dejosim mēs un ar katru nākamo attiecīgi pievienosies vedēji un tad arī vecāki....lai mums vieniem nav jāmīcās pa to deju placi :) Neesam nonākuši līdz tam, kad jātrenējas :D
Nu meitenes, vēl kādi ieteikumi, varbūt esmu palaidusi garām kādu skaistu dziesmu? :)
Museja ir un bus Daniel Bedingfield "If You`re Not the One" . Si ir musu dziesma jau kops pasas iepazisanas sakuma, vienmer runajam, kad precesimies, tad si bus musu pirmas dejas dziesma. : )Ari tagad, pec gandriz septiniem kopdzives gadiem, ja si dziesma sak skanet pa radio, tad zvanam viens otram un liekam klausities. ( Ipods un Iphona ieraksta neskaitas : ))))) Loti patik vardi sai dziesmai.....
Ļoti skaista dziesma, vārdi pasakaini!!!
mums ar plānojas Vara Vētras - tu esi skaista visos niekos sīkumos, tikai nedaudz beigas pārveidotas, jo bērnu jau nav :D
Ideāla dziesma priekš dejas! Pilnīgi apsēdos, iedomājos, izdzīvoju, un jau izdejoju...esmu arī dziesmas meklējumos, man pirmā deja ļoti daudz ko nozīmē, gribētos, lai tā ir emocionāla un izjusta. Bet tadu dziesmu vēl neesmu atradusi! =) Lai Jums izdodas!
Man prieks, meitenes, ka jums ari patik : ) Nezinu, vai Daniel Bedingfield ir populars Latvija, zinu ka UK si dziesma skan daudzas kazas ka pirma deja. Man tagad ir biku problema, ka lai ta skaisti, dzejiski partulko dziesmas tekstu, lai ari tie latviesu viesi, kuri nesaprot angliski, uztvertu to, ko mes abi saskatam sajos vardos un ka si dziesma sasaucas ar musu abu izjutam....
......And I wish that you could be the one I die with
And I pray that you`re the one I build my home
with
I hope I love you all my life.....
Vienkarsi un realistiski, ceret ka milestiba neizzudis visa muza garuma....: )
Lai Jums ari izdodas! : )
Mums padomā kāda no latviešu versijām. Gribas tādu riktīgi foršu, kur var iegriezt valsi viesiem par prieku. Tā kā esam lustīgi dancotāji un valsi varam vienlīdz labi uz abām pusēm, tad arī gribas kaut ko labi dejojamu. Pagaidām ir vairākas versijas:
Inga un Normunds '' Iesim blakus''
O'Karte '' Kāzu valsis''
G. Meijers '' Šodien man sacīja ''jā'' ( Dziesmas sākuma vārdi, bet nosaukumu vēl neesmu atradusi).
Bet līdz tam vēl visādas skaistas dziesmas var sameklēt.
Bāc..nekādi nevaru izvēlēties dziesmu....! Būs jārīko noklausīšanās ar vedējiem :)
Varbūt skan tā:
"Es lūdzu Dievam Tevi, ar kuru kopā sākt Dzīvot...(ar kuru kopā vīt ģimeni)
un es lūdzos kaut Tu mīlētu mani mūžam..."
Mana versija tulkojumam:
"... Es vēlētos ar Tevi kopā nomirt
Un lūdzos, lai Tu būtu tas, kurš radītu mājas
Un ceru mīlēt Tevi visu savu mūžu...."
Nu, tāds tiešais tulkojums manā izpratnē. Dziesmu arī noklausīšos vakarā.
Mēs vēl apsveram variantus par pirmo valsi. Mūsu kandidāti ir:
"Vēlreiz par mīlestību" (oriģinālā izpilda Zeļļi un tur ir ļoti skaisti vārdi, piemēroti kāzām), izpildīs muzikanti.
"Tā ir Tava mīlestība" V.Tilčiks (arī izpildīs muzikanti).
"Ar Tavu vārdu" Oranžais koris (šeit gan jāliek ieraksts, jo pārāk spēcīgs izpildījums korim, neviens muzikants tā neizpildīs + šai dziesmai var mazliet iestudēt deju).
ā, vēl man likās, ka ļoti laba dziesma būtu Intara Rešetina "Vai Tu to zini?"
Ja vēl var nolīgt pašu Rešetinu izpildīt - pavisam jauki :)
Vēl varu ieteikt kā pirmā valša izpildītāju jauno Robertu Pētersonu. Esmu bijusi kāzās, kur viņš uzaicināts tikai kā pirmā valša izpildītājs :) ļoti jauks puisis.
Mums bija Inga&Normunds- Iesim blakus. Speciāli gājām mācīties valsi un pat ļoti labi novalsējām! :))
Ja neesat izcili dejotāji, tad tomēr drošāk ir dejot pie ieraksta, lai ritms, visas taktis un pauzes ir tieši tādas, pie kādām esat apguvuši deju.
Seal "kISS from a rose" on fonā laidām mūsu bildes uz projektoriem